To prawda. Twardy zawodnik. Wydaje się być nie do zdarcia. Przeciętny kłamczuch dawno schowałby się ze wstydu do mysiej dziury. No ale jeżeli ma się audytorium pokroju tutejszego trupa, któremu sperma donka zastępuje mózg, to chłopina jedzie z gnojem do oporu.Triceratops pisze: ↑22-12-2021, 13:08A dziala dziala, popisowcow tu pelno i najsmieszniejsze, ze sie za lby wzieli zamiast zgodnie wziac sie za rece.
Jak dla mnie to on moglby startowac w tych zawodach w klamaniu na czas.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie dziwne, w koncu Zmoravitzki tresowany u tuska i kaczora, wie jak mowic do tych elektoratow i wie, ze oni to lykna
woodpecker from space
- nicram
Znowu ten kowid. Zmień maseczkę, co jakiś czas trzeba ją zmieniać i przestań się bać tego niegroźnego wiruska. Takiego twardziela jak ty na pewno nie rozłoży. Co najwyżej położy

all the monsters will break your heart
- nicram
Ej trigejopsie, a ten twój cookies to chyba też jest pisowcem. Przynajmniej teraz...xde xde.Triceratops pisze: ↑22-12-2021, 13:08A dziala dziala, popisowcow tu pelno i najsmieszniejsze, ze sie za lby wzieli zamiast zgodnie wziac sie za rece.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
-
- postuje jak opętany!
heykvísl og ofn
- Ascetic
Kolejny wpis schodzący na ten sam temat. Typ nie do zdarcia. LOL A bana jak nie było tak nie ma.
Obstawiam, że jak wraca do domu to też, zaczyna zdanie do męża np. tak: "Łukasz, kupiłem dzisiaj chleb razowy .... a następnie płynnie przechodzi do.... NWO, szpryca, auSSchwitz ..... segregacja .... szczypawki, ostatnia prosta, maseczki .... itd. ".
Jak gość nie jest jebnięty to ja nie wiem jaka jest definicja bycia centralnie pierdolniętym xD
Ostatnio zmieniony 22-12-2021, 14:52 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
-
Jara go podwyżka podatków dla najbogatszych, likwidacja prywatnych ubezpieczeń emerytalnych i ograniczanie działalności spółek górniczych.
Nic dziwnego, że po samym tylko ogłoszeniu wyników wyborów wystrzeliła im inflacja.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
- Ascetic
2 dni temu wygrał wybory a ten pisze, że inflacja wystrzeliła, a rośnie od połowy roku

Kurwa, kto tego zjeba tutaj wpuścił?
Poro
- Ascetic
hehe trzeba zedytowac bo koleś ma taki kapitał kulturowy, że administracja może znów zbanować jak nicrama LOL
Bo wiadomo. Ten i ten drugi to święte krowy tutaj. Ha tfu xD
Ostatnio zmieniony 22-12-2021, 15:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 2 razy.
Poro
- Ascetic
I linkacz do całościAscetic pisze: ↑22-12-2021, 15:022 dni temu wygrał wybory a ten pisze, że inflacja wystrzeliła, a rośnie od połowy roku
Kurwa, kto tego zjeba tutaj wpuścił?
https://pl.tradingeconomics.com/chile/inflation-cpi
Poro
- Ascetic
Nie ma odpowiedzi? No jaka szkoda ....
Bo mu tak inne konfpederasty napisały, to powiela LOL
Poro
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Bo pewne rzeczy się nie zmieniają niezależnie od czasów po prostuAscetic pisze: ↑22-12-2021, 14:51Kolejny wpis schodzący na ten sam temat. Typ nie do zdarcia. LOL A bana jak nie było tak nie ma.
Obstawiam, że jak wraca do domu to też, zaczyna zdanie do męża np. tak: "Łukasz, kupiłem dzisiaj chleb razowy .... a następnie płynnie przechodzi do.... NWO, szpryca, auSSchwitz ..... segregacja .... szczypawki, ostatnia prosta, maseczki .... itd. ".
Jak gość nie jest jebnięty to ja nie wiem jaka jest definicja bycia centralnie pierdolniętym xD

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nagrobek
- zahartowany metalizator
chuj w dupe popisowcom, ale lansowałeś Pawełka.. więc wiesz co zrobićXDTriceratops pisze: ↑22-12-2021, 13:08A dziala dziala, popisowcow tu pelno i najsmieszniejsze, ze sie za lby wzieli zamiast zgodnie wziac sie za rece.
- Ascetic
Trzepał aż furczało pod jedynego antysystemowego. Fakt. Bez rękawiczek hehenagrobek pisze: ↑22-12-2021, 15:41chuj w dupe popisowcom, ale lansowałeś Pawełka.. więc wiesz co zrobićXDTriceratops pisze: ↑22-12-2021, 13:08A dziala dziala, popisowcow tu pelno i najsmieszniejsze, ze sie za lby wzieli zamiast zgodnie wziac sie za rece.
Poro
- Ascetic
Postsowiecki ? Ten mental?
Ja bym bardziej obstawiał jednak jakiś FAS, albo wychowanie na parafii z dotykiem który niekoniecznie leczy
Poro