w CM czy FM jakoś nigdy sie nie wkręciłem

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Niby tak od czasów PS3 vs X360 do dzisiaj główne konsole stały się zbyt podobne, mają te same mutliplaty, mało exów - w każdym razie dobrych.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Bardzo dobra gra, zwłaszcza, że slasherów wychodzi teraz tyle, co kot napłakał.tomaszm pisze: ↑20-01-2022, 22:16Port God of War ponoć zajebisty. Sam na oczy nie widziałem ale kumpel symuluje chorobę na l4, chciał mieć covid 4 raz ale nie wyszło więc udaje cięższe przeziebienie, a popykal pare godzin i wsiąkł. Skurwiel jeden:) Jede w sobotę to obczaję o cokaman. Sterowanie myszką i klawiatura bdb. Tego najbardziej się obawiałem.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Oby tak było, bo wiedzą że mk11 zjebali
Od kiedy nie lubisz MK11?
Powiem tak - period correct hardware.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑31-01-2022, 20:09Zechciało mi się wczoraj pograć w Settlers 3, ale nie udało mi się niestety odpalić:-(
A wydawało się że grałem jeszcze całkiem niedawno...
Od zawsze uważam że zjebany ma silnik tj za wolny, promuje grę obronna. Bardzo to wyszło w okolicach KP. Ale ciągle uważam że to fajna gra, ale nie na dłuższą metę. Widać zresztą jak nrs krótko ja wspierał. A miała być gra na xxx lathcpig pisze: ↑31-01-2022, 20:49Od kiedy nie lubisz MK11?
Powiem tak - period correct hardware.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑31-01-2022, 20:09Zechciało mi się wczoraj pograć w Settlers 3, ale nie udało mi się niestety odpalić:-(