Dyskoteki ;)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Dyskoteki ;)
Outside a disco, the hour was late
Armed with a machinegun and full of hate
People inside are dancing rave
The death of those is what I crave
Armed with a machinegun and full of hate
People inside are dancing rave
The death of those is what I crave
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tylko to:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Kurczę blade, szkoda, że wolff dostał bana, bo odkopałem temat i jestem w sumie ciekaw, czy i jak na przestrzeni lat zmieniły się jego zapatrywania na temat dyskotek.
Ostatni raz byłem w poprzednim wcieleniu. Sam też organizowałem jakieś imprezy, ale obawiam się, że nie mam czym się chwalić :D
Ostatni raz byłem w poprzednim wcieleniu. Sam też organizowałem jakieś imprezy, ale obawiam się, że nie mam czym się chwalić :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- maciek z klanu
Znaczy że bywasz DJ?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sybir
To za dużo powiedziane, poza tym - zamierzchła, amatorska przeszłość.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Triceratops
- Sybir
Z jakim efektem?
No chyba całkiem niezłym. Świetny kapelutek Triceportosie w 0:54.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Triceratops
Mysle, ze z calkiem niezlym, ale to jedynie moja subiektywna opinia w obliczu wiecznych piramid milczaco patrzacych na ten swiat...Sybir pisze:Z jakim efektem?
woodpecker from space
No piszę właśnie. Piękny układ w 3:20...
Ostatnio zmieniony 31-12-2018, 10:05 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Sybir
Panie, ja się o konkretne liczby zapytuję.
- Triceratops
Rzeczywiscie swietny. Piekne czasy, piekni ludzi, piekne tance.535 pisze:No chyba całkiem niezłym. Świetny kapelutek Triceportosie w 0:54.
[youtube][/youtube]
woodpecker from space
Łza się w oku kręci. Ważyłem wtedy siedemdziesiąt kilogramów.Triceratops pisze:Rzeczywiscie swietny. Piekne czasy, piekni ludzi, piekne tance.535 pisze:No chyba całkiem niezłym. Świetny kapelutek Triceportosie w 0:54.
[youtube][/youtube]
- Triceratops
oj bylo bylo pizdy nie znajoBambi pisze: ↑02-09-2011, 00:29Przyznać się, jak to z wami było? Byliście kiedykolwiek w życiu na jakiejś dyskotece? Chodzi mi o normalną, taką z muzyką techno/dance, stroboskopami i światełkami. Jeżeli tak, to jak to się potoczyło u Was, jak to przyjęliście, co robiliście i jakie macie wspomnienia. Ja byłem na kilku w czasach licealnych, ale zawsze kończyło się tak samo, muzyka mnie bolała i zawsze siedziałem przy barze, z kimś gadałem, piłem, po 2 godzinach byłem nieprzytomny, kimnąłem się i kumple mnie brali jak już się wszystko kończyło.![]()
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Kto nie był na wiejskiej dyskotece na Mazurach czy Podlasiu (sorry, południa kraju nie znam, nie wiem jak jest/było), ten nie zna życia. Nie wiem jak się uchowałem bez zniszczeń. Rzadko chodziłem, ale jako jeden z dwóch długowłosych. Wystarczający powód, żeby wpierdolić. Jakiś szacunek w okolicy chyba był. Po jednej z takich imprez mojemu koledze chirurdzy składali przez kilka godzin szczękę na śruby. Chuj z muzyką, ale zawsze dobre najeby były. Nie raz wracało się po nocy przez las maluchem w siedmiu chłopa. To byli czasy.
heykvísl og ofn
- Sybir
Kiedyś to było, teraz to już nie ma kiedyś.
- Parael
- rozkręca się
Widzę jednak Triceps odświeża stare tematy na koniec roku. No dobra dyskoteki, pytanie o co chodzi w latach 90 tych to któlowało techno, które teraz przeżywa renesans w klubach. Od czasu do czasu chodzimy z małżonką na tzw rave'y na Tamkę taki klub hipsterski we Wro. Muzykę grają jak za dobrych czasów jungle, house no i rave jak dr Motte czy Westbam z lat 90 no i brytyjskie drumy typu LTJ Bukem. Miło sobie dla odmiany od death grindowych tańców pofikać przy techniawie. Oboje z małżonką mamy już po 37 lat i na takich imprach jesteśmy chyba najstarsi ale chuj z tym. Niedawno na Tamce stałem w kolejce po wódeczke bo po chuj drinki łoić jak można przyjąć czystą zmrożoną substancję i jakiś młodzieniaszek w kolejce pyta się mnie na czym jesteś? Zgłupiałem w pierwszej chwili i mowie:no jak to na czym na koncertach w klubie a on do mnie co braliśmy że tak się dobrze bawimy. A ja mu że tylko wódeczke walimy. Poczułem się wtedy kurwa staro. I chuj dalej chodzimy jak się da na Tamkę. Ale w sumie ostarnio częściej na koncerty dziadersowskie czyli metalowo grindcoreowe.
Nekrosadystyczny Turbosperminator
- Triceratops
- empir
- zahartowany metalizator
W latach '90 kumple wyciągnęli mnie na jakieś Rave party do mega i gdzieś tam jeszcze. Chujowizna.
- Hatefire
ONLY EURODANCE IS REAL!!!
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy