Czyli ewidentnie koncerty dla brudasów chcą zachować wyższe standardy bezpieczeństwa od ochrony zdrowia w dużym europejskim państwie. To szczególnie dziwne w szpitalu wojskowym. Kiedyś jednym czołgiem wygrywaliśmy wojny. Przydałby się teraz jeden taki pies.
METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: METALLICA
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Rzecz w tym, że tak nie było i nie jest wszędzie.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
jaki to jest gigantyczny zespół. ja pierdole, jak wiele oni mi dali i jak bardzo na mnie wpłynęli. ostatnio to sobie uświadomiłem. coś nieprawdopodobnego. wyjebać tego zasranego Larsa i byłaby kapela wszech czasów 

- Gunman
- weteran forumowych bitew
Zgoda. Nagrali kiedyś album bez basu, to i bez perkusji by nagrali. Jebać duńczyka.
-
Z biegiem lat znienawidziłem ten zespół.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- hcpig
-
no nie wiem czy to miało być śmieszne , czy co, ale ostatnio przypadkiem sobie zobaczyłem ich wykonanie creeping death z jordisonem z slipknot i uświadomiło mi to, jak chujowy jest lars. co nie zmienia faktu, że kocham ten zespół miłością bezwarunkową. tyle
-
Zaraził mnie wirus bunnyhopingu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- KKK
- postuje jak opętany!
Nigdy nie lubiłem tego zespołu. Żaden bunnyhopping nie pomógł.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
zapowiedziano Loady 

"We're working our way through the catalog to bring you the comprehensive Deluxe Box Sets we've come to love. And now it's time to get started on 'Load' and 'ReLoad'!
"As you may remember, we asked you for help in putting together the first five box sets and, to make sure there's a fan footprint on all of these releases, we'll be doing that again!
"We're looking for anything and everything you might have from August 1995 through September 1998: live photos (taken by you!) or snaps from a meet & greet, flyers, ticket stubs, backstage passes, and whatever other mementos you may have from that time.
"Make your mark on these albums by emailing us at submissions@metclub.com to share your story and receive more info about submitting these little pieces of history. Nothing is too small or trivial; share your archives with your fellow fans and have some fun walking down memory lane with us!"
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Też często wracam do tych albumów i wspomnień z Spodka jak nas odwiedziła Metallica w roku 96....Chal-Chenet pisze: ↑04-02-2022, 20:44Z tego okresu najchętniej bym przyjął jakieś "zagubione", niepublikowane utwory. Bardzo lubię oba te albumy. Z całej dysko Mety chyba do nich wracam najczęściej.
Te dwie płyty to apogeum możliwości wokalnych James'a
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Mam chyba tak samo. Cała Metallica jest świetna, ale okres Load/Reload jest świetny. Niesamowite wyczucie, groove, świetne brzmienie, fenomenalne wokale - zabawa muzyką na całego i pasja. To wszystko słychać, żadnego pozorowania, udawania młodych itp.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
taaaaa

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- vicek
- zahartowany metalizator
z takich rzeczy istnieje tylko materiał z presidoChal-Chenet pisze: ↑04-02-2022, 20:44Z tego okresu najchętniej bym przyjął jakieś "zagubione", niepublikowane utwory. Bardzo lubię oba te albumy. Z całej dysko Mety chyba do nich wracam najczęściej.
- Chal-Chenet
- zaczyna szaleć
Nie wiedziałem, że takie coś istnieje, dzięki, posłucham.vicek pisze: ↑05-02-2022, 07:45z takich rzeczy istnieje tylko materiał z presidoChal-Chenet pisze: ↑04-02-2022, 20:44Z tego okresu najchętniej bym przyjął jakieś "zagubione", niepublikowane utwory. Bardzo lubię oba te albumy. Z całej dysko Mety chyba do nich wracam najczęściej.
- vicek
- zahartowany metalizator
heheh chodziło mi o to że jedyne utwory jakie metallica ma w szufladach to te z presidio . To album który się nie ukazał a zamian za to dostaliśmy st. anger .
- TheDude
Gdyby wydali koncert z setem z LOAD zagranym w jakimś małym klubie typu CBGB, z małą publiką to by było kozackie.
- hcpig