Otóż kurwa to. Nadają się na te same widły. Tu nie ma pola do żadnej dyskusji.Hatefire pisze: ↑21-12-2021, 17:14Nie no bez jaj, ale krucjata w obronie faszola, co do którego nie ma żadnych dowodów że znacząco zmienił swoje poglądy, poza tym że przerzucił swoją sympatię w stronę innej partii jest doprawdy dziwna. Serio darowali by sobie wrzucanie tego gościa na afisz. Jak można krytykować Czarnka a zarazem odczuwać jakąkolwiek sympatię do kolesia który jako Minister Edukacji odpierdalał dokładnie to samo. Zwłaszcza że nie wierzę że stoi za tym jakąś refleksja, poza resentymentem do Kaczyńskiego.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Właśnie tak. Wpierw apostazja, splunięcie na krzyż i dopiero witamy w szeregach. Proszę nie zapominać o procedurze, Koledzy.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Już się uczą xD Poważnie? Ty to potrafisz wzbudzić śmiech w szarówce dnia LOL83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 17:10Nie śledzisz moich postów, ale wiesz jakie mam poglądy ( jakie?) i wiesz, że moje dzieci uczą się w domu, oraz wiesz, że pracuję za granicą? Bardzo starannie nie śledzisz moich postów. Jeszcze raz, przepraszam, że nie odpisywałem na PM i nie chciałem się zaprzyjaźnić. Ból w końcu minie.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 16:56Ojoj. Tylko się nie zesraj, że zdjąłeś ignora, bo wiesz, koło huja mi to lata.83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 16:48
Niesamowitym zbiegiem okoliczności zdjąłem ci wczoraj ignora. Od zawsze wierzę, że każdy zasługuje na drugą szansę. Jak zwykle przejechałem się na swojej naiwnej wierze w ludzi. Dałem ci ignora ponad rok temu, o ile mnie pamięć nie zawodzi, bo zmęczyła mnie twoja nachalność połączona ze złą wolą i - przede wszystkim - tępotą. Widzę, że szmat czasu minął, a ból odrzucenia dalej nie daje ci żyć. Wybacz, że nie chciałem zostać twoim forumowym kolegą. Wybacz, że nie odpisywałem na ckliwe PM-y i nie poleciłem lektur, o które prosiłeś. Po prostu wiedziałem, że nie miało to sensu. Wytłumaczę ci teraz, o co chodziło w moim poście o Romku.
Otóż Romek, dla każdego, kto poznał pociesznego Konia zanim ten odstawiał różne podskoki z młodzieżą na ulicy (kto nie skacze, ten z PiS!), to założyciel Młodzieży Wszechpolskiej, Ligi Polskich Rodzin, wicepremier w dawnym rządzie koalicyjnym PiS-LPR-Samoobrona, minister edukacji, który chciał zaprowadzać faszyzm wśród pacholąt, ultrakatol itd, itp. Gdyby mu ktoś powiedzia w 1999, że wraz z Maleńczukiem będzie bronił demokracji, Romek zaniósłby się śmiechem. Romek został wyruchany kaczą fają i spuszczony w kiblu. Parę lat później obudził się w nim demokrata.
Jak widzisz, w moim poście zupełnie nie poruszyłem zagadnienia skandalu, jakim jest szpiegowanie adwokatów i prokuratorów przez tajne służby. Uwypukliłem za to wątek Izraela - bo Romek swego czasu znany był jako zażarty antysemita - dla spotęgowania efektu komicznego. Przeczytaj to sobie uważnie jeszcze raz, najlepiej na głos, wodząc palcem po ekranie.
Żadna praca nie hańbi, oczywiście, ale na wszelki wypadek napiszę wprost: ja tak naprawdę nie szoruję kibli za granicą. Ale nie o to chodzi, chodzi o to, że Republika Irlandii nie jest w żadnym sensie "brytyjska". Nie winię cię osobiście za takie rażące braki w edukacji. Jak wielokrotnie tu pisałem, ogromnym nieszczęściem naszych czasów są ludzie wykształceni ponad poziom swej inteligencji.
