wiosna
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Ascetic
Re: POlitykowanie
W kwietniu namalują.
Mnie też coś w tym szumie informacyjnym uderzyło. Sam tutaj mam takie obiektywy, że mogę zobaczyć, hen hen, jakie sąsiadka ma dzisiaj stringi, a ci nie mogą zrobić czytelniejszych zdjęć. Interpretacje i domysły.
Jakiś takiś hujaszczy ten wywiad hłamerykański

Ostatnio zmieniony 11-02-2022, 11:28 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
Jak będzie plucha to czołki sie zakopią dlatego nie mam pojęcia na co ten jebaniec czeka.Tym bardziej, że widzi wyraźnie ile oni dostają wsparcia z dnia na dzień.Albo w ten weekend jebnie albo nie jebnie w ogóle
- Ascetic
Obyś miał rację. Z tym nie jebnięciem. Choć z drugiej strony, liść pokoju spadający na ruski ryj, mógłby być nawet wskazany. Tak profilaktycznie, na lata, aby tą wielkoruską narrację ukrócić. Z drugiej strony szkoda, bogu winnych ludzi. Nawet tych ruskich, którym kule będą świszczeć nad głowami.
lys på slutten av lys
- nicram
Przecież ciągle mówi, że nie ma zamiaru.

all the monsters will break your heart
- nicram
Też mam nadzieję, że do niczego nie dojdzie. Świtu naprawdę nie jest potrzebna kolejna wojna.Ascetic pisze: ↑11-02-2022, 11:30Obyś miał rację. Z tym nie jebnięciem. Choć z drugiej strony, liść pokoju spadający na ruski ryj, mógłby być nawet wskazany. Tak profilaktycznie, na lata, aby tą wielkoruską narrację ukrócić. Z drugiej strony szkoda, bogu winnych ludzi. Nawet tych ruskich, którym kule będą świszczeć nad głowami.
all the monsters will break your heart
- trup
Taaaa... i banderę WHO.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Banderę, to może mieć, co najwyżej statek szpitalny

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- trup
taka gra słów... Ukraina... Bandera... ale nich będzie statek szpitalny.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- hcpig
-
- rasowy masterfulowicz
no właśnie nie
dlatego jestem cholernie ciekaw co z tego wyjdzie.

- Hatefire
Przecież jednym z głównych celów tej demonstracji siły było pokazanie jak szybko przerzuciliśmy tyle sprzętu i żołnierzy. Poczytaj sobie o zimno wojennych planach III WŚ. Tam to dopiero były grane masy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Lukass
Już wyszło - całkowite zajęcie i podporządkowanie Białorusi bez cienia oporu. A jak będzie trzeba Baćkę wymienić, to się wymieni, a obecność kilkudziesięciu tysięcy żołnierzy rosyjskich znacząco to ułatwi. Co dalej, zobaczymy. Na razie ewidentne próby nacisku na państwa NATO, ale też Szwecję i Finlandię. Poczytaj komentarze pod różnymi artykułami na temat tej sytuacji na polskich portalach. Sporo jest napisanych specyficzną polszczyzną. Taką zalatującą zupełnie nie naszymi konstrukcjami gramatycznymi. W Szwecji ponoć wysyp filmów na Tik-Toku o wojnie, celowanych do dzieciaków. Intrygujące metody.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- uglak
- Ascetic
Wiadomo. Niedomytą onucą jebie nawet w dość hermetycznym środowisku jakim jest forum dla brudasów.Lukass pisze: ↑11-02-2022, 21:09Już wyszło - całkowite zajęcie i podporządkowanie Białorusi bez cienia oporu. A jak będzie trzeba Baćkę wymienić, to się wymieni, a obecność kilkudziesięciu tysięcy żołnierzy rosyjskich znacząco to ułatwi. Co dalej, zobaczymy. Na razie ewidentne próby nacisku na państwa NATO, ale też Szwecję i Finlandię. Poczytaj komentarze pod różnymi artykułami na temat tej sytuacji na polskich portalach. Sporo jest napisanych specyficzną polszczyzną. Taką zalatującą zupełnie nie naszymi konstrukcjami gramatycznymi. W Szwecji ponoć wysyp filmów na Tik-Toku o wojnie, celowanych do dzieciaków. Intrygujące metody.
lys på slutten av lys
-
- rasowy masterfulowicz
- Lukass
Nie napiszę. Czytałem o tym i widziałem jakieś przykłady, ale było to już jakiś czas temu. Nie pamiętam gdzie, googlowanie przynosi jakieś tam wyniki. Trudno ocenić, jak szeroko zakrojona to akcja. W szwedzki nie umiem ni w ząb, więc nie sprawdzę, co (i czy) się o tym pisze na miejscu.
EDIT: Ok, tu jakaś sensowna analiza, że są to raczej pojedyncze filmy i chyba trudno mówić o skoordynowanej akcji, ale samo źródło ma dla mnie wartość nieznaną:
https://www.garbageday.email/p/the-atte ... a-war-zone
Co ciekawe, Szwecja wzmocniła siły na Gotlandii. Dobrze, chciałbym tam kiedyś w końcu dotrzeć, wolę nieistniejącą Szwecję niż Mother Russia

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Tu mieliśmy taką pojedynczą akcję. Jeden chujek kolportował tutaj putinowską bajkę o polskich obozach koncentracyjnych gdzie mordowano bolszewickich jeńców.Lukass pisze: ↑11-02-2022, 21:38Nie napiszę. Czytałem o tym i widziałem jakieś przykłady, ale było to już jakiś czas temu. Nie pamiętam gdzie, googlowanie przynosi jakieś tam wyniki. Trudno ocenić, jak szeroko zakrojona to akcja. W szwedzki nie umiem ni w ząb, więc nie sprawdzę, co (i czy) się o tym pisze na miejscu.
EDIT: Ok, tu jakaś sensowna analiza, że są to raczej pojedyncze filmy i chyba trudno mówić o skoordynowanej akcji (...)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.