Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Najlepsza/Najgorsza sesja zdjęciowa v.2
Przecież ja nie odnoszę się do Krystiana i tego co robi, a czego nie robi tylko do komentarza o banowaniu. Czytajcie z odrobiną zrozumienia.
- devastator77
- zahartowany metalizator
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Potencjał jest duży, ale w czasach przedkowidowych mogliby mu zablokować/odwołać wiele koncertów, skoro dzieje się to z płytami.maciek z klanu pisze: ↑06-01-2022, 16:41Myślę że zarobilby wiele więcej na koncertach. I to kilkukrotnie. Oczywiście mowa o czasach niecovidowych. Cały świat chciałby go mieć u siebie chociaż raz.
W Kanadzie to by za dużo sobie nie pograł, a u nas jakby ktoś nagłośnił, pewnie też byłyby pourywane rury z wodą w klubach,
a inwestując we francuski odpowiednik 500+ niczego nie ryzykuje.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przecież koncerty i zasiłek nie wykluczają się wzajemnie, po co taka dychotomia? (poza tym nie wiem po co ta fiksacja na zasiłkach). Chyba nie odbierają bonusów na dzieci za granie koncertów. Co do tego że to nie Iron Maiden natomiast, to myślę, że mógłbyś się zdziwić i to bardzo, a to przede wszystkim dlatego, że Iron Maiden to 6 osób do podziału wśród muzyków oraz masa roadies, oprawa sceniczna, Burzum natomiast byłoby obcięte z tego wszystkiego. Varg sam kiedyś powiedział, że proponowano mu za 1 koncert w Londynie 1 000 000 funtów i odmówił. Jeden uwierzy, inny nie, natomiast myślę, że 100 000 byłoby tutaj spokojnie do osiągnięcia, ponieważ to jedyny muzyk black metalowy którego twórczość przesącza się poza metal.Medard pisze: ↑06-01-2022, 14:09
Można się zgodzić, że w pewnym sensie jest unikatem, jakimś szczególnym przypadkiem, mógłby zarobić na koncertowaniu,
a nie chce się ruszać,
ale z drugiej strony to nie iron maiden i nie zarobiłby znacznie więcej niż ma z zasiłków
na tyle dzieci, chyba, żeby prowadził życie społecznościowe jak darski wymachując dildami, albo chodziłby w sweterku z reniferem jak Ihsahn, ale wtedy, by podeptał legendę.
Osobiście nie lubię jego muzyki, ale czasami zaglądam, co on wrzuca na kanały.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Medard
Przy takiej grupce dzieciaków nie za bardzo jest jak jechać w trasę, pewnie nawet wyjechać z tej zagrody na dłużej ma problem, chyba, że zatrudnia opiekunów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑06-01-2022, 19:33Przecież koncerty i zasiłek nie wykluczają się wzajemnie, po co taka dychotomia? (poza tym nie wiem po co ta fiksacja na zasiłkach). Chyba nie odbierają bonusów na dzieci za granie koncertów. Co do tego że to nie Iron Maiden natomiast, to myślę, że mógłbyś się zdziwić i to bardzo, a to przede wszystkim dlatego, że Iron Maiden to 6 osób do podziału wśród muzyków oraz masa roadies, oprawa sceniczna, Burzum natomiast byłoby obcięte z tego wszystkiego. Varg sam kiedyś powiedział, że proponowano mu za 1 koncert w Londynie 1 000 000 funtów i odmówił. Jeden uwierzy, inny nie, natomiast myślę, że 100 000 byłoby tutaj spokojnie do osiągnięcia, ponieważ to jedyny muzyk black metalowy którego twórczość przesącza się poza metal.Medard pisze: ↑06-01-2022, 14:09
Można się zgodzić, że w pewnym sensie jest unikatem, jakimś szczególnym przypadkiem, mógłby zarobić na koncertowaniu,
a nie chce się ruszać,
ale z drugiej strony to nie iron maiden i nie zarobiłby znacznie więcej niż ma z zasiłków
na tyle dzieci, chyba, żeby prowadził życie społecznościowe jak darski wymachując dildami, albo chodziłby w sweterku z reniferem jak Ihsahn, ale wtedy, by podeptał legendę.
Osobiście nie lubię jego muzyki, ale czasami zaglądam, co on wrzuca na kanały.
Na pewno byliby chętni na gig, ale jak pisałem jest duża szansa na zmasowane protesty, jego nie lubią zarówno konserwatyści
jak i skrajni lewicowcy, a jest dosyć rozpoznawalny i w Lądku też by go dojechali. jakiś czas temu był bez żadnego konkretnego powodu zatrzymany we Francji i go wypuścili po krótkim przesłuchaniu. To wróg ludzkości, jakby nie paczać.