Idąc dalej. Koło huja mi też lata gdzie te kible myjesz. Jak pisałeś już, że w Irlandii to świadczy tylko o tym, że nie przykładam specjalnej wagi co tam sobie pierdolisz lamusie. Dawno ciebie zaklasyfikowałem jako typa do beki. Nawet jak sie przerzucisz z mopem do Norwegii tego tez nie zauważę xD jedno mi się rzuciło na oczy. Przyznaje. Te opowieści, że nie dasz się wyprzeć bezdennej głupocie i będziesz uczył dzieci sam. Tam u was nie jest to jakos karalne? LOL
Wypociny o giertychu zostawiam na później. Widzę tam potencjał, ale akurat …
ps. Wątek „żadna praca nie hańbi” tutaj się kilka razy przewijał. Nośne. Bardzo go lubię w szczególności w ustach kolesia co ma takie poglądy jaj ty xD
Na zwykle chamstwo w postaci nie odpisania na PM w sprawie polecenia ksiazek jest metoda. Zwykle chamstwo xD Dość wdzięczna.
Wiesz. Coś tam się czyta, ale usilne próby pokazania, że w jednej ręce masz mondrom ksionzkem a w drugiej masz łapę w kiblu, odstręcza. U ciebie pewnie jest na odwrót niż opisywałeś. Jebitna inteligencja, według ciebie, przy braku wykształcenia stad pewnie te popisy, które jednak srogo zamulają. Ma to nawet nazwę.
ps. A samo opisywanie przygód Romka niekompletne. Zabrakło historii od blodkulta, że agent xD Reszta to tak jakbyś chciał uczyć swoje dzieciaki. Do tego poziomu schodzić to już nie musimy. Masz tytaj od tego syntezy witaminy D w soczewce oka LOL
Ostatnio zmieniony 21-12-2021, 17:30 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
Dziwnym trafem za nim wstawili się ci co się wstawili. Coś mnie się wydaje, że jeszcze będziecie wdzięczni. Skwapliwie przypomnę.535 pisze: ↑21-12-2021, 17:15Otóż kurwa to. Nadają się na te same widły. Tu nie ma pola do żadnej dyskusji.Hatefire pisze: ↑21-12-2021, 17:14Nie no bez jaj, ale krucjata w obronie faszola, co do którego nie ma żadnych dowodów że znacząco zmienił swoje poglądy, poza tym że przerzucił swoją sympatię w stronę innej partii jest doprawdy dziwna. Serio darowali by sobie wrzucanie tego gościa na afisz. Jak można krytykować Czarnka a zarazem odczuwać jakąkolwiek sympatię do kolesia który jako Minister Edukacji odpierdalał dokładnie to samo. Zwłaszcza że nie wierzę że stoi za tym jakąś refleksja, poza resentymentem do Kaczyńskiego.
Poza tym jak ktoś nie docenia siły nienawiści to nie zna natury ludzkiej. Chłop ma mocne parcie w konkretnym kierunku. Jak czytam u obu, tym samym.
No a teraz wskażcie kolejnego z takim mocnym parciem/ ciśnieniem.Bo już wiem, że Roman be.
