III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Nie widzę w temacie Pacjenta. Chyba przeładowuje działo czołgu jadącego na Charków.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- rasowy masterfulowicz
https://wiadomosci.dziennik.pl/polityka ... ojusz.html
Lubaczów. Jeździłem tamtędy do Hrebennego. Nadzorowałem robótkę na przejściu granicznym pod budimeksem. Jak to jest, że lata mijają, a budimeks dalej wygrywa te przetargi...Nieważne. ozob, królu brytyjskiej obróbki ziemniaka dowiem się kurwa czego nie mam za grosz, a tobie się dobrze budzi? Bo bełkoczesz z przepracowania.
Pucuje mundur i oficerki na paradę, albo poszedł po przebiśniegi, żeby było czym przywitać wyzwolicieli.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-02-2022, 18:16Nie widzę w temacie Pacjenta. Chyba przeładowuje działo czołgu jadącego na Charków.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Możecie się wyzywać gdzieś indziej a nie tutaj robić ściek?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Ja nikogo nie wyzywam. Punktuje dezertera.maciek z klanu pisze: ↑24-02-2022, 18:22Możecie się wyzywać gdzieś indziej a nie tutaj robić ściek?
- nagrobek
- zahartowany metalizator
to ta sama koleżanka od której miałeś cynk, że mają odcinać kordonem stolicę gdy wirus dotarł do kraju?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-02-2022, 18:13Koleżanka z Lubaczowa (pod granicą) doniosła mi że na stacjach kolejki. Nie będzie już dostaw, wojsko i policja zabezpieczają się na wypadek wojny.

- maciek z klanu
Mocno to przeżywasz. Warto?535 pisze: ↑24-02-2022, 18:23Ja nikogo nie wyzywam. Punktuje dezertera.maciek z klanu pisze: ↑24-02-2022, 18:22Możecie się wyzywać gdzieś indziej a nie tutaj robić ściek?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Głuchy telefon jakiś uprawiasz. Chyba pojebałem ci się z kimś, Hatefire pisał kiedyś o tym że ma cynk od kogoś w rodzinie że będą odcinać Warszawę, ja nic takiego nie mówiłem.
Ostatnio zmieniony 24-02-2022, 18:32 przez ŚWIAT BEZ KOŃCA, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozob
XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nagrobek
a to sorki, kajam się.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-02-2022, 18:30Chyba pojebałem ci się z kimś, Hatefire pisał kiedyś o tym że ma cynk od kogoś w rodzinie że będą odcinać Warszawę, ja nic takiego nie mówiłem.
Hatefire, masz jakiś cynk?
- maciek z klanu
Ale coś zabawnego z twoja kolezanka byloŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-02-2022, 18:30Głuchy telefon jakiś uprawiasz. Chyba pojebałem ci się z kimś, Hatefire pisał kiedyś o tym że ma cynk od kogoś w rodzinie że będą odcinać Warszawę, ja nic takiego nie mówiłem.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
No to jak sobie przypomnisz co to opowiesz
Niezbyt. Jadę se na rowerze, ale nie lubię jak tchórzliwa kanalia, która nie zapłaciła ani grosza podatku w bantustanie wyzywa mi starego oraz mnie od kolaborantów. O pouczaniu nie wspominając. Rozumiesz pan? Takie gnidy trzeba tępić. Tylko tyle.maciek z klanu pisze: ↑24-02-2022, 18:29Mocno to przeżywasz. Warto?535 pisze: ↑24-02-2022, 18:23Ja nikogo nie wyzywam. Punktuje dezertera.maciek z klanu pisze: ↑24-02-2022, 18:22Możecie się wyzywać gdzieś indziej a nie tutaj robić ściek?
- Hatefire
Nie na wschodzie kraju nie mam źródeł
To było z 2 lata temu za covida i ten ziomek, osobiście mi znany z racji pełnionej funkcji wydał mi się wiarygodny hehe
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
Prawda zawsze boli. A ciebie boli i to bardzo. (:535 pisze: ↑24-02-2022, 18:36Niezbyt. Jadę se na rowerze, ale nie lubię jak tchórzliwa kanalia, która nie zapłaciła ani grosza podatku w bantustanie wyzywa mi starego oraz mnie od kolaborantów. O pouczaniu nie wspominając. Rozumiesz pan? Takie gnidy trzeba tępić. Tylko tyle.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
WIG20 poleciał w pizdu ponad 10% w dół.
Pekao 14,52% w dół.
Euro poleciało w górę przebijając kolejne poziomy.
Rubel i hrywna głęboko w dupie.
Pekao 14,52% w dół.
Euro poleciało w górę przebijając kolejne poziomy.
Rubel i hrywna głęboko w dupie.
-
- rasowy masterfulowicz
Wartość kolekcji Adriana wystrzeliła w gurