Ziomka dobrego próbuję namówić, jestem na dobrej drodze. Jak coś to oczywiście nie mam żadnego problemu ze wspólnym obaleniem flachy

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Elegancja. Będziemy działać jak coś. Chwała Szatanowi!tomaszm pisze: ↑23-02-2022, 20:22Przeca już wspólnie obalaliśmy:) Dawajcie znać- miejsce dla dobrych ludzi zawsze się znajdzie:)
Ja się rozbijam z przyjacielem Morbidem i Jego bratem. Andrzej mi wspominał ,że camper chce załatwić. nawet węgorza wędzonego załatwiamy.
Kurwa to jest tak dobra impreza ,że Mariana konopnickiego spotkałem z koleżankami lesbijkami ze wsi i one do mnie: kurwa Tomek co tu robisz a ja do nich no kurwa a co wy tu robicie. No kurwa![]()
BDB ! tytuły do "Shemhamforash " na pamięć, bo inaczej wpierdol i krojenie z bilonu i Tshirtu XD
Stoi! Najpierw przepytka i łupienie z drobnych, potem pasowanie i flacha na ławach na przeciwko sceny.
Start czego?
Owszem, rozważam. Chociaż wiem ze łatwo nie będzie, impaled-ów (upośledówxd) bym zobaczył
Zobaczyć niby można , ale nie jest to nic wielkiego i porywającego. Uprzedzam tylko, żeby nie było rozczarowania.pr0metheus pisze: ↑24-02-2022, 00:42Owszem, rozważam. Chociaż wiem ze łatwo nie będzie, impaled-ów (upośledówxd) bym zobaczył