Podobnie, ale mnie singiel z poprzedniej spodobał się bardzo od razu. Ten tak średnio, ale nie zrażam się.
DARK FUNERAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- dzik
- zahartowany metalizator
Re: DARK FUNERAL
dobry kościół to kościół spalony
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nic się nie stanie. Świat nie runie w posadach i wszystko będzie jak było "bo naprawdę nie dzieję się nic i nie stanie się nic aż do końca"Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑07-01-2022, 20:46Bardzo możliwe. Ale co jak się okaże że wybrali reprezentatywny dla całej płyty kawałek?nicram pisze: ↑07-01-2022, 20:31Obawiam się, że w kwestii wyboru singla nie mieli nic do gadania. Wytwórnia wybrała i tyle.Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑07-01-2022, 20:19i nabieram obaw bo nie sądzę żeby na 1 singiel wybrali najsłabszy kawałek.

all the monsters will break your heart
-
- rasowy masterfulowicz
jak dla mnie bardziej ciekawsza GRA pana wokalisty

- nicram
Ja także nie zrażam się i wierzę, że będzie dobrze. Mnie w każdym razie do tej pory nie zawiedli. Posłuchałem tego kawałka jeszcze raz i wszedł już znacznie lepiej. Także ten tego. Odliczam dni do premiery.

all the monsters will break your heart
- Żułek
to lepiej przynajmniej odkurzyć

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Block69
To jest 2 numer na płycie. W 1 i 3 na pewno będzie szybciejnicram pisze: ↑07-01-2022, 21:31Nic się nie stanie. Świat nie runie w posadach i wszystko będzie jak było "bo naprawdę nie dzieję się nic i nie stanie się nic aż do końca"Asia Tuchaj-Bejowicz pisze: ↑07-01-2022, 20:46Bardzo możliwe. Ale co jak się okaże że wybrali reprezentatywny dla całej płyty kawałek?![]()

PENIS METAL
- vicek
kurwa ale wolny kawałek , zaskoczyli ale na minus . Ja tam od nich oczekuje blastów .... Teledysk behemowaty i ten pierwszy riff też .
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Wyciekł fragment drugiego teledysku

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- vicek
No sto razy lepszy
- ozob
Metalowe teledyski to przeważającej większości gówno.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- dzik
-
- weteran forumowych bitew
Świetny. I co najważniejsze nie słychać że zazdroszczą Dimmu Borgir.
- Bohdan
Nie jest źle, ale plastik w dużym stężeniu.
-
Jest źle. Po co się samemu oszukiwać? Tylko dla tego że się jakiś zespół ceni ? Przecież to niedorzeczne myśleć że ten muzyczny balas który nam zaserowano jako pierwszy singiel to jakiś wyjątek, a reszta płyty to będzie to już DF taki do jakiego się przyzwyczailiśmy. Nie będzie. Dla mnie to oczywiste.
- Bohdan
Ranisz me serce...
-
- Block69
Bzdura. Będzie dobrze jak zawsze. Na każdej płycie mają przynajmniej jakieś 2 wolniejsze numery łatwo wpadające w ucho i ten specjalnie od nich nie odbiega. "Angelus Exuro pro Eternus" też promowali wolniejszym kawałkiem i niczego to nie zmieniło - jak zawsze dominowały szybkie tempa. Tutaj będzie podobnie.Wódka i Piwo pisze: ↑09-01-2022, 12:43Jest źle. Po co się samemu oszukiwać? Tylko dla tego że się jakiś zespół ceni ? Przecież to niedorzeczne myśleć że ten muzyczny balas który nam zaserowano jako pierwszy singiel to jakiś wyjątek, a reszta płyty to będzie to już DF taki do jakiego się przyzwyczailiśmy. Nie będzie. Dla mnie to oczywiste.
PENIS METAL
-
- mistrz forumowej ceremonii
Odswiezylem ostatnio troche po lebkach cala dyskografię. Diabolis Interium dalej u mnie na prowadzeniu. Jakie jebniecie ma ta plyta. Olaboga. Goddes of Sodomy to jest łamacz kości. Jasełkowy imidz mam w dupie. Muzyka sie broni. Nowa sprawdzę na spokojnie.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
- dzik
Podobnie jak Tomek. Na nową czekam ze sporym zainteresowaniem.
Jak usłyszałem An Apprentice of Satan, to mnie normalnie z butów wydarło.
Jak usłyszałem An Apprentice of Satan, to mnie normalnie z butów wydarło.
dobry kościół to kościół spalony
-
Bzdura. Jest źle i doskonale to słychać. Wolniejsze kawałki a plastikowo-lukrowane kawałki to wielka różnica.Block69 pisze: ↑09-01-2022, 20:24Bzdura. Będzie dobrze jak zawsze. Na każdej płycie mają przynajmniej jakieś 2 wolniejsze numery łatwo wpadające w ucho i ten specjalnie od nich nie odbiega. "Angelus Exuro pro Eternus" też promowali wolniejszym kawałkiem i niczego to nie zmieniło - jak zawsze dominowały szybkie tempa. Tutaj będzie podobnie.Wódka i Piwo pisze: ↑09-01-2022, 12:43Jest źle. Po co się samemu oszukiwać? Tylko dla tego że się jakiś zespół ceni ? Przecież to niedorzeczne myśleć że ten muzyczny balas który nam zaserowano jako pierwszy singiel to jakiś wyjątek, a reszta płyty to będzie to już DF taki do jakiego się przyzwyczailiśmy. Nie będzie. Dla mnie to oczywiste.