BTW wyczuwam jakiś ból, że taki bohater może utrzymywać się głównie z zasiłków, ja bym się nie przejmował,
pewnie wychowa grupkę wojowników.
Pojęcia nie mam i chuj mnie interesuje z czego utrzymuje się Krystian. Natomiast nie chce mi się wierzyć, że nie dostaje choćby miski ryżu z tych wszystkich wznowień i kolorowych szmat. Musiałby być wybitnie tępy.
- trup
Kurwa, zwykle rodzinne zdjęcie Varga z żoną i dzieciorami, a tu taka gównoburza...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- TheDude
^ Niech gość sobie żyje. Black metalowe czasy minęły dla niego, o czym sam wspominał.
-
Kurwa siódemka dzieci na koncie(stać). Krystian ma tam nieruchomości pokupowanych na 1,5 mln złotych(lekkim chujem) na tej wsi i dorabianie ideologi, że to outsider chociaż nawet jak się wysra publikuje materiał na youtube i że jest autentyczny. Kurwa ręce opadają.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
tomaszm pisze:Kurwa siódemka dzieci na koncie(stać). Krystian ma tam nieruchomości pokupowanych na 1,5 mln złotych(lekkim chujem) na tej wsi i dorabianie ideologi, że to outsider chociaż nawet jak się wysra publikuje materiał na youtube i że jest autentyczny. Kurwa ręce opadają.
Sebastian ale Ty pierdolisz muszę napisać. Ten hipokryta nawet francuskim dziennnikarzom za tantiemy sprzedawał historie swoich politycznych odjazdów. I pozwalał się śledzić z kamerą w dupie. Serio musisz się nie orientować w temacie. Hipokryta jak skurwysyn. Teraz z gromadka pociech zgrywa wzorowy przykład ojca a pieniędzy ma więcej jak wszyscy muzycy Mayhem łącznie. U tego kutasa złamanego nie ma krzty szczerości. Pluje.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:To akurat zupełnie nie pasuje do Varga, który mógłby żyć na zajebistym poziomie gdyby tylko poleciał za kasą, gdyby zgodził się grać koncerty i rozwinąć Burzum bardziej komercyjnie, a on ma na to wyjebane, mieszka w chacie na zadupiu, uprawia sam kawałek ziemi, a w domu zupełnie z wyboru... Zobacz sobie sam. Porównanie go do krawaciarzy polityków jest wyjątkowo nieuzasadnione. Gość jest wariat, ale zawsze był spójny wręcz do porzygu w swoim wariactwie.535 pisze: ↑06-01-2022, 11:50Bardzo podobnie jak u nas konfederapederastia. Zaszczepieni antyszczepionkowcy wolnościowcy. Pierdolą o wolnym rynku, a zapomogi, dotacje chętnie przyjmują, bo to niby zwrot nadpłacanych z renty babki podatków, a jak im prywatna firma odmówi usługi to lament na pół świata. Klasyczni ideowcy. Każdy dorosły i rozsądny obywatel doskonale wie, że wszystkie te idee, wierzenia oraz pseudopatriotyczne zaklęcia dla niedojebów oparte są o skrzynkę z talarami i wygodny fotel.
W swoim środowisku ludzie go nie trawia. Zebrał sobie wokół siebie podobnych pocióluków i żeruje na sentymencie. Jego adwokat wypowiadał się, że takiego buca z
rozbuchanym ego nigdy nie miał. Jeśli dla kogoś statusem posiadaniem gromadki dzieci i życiem na wsi gdzie każdy pierd z dupy zasługuje na publikację jest czymś alternatywnym to naprawdę nie ma o czym gadać
- maciek z klanu
Skąd te wszystkie informacje Tomek?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Hatefire
No, dorośli ludzie, a jarają się jakimiś historiami sprzed 30 lat i rozkminiają czy facet, który jest regularnym zjebem (no w świetle tego co odpierdalał, inaczej nie można go nazwać) bierze socjal czy nie bierze i tym samym czy jest wystarczająco true i czy powinien publikować na YouTube

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Różne źródła. Kiedyś na youtube można było znaleźć wszystko - Varga i Jego kolegów sprzed paru lat. Popisujących sie. Zresztą pewnie to gdzieś wklejałem. Uwielbiam Burzum bezgranicznie ale niekoniecznie już samego autora. Na pewno wódki wolałbym napić się z muzykami Mayhem.maciek z klanu pisze:Skąd te wszystkie informacje Tomek?