Poro
- Hatefire
No tak bo jak jeden katofaszol nie lubi innego katofaszola to już nie jest katofaszolem 
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Chcesz flirtować z cwanym faszystą opierdalającym chętnie laski sukienkowym. Skwapliwie przypomnę. Jeżeli tylko będzie okazja. Tak jak napisałem wyżej. W przypadku tego cwela nie ma pola do dyskusji. Oczywiście rób jak uważasz.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 17:25Dziwnym trafem za nim wstawili się ci co się wstawili. Coś mnie się wydaje, że jeszcze będziecie wdzięczni. Skwapliwie przypomnę.535 pisze: ↑21-12-2021, 17:15Otóż kurwa to. Nadają się na te same widły. Tu nie ma pola do żadnej dyskusji.Hatefire pisze: ↑21-12-2021, 17:14Nie no bez jaj, ale krucjata w obronie faszola, co do którego nie ma żadnych dowodów że znacząco zmienił swoje poglądy, poza tym że przerzucił swoją sympatię w stronę innej partii jest doprawdy dziwna. Serio darowali by sobie wrzucanie tego gościa na afisz. Jak można krytykować Czarnka a zarazem odczuwać jakąkolwiek sympatię do kolesia który jako Minister Edukacji odpierdalał dokładnie to samo. Zwłaszcza że nie wierzę że stoi za tym jakąś refleksja, poza resentymentem do Kaczyńskiego.
Poza tym jak ktoś nie docenia siły nienawiści to nie zna natury ludzkiej. Chłop ma mocne parcie w konkretnym kierunku. Jak czytam u obu, tym samym.
No a teraz wskażcie kolejnego z takim mocnym parciem. Bo już wiem, że Roman be.
- Ascetic
Możecie tez, bo chyba was na mała uczciwość stać,odnieść się do tego, na ile normalne jest inwigilowanie adwokata i prokurator. Tak w oderwaniu od Romka. Bo właśnie to jest zasłoną pisowską. Bo jakby nie chodziło o Romka, to byłoby źle. A jak u Romka - to luz xD
Poro
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Generalnie powiem ci tak: wchodzenie na temat cudzych dzieci jest pewnym wyznacznikiem bardzo niskiego poziomu. Owszem, moje dzieci już się uczą. Starsza córka sama czyta. Młodsza ćwiczy literki. Pewną pomocą jest zapewne fakt, że moja żona akurat ma papiery na nauczanie j. polskiego oraz specjalizację z nauczania polskiego jako obcego a ja mam... trochę podobne. Nigdy nie uważałem się za osobę wybitnie inteligentną ani tak o sobie nie pisałem. Na ciebie jednak starcza, tępolu.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 17:22Już się uczą xD Poważnie? Ty to potrafisz wzbudzić śmiech w szarówce dnia LOL83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 17:10Nie śledzisz moich postów, ale wiesz jakie mam poglądy ( jakie?) i wiesz, że moje dzieci uczą się w domu, oraz wiesz, że pracuję za granicą? Bardzo starannie nie śledzisz moich postów. Jeszcze raz, przepraszam, że nie odpisywałem na PM i nie chciałem się zaprzyjaźnić. Ból w końcu minie.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 16:56
Ojoj. Tylko się nie zesraj, że zdjąłeś ignora, bo wiesz, koło huja mi to lata.
Idąc dalej. Koło huja mi też lata gdzie te kible myjesz. Jak pisałeś już, że w Irlandii to świadczy tylko o tym, że nie przykładam specjalnej wagi co tam sobie pierdolisz lamusie. Dawno ciebie zaklasyfikowałem jako typa do beki. Nawet jak sie przerzucisz z mopem do Norwegii tego tez nie zauważę xD jedno mi się rzuciło na oczy. Przyznaje. Te opowieści, że nie dasz się wyprzeć bezdennej głupocie i będziesz uczył dzieci sam. Tam u was nie jest to jakos karalne? LOL
Wypociny o giertychu zostawiam na później. Widzę tam potencjał, ale akurat …
ps. Wątek „żadna praca nie hańbi” tutaj się kilka razy przewijał. Nośne. Bardzo go lubię w szczególności w ustach kolesia co ma takie poglądy jaj ty xD
Na zwykle chamstwo w postaci nie odpisania na PM w sprawie polecenia ksiazek jest metoda. Zwykle chamstwo xD Dość wdzięczna.
