Prawda, że niesamowite? W dupie był, fryturę widział, ale będzie wyzywał od kolaborantów bezczelny zatłuszczony paparuch.Hatefire pisze: ↑24-02-2022, 16:37Czekaj, czekaj, czyli z tej waszej konwersacji wynika, że jest to koleś, który, ani dnia nie przepracował w Polsce, od lat nastu nie mieszka w Polsce, a śmie recenzować opinie o Polsce ludzi, którzy tu mieszkają i pracują. Dobrze go wcześniej jednak zrecenzowałem jako typowego emigranta-napinacza, co to deklaruje obronę ojczyzny i sprzedaje swoje złote rady siedząc od lat w Islamabadzie czy tam Londynie.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: III Wojna Światowa
- nagrobek
- zahartowany metalizator
tłuczecie się tu chyba nie mniej zaciekle niz ruskie z Ukrainą
Ja jestem spokojny. Właśnie biorę udział w demonstracji młodych Ukraińców. O dziwo nie chcą mnie zajebać. 

- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Ja wam pokażę smoka!

- ozob
Spelniles swój obowiązek tym zdjęciem. (:535 pisze: ↑24-02-2022, 16:48
Fajny jesteś. W ogóle nie łapiesz, że sram ci do paszczy tak jak borys i paki pod którym działasz. Masz tutaj fotkę. Specjalnie dla ciebie przed chwilą cyknąłem. Chcesz zbliżenie konia królu brytyjskiej frytury? Daj znać jak zlądujesz w Balicach w drodze na wojnę. Podrzucę na pośpiech do Przemyśla, dziecku cukierków przywiozę. Dasz kilka żywieniowych wskazówek. Pokażesz ile masz w kłębie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
Tymczasem spadochroniarze z Pskowa lecą ponoć w kierunku Kijowa (w domyśle - na lotnisko Antonowa).
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ozob
Właśnie dlatego uderzam, bo opinie forumowych Niemców mała idą w parze z realiami. (:Hatefire pisze: ↑24-02-2022, 16:37Czekaj, czekaj, czyli z tej waszej konwersacji wynika, że jest to koleś, który, ani dnia nie przepracował w Polsce, od lat nastu nie mieszka w Polsce, a śmie recenzować opinie o Polsce ludzi, którzy tu mieszkają i pracują. Dobrze go wcześniej jednak zrecenzowałem jako typowego emigranta-napinacza, co to deklaruje obronę ojczyzny i sprzedaje swoje złote rady siedząc od lat w Islamabadzie czy tam Londynie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
Tymczasem Ukraińcy prowadzą kontratak na lotnisko siłami 4. Brygady Szybkiego Reagowania.Sybir pisze:Tymczasem spadochroniarze z Pskowa lecą ponoć w kierunku Kijowa (w domyśle - na lotnisko Antonowa).
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
- rasowy masterfulowicz
Siedzisz w szarej dupie na końcu świata u pakiego we frytownicy wyzywasz mi ojca, a potem mnie od kolaborantów. Tak to wygląda niedonoszony popychlu. Na cudzej ziemi w cudzym kwadracie. Tam budzi się patriotyzm i chęć, by spuścić wszystkim wpierdol. Żałosny jesteś synek. I każdy to widzi.ozob pisze: ↑24-02-2022, 17:35Właśnie dlatego uderzam, bo opinie forumowych Niemców mała idą w parze z realiami. (:Hatefire pisze: ↑24-02-2022, 16:37Czekaj, czekaj, czyli z tej waszej konwersacji wynika, że jest to koleś, który, ani dnia nie przepracował w Polsce, od lat nastu nie mieszka w Polsce, a śmie recenzować opinie o Polsce ludzi, którzy tu mieszkają i pracują. Dobrze go wcześniej jednak zrecenzowałem jako typowego emigranta-napinacza, co to deklaruje obronę ojczyzny i sprzedaje swoje złote rady siedząc od lat w Islamabadzie czy tam Londynie.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Wszystkie miasta się trzymają.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Hatefire
No to coś luźniejszego 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
Nie. Na mojej ziemi i moim kwadracie. I dobrze, że się budzi, bo widzisz ulancu, ty mieszkasz batustanie i go nie masz za grosz. (:535 pisze: ↑24-02-2022, 17:47Siedzisz w szarej dupie na końcu świata u pakiego we frytownicy wyzywasz mi ojca, a potem mnie od kolaborantów. Tak to wygląda niedonoszony popychlu. Na cudzej ziemi w cudzym kwadracie. Tam budzi się patriotyzm i chęć, by spuścić wszystkim wpierdol. Żałosny jesteś synek. I każdy to widzi.ozob pisze: ↑24-02-2022, 17:35Właśnie dlatego uderzam, bo opinie forumowych Niemców mała idą w parze z realiami. (:Hatefire pisze: ↑24-02-2022, 16:37
Czekaj, czekaj, czyli z tej waszej konwersacji wynika, że jest to koleś, który, ani dnia nie przepracował w Polsce, od lat nastu nie mieszka w Polsce, a śmie recenzować opinie o Polsce ludzi, którzy tu mieszkają i pracują. Dobrze go wcześniej jednak zrecenzowałem jako typowego emigranta-napinacza, co to deklaruje obronę ojczyzny i sprzedaje swoje złote rady siedząc od lat w Islamabadzie czy tam Londynie.
I nie dziwi mnie hejt że strony forumowego saloniku. Życie w ostatnim razie już któryś raz z rzędu mówi wam sprawdzam, a ja to z satysfakcją punktuje. (:
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Zaatakowane mapa potwierdzonych ataków.

- Sybir
Na razie nie wiem nic więcej, ale domyślam się, że będzie tam bardzo intensywnie - w końcu to jednostki gwardyjskie. Będę śledzić rozwój wypadków do późnej nocy i od wczesnego ranka.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Przypomnienie.

Mógłbyś przełączyć na polski, bo nie bardzo rozumiem co chcesz przekazać niedopchany niedorozwoju. Komu życie mówi sprawdzam brytyjski folksdojczu?ozob pisze: ↑24-02-2022, 17:59Nie. Na mojej ziemi i moim kwadracie. I dobrze, że się budzi, bo widzisz ulancu, ty mieszkasz batustanie i go nie masz za grosz. (:535 pisze: ↑24-02-2022, 17:47Siedzisz w szarej dupie na końcu świata u pakiego we frytownicy wyzywasz mi ojca, a potem mnie od kolaborantów. Tak to wygląda niedonoszony popychlu. Na cudzej ziemi w cudzym kwadracie. Tam budzi się patriotyzm i chęć, by spuścić wszystkim wpierdol. Żałosny jesteś synek. I każdy to widzi.
I nie dziwi mnie hejt że strony forumowego saloniku. Życie w ostatnim razie już któryś raz z rzędu mówi wam sprawdzam, a ja to z satysfakcją punktuje. (:
Ostatnio zmieniony 24-02-2022, 18:11 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Na pewno wyrwane z kontekstu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Koleżanka z Lubaczowa (pod granicą) doniosła mi że na stacjach kolejki. Nie będzie już dostaw, wojsko i policja zabezpieczają się na wypadek wojny.