- Medard
Bez przesady, to takie dyskusje pół żartem pół serio ze względu na wolny dzień świąteczny, ale nie ma powodu robić bohatera z typa,Hatefire pisze: ↑07-01-2022, 08:13No, dorośli ludzie, a jarają się jakimiś historiami sprzed 30 lat i rozkminiają czy facet, który jest regularnym zjebem (no w świetle tego co odpierdalał, inaczej nie można go nazwać) bierze socjal czy nie bierze i tym samym czy jest wystarczająco true i czy powinien publikować na YouTubePoza tym muzyk faktycznie dobry, znaczy nie moja bajka, ale "Filosofem" i "Fallen" od czasu do czasu posłucham.
który przedstawia siebie jako wzór dla rasy germańskiej czy nawet całej białej, pochodzi z dużego miasta, a odstawia jakieś wiejskie jasełka i jednocześnie ciągnie z socjalu.
Chociaż przyznam, że jego jest trudno jednoznacznie ocenić, stąd może te rozkminy,
wymyka się prostej klasyfikacji na zjeba, czy trve wojownika,
on może za jakiś czas znowu obrócić się o 180 °.
Stay tuned comrade!
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie znam tych historii o tantiemach, potrzebne źródło. To samo z tym śledzeniem z kamerą w dupie, cokolwiek to znaczy. A to że jest bucem z rozbuchanym ego, no oczywiście że jest, jak wielu artystów, nawet o wiele mniejszych, nie wiedziałem że Cię to zaskoczy.tomaszm pisze: ↑07-01-2022, 02:35
Sebastian ale Ty pierdolisz muszę napisać. Ten hipokryta nawet francuskim dziennnikarzom za tantiemy sprzedawał historie swoich politycznych odjazdów. I pozwalał się śledzić z kamerą w dupie. Serio musisz się nie orientować w temacie. Hipokryta jak skurwysyn. Teraz z gromadka pociech zgrywa wzorowy przykład ojca a pieniędzy ma więcej jak wszyscy muzycy Mayhem łącznie. U tego kutasa złamanego nie ma krzty szczerości. Pluje.
W swoim środowisku ludzie go nie trawia. Zebrał sobie wokół siebie podobnych pocióluków i żeruje na sentymencie. Jego adwokat wypowiadał się, że takiego buca z
rozbuchanym ego nigdy nie miał. Jeśli dla kogoś statusem posiadaniem gromadki dzieci i życiem na wsi gdzie każdy pierd z dupy zasługuje na publikację jest czymś alternatywnym to naprawdę nie ma o czym gadać
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nikt nie mówi o trasie, tylko o pojedynczych koncertach, muzycy robią takie rzeczy nawet jak mają dzieci.Medard pisze: ↑06-01-2022, 22:07
Przy takiej grupce dzieciaków nie za bardzo jest jak jechać w trasę, pewnie nawet wyjechać z tej zagrody na dłużej ma problem, chyba, że zatrudnia opiekunów.
Na pewno byliby chętni na gig, ale jak pisałem jest duża szansa na zmasowane protesty, jego nie lubią zarówno konserwatyści
jak i skrajni lewicowcy, a jest dosyć rozpoznawalny i w Lądku też by go dojechali. jakiś czas temu był bez żadnego konkretnego powodu zatrzymany we Francji i go wypuścili po krótkim przesłuchaniu. To wróg ludzkości, jakby nie paczać.
BTW wyczuwam jakiś ból, że taki bohater może utrzymywać się głównie z zasiłków, ja bym się nie przejmował,
pewnie wychowa grupkę wojowników.
- Medard
Te wiejskie nieruchy Varga nie odstają zamożnością od nieruchów jego sąsiadów, ot i film:tomaszm pisze:Kurwa siódemka dzieci na koncie(stać). Krystian ma tam nieruchomości pokupowanych na 1,5 mln złotych(lekkim chujem) na tej wsi i dorabianie ideologi, że to outsider chociaż nawet jak się wysra publikuje materiał na youtube i że jest autentyczny. Kurwa ręce opadają.
-
Wrzucasz film sprzed 10 lat. Pogoogluj sobie ceny nieruchomości w Francji.
- Medard
To coś jeszcze dokupował od tego czasu? Nic innego nie znalazłem.
A gospodarstwo, jak gospodarstwo, tyle, że obecnie jest więcej warte.
Gość potrafi zaskoczyć i pewnie jeszcze o nim usłyszymy, jak mu się wiejska sielanka znudzi.
Był już we Francji aresztowany i przesłuchiwany, bo niejaki Breivik dedykował między innymi jemu swój tzw. manifest.
Po czym oceniasz "zamożność", tak z ciekawości? Co do tego przybytku to trochę za duży ale mieszkałbym.Medard pisze: ↑07-01-2022, 23:10Te wiejskie nieruchy Varga nie odstają zamożnością od nieruchów jego sąsiadów, ot i film:tomaszm pisze:Kurwa siódemka dzieci na koncie(stać). Krystian ma tam nieruchomości pokupowanych na 1,5 mln złotych(lekkim chujem) na tej wsi i dorabianie ideologi, że to outsider chociaż nawet jak się wysra publikuje materiał na youtube i że jest autentyczny. Kurwa ręce opadają.