Wiesz. Coś tam się czyta, ale usilne próby pokazania, że w jednej ręce masz mondrom ksionzkem a w drugiej masz łapę w kiblu, odstręcza. U ciebie pewnie jest na odwrót niż opisywałeś. Jebitna inteligencja, według ciebie, przy braku wykształcenia stad pewnie te popisy, które jednak srogo zamulają. Ma to nawet nazwę.
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
Powtórzę. Bo już było. Nie lubię też komuszych pomiotów - pewnie łapiesz, ale takie czasy, że nawet tutaj się wybiera co się ma. Z czasem się dokona korekty, póki co trzeba korzystać z dostępnych zasobów. Z Romkiem jest analogicznie. Ma chęć chłop. Zmotywowany wiadomymi motywacjami. Po robicie sie mu przypomni jak kradzież papieru z roboty.
Poro
Odnosić się do każdej kurwy, która inwigiluje inną kurwę w celu mieszania ludziom we łbach? Poważnie? W jakimż to niby celu?
- Hatefire
Nie przesuwaj flagi. Zanim Romek powiedział wczoraj że go inwigilują, to ty od dłuższego czasu próbujesz przekonać forumowe towarzystwo że to cool guy. Tak jeśli była inwigilacja to jest to złamanie prawa i cieszyłbym się jakby odpowiedzialny za to jęknął. Nie zmienia to faktu że dla kreatury pokroju tego faszola, każdy powinien przyjąć zasadę no platform w sensie politycznym i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
W pełni się zgadzam, że poruszanie wątku dzieci jest nieładne. Zawsze dobro dzieci na pierwszym miejscu. Prawda. Stad83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 17:34Generalnie powiem ci tak: wchodzenie na temat cudzych dzieci jest pewnym wyznacznikiem bardzo niskiego poziomu. Owszem, moje dzieci już się uczą. Starsza córka sama czyta. Młodsza ćwiczy literki. Pewną pomocą jest zapewne fakt, że moja żona akurat ma papiery na nauczanie j. polskiego oraz specjalizację z nauczania polskiego jako obcego a ja mam... trochę podobne. Nigdy nie uważałem się za osobę wybitnie inteligentną ani tak o sobie nie pisałem. Na ciebie jednak starcza, tępolu.Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 17:22Już się uczą xD Poważnie? Ty to potrafisz wzbudzić śmiech w szarówce dnia LOL83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 17:10
Nie śledzisz moich postów, ale wiesz jakie mam poglądy ( jakie?) i wiesz, że moje dzieci uczą się w domu, oraz wiesz, że pracuję za granicą? Bardzo starannie nie śledzisz moich postów. Jeszcze raz, przepraszam, że nie odpisywałem na PM i nie chciałem się zaprzyjaźnić. Ból w końcu minie.
moja troska o to nauczanie. Ale widzę, że w pełni przygotowani jesteście. Rozumiem. A co z asymilacją? Źle się tam czujecie i jakos tam się to przekłada, czy inne względy?
Co do kreacji. To nie ty byłeś co prostował Hatefire co do znaczenia słów? Pamietam tez, że masz spore zacięcie do edukacji historycznej. Pewnie pomyliłem ciebie z kimś innym xD
Poro
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
- Ascetic
Fakt. Zbieg okoliczności który potwierdza moją teorie, że mocny zawodnik. Nawet Amerykanie go wsparli. Wyglada na to, że jeszcze bardziej cool i git będzie teraz.Hatefire pisze: ↑21-12-2021, 17:41Nie przesuwaj flagi. Zanim Romek powiedział wczoraj że go inwigilują, to ty od dłuższego czasu próbujesz przekonać forumowe towarzystwo że to cool guy. Tak jeśli była inwigilacja to jest to złamanie prawa i cieszyłbym się jakby odpowiedzialny za to jęknął. Nie zmienia to faktu że dla kreatury pokroju tego faszola, każdy powinien przyjąć zasadę no platform w sensie politycznym i tyle.
