ale ja nie o tym bo Rusek strzelił 2 gole Rangersom (5:1) co daje mu razem 732, minął Dionne i awansował na 5 miejsce
do 4 Hulla ma tylko 9 goli straty a do łyknięcia jest pudło na którym trzyma się Jagr (766)
Rusek dogonił Hulla będzie miał okazje go minąć w meczu z Red Wings które po serii porażek wygrali 3 mecz z rzędu
przed chwilą 4:2 z Edmonton (gol na 3:0 ) mamy najlepszego rookiego i Bertuzziego w czolówce strzelców
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
przerwa do 28 grudnia przez covida
ale jest jeszcze gorzej
Wbrew wcześniejszemu porozumieniu w zbliżających się igrzyskach w Pekinie nie wezmą udziału hokeiści z klubów NHL - poinformował portal ESPN. Władze ligi podjęły taką decyzję z powodu pandemii, która w ostatnich tygodniach torpeduje rozgrywki.
Władze NHL podjęły decyzję w uzgodnieniu ze związkiem zawodowym zawodników (NHLPA). Oficjalne jej ogłoszenie spodziewane jest w ciągu najbliższej doby.
NHL planowała przerwę w rozgrywkach w dniach 6-22 lutego, aby hokeiści mogli uczestniczyć w igrzyskach. Wszystko wskazuje na to, że teraz ten czas zostanie wykorzystany, aby rozegrać odwołane przez pandemię mecze. Na dzień 21 grudnia nie odbyło się już 50 spotkań obecnego sezonu.
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
Bardzo dobry mecz Słowaków. W ostatniej minucie trzeciej tercji wyrównali , a w karnych wyrzucili USA.
Kanada cienka jak dupa węża.
Reszty nie widziałem
Panowie, nie jest dobrze.
Ruskie wcisnęły Szwedom na początku drugiej tercji.
Liczę na to, że jak Trzy Korony nie przełamią kacapów, to chociaż jakaś zdrowsza bitka będzie.
REMIS