Martwi mnie powątpiewanie w inwigilacje. Cieszy, założenie co do konsekwencji inwigilacji.
Poro
- Ascetic
Ze masz typie kija w dupsku i wyłazi ci nosem. Nawet opisując historie Romka robiłeś to jakbyś wyjaśniał to medradowi. Mówiąc jeszcze inaczej, bo udajesz, że nie rozumiesz, że chciałbyś być profesorem a jesteś?
No i że dobro dzieci najważniejsze. Jak z tą asymilacja jest? Bo ta nauka po katach mnie martwi
Poro
- Hatefire
Serio nic do ciebie nie mam, w wielu kwestiach się w sumie zgadzam, ale masz naprawdę taki niepokojący vibe w forumowych flejmach.
No ten zarzut do Szanownego Kolegi Kopra jest akurat dziwny. To była sytuacja że sam poprosiłem o wyklarowanie pewnych kwestii i zostało mi to wyklarowane. Miałem wątpliwości i ale ostatecznie przyznałem rację.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
Ok. Właściwie jak się zastanowię to emaile ze skrzynki dworczyka nawet mnie cieszą.
U Romka martwią.
A u Wrzosek? Bo wiesz, jedyne co robiła to krytykowała kładzę. Tu można, czy nie można?
Poro
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Jak tam twoja córka? Ma już chłopaka?Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 17:50Ze masz typie kija w dupsku i wyłazi ci nosem. Nawet opisując historie Romka robiłeś to jakbyś wyjaśniał to medradowi. Mówiąc jeszcze inaczej, bo udajesz, że nie rozumiesz, że chciałbyś być profesorem a jesteś?
No i że dobro dzieci najważniejsze. Jak z tą asymilacja jest? Bo ta nauka po katach mnie martwi
Kerosene keeps me warm.
- Ascetic
Tylko jako obserwator z boku, znając zagadnienie, czytałem to z rozbawieniem. Był tu już jeden co wbijał się na katedrę. Tyle, że tamten, miał ku temu pełne prawo. Nie poznałem tutaj bardziej bystrego gościa. A rozmowy z nim na koncertach to czysta przyjemność. Przypuszczam, że jakby o powiadał o Szwajcarii to by nie było takiego poczucia zażenowania jak u tego zawodnika.Hatefire pisze: ↑21-12-2021, 17:52Serio nic do ciebie nie mam, w wielu kwestiach się w sumie zgadzam, ale masz naprawdę taki niepokojący vibe w forumowych flejmach.
No ten zarzut do Szanownego Kolegi Kopra jest akurat dziwny. To była sytuacja że sam poprosiłem o wyklarowanie pewnych kwestii i zostało mi to wyklarowane. Miałem wątpliwości i ale ostatecznie przyznałem rację.
Co do flejmow jak to ładnie ujęte. Nie trawie typa i tyle. A że zasadę mam taka że Z chamami po chamsku to i jest chamsko.
Ostatnio zmieniony 21-12-2021, 18:10 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Ascetic
Dziwne pytanie. Nie będę chamem i odpowiem - nie. OCZYWIŚCIE MOŻESZ PYTANIE ROZWINĄĆ, DOPRECYZOWAĆ. NA PEWNO COŚ ŚWIADCZĄCEGO O TOBIE SIĘ BĘDZIE POD NIM KRYĆ.83koper83 pisze: ↑21-12-2021, 17:57Jak tam twoja córka? Ma już chłopaka?Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 17:50Ze masz typie kija w dupsku i wyłazi ci nosem. Nawet opisując historie Romka robiłeś to jakbyś wyjaśniał to medradowi. Mówiąc jeszcze inaczej, bo udajesz, że nie rozumiesz, że chciałbyś być profesorem a jesteś?
A jak z asymilacją? Zastanawialiście się skąd potrzeba ałtowania dzieci?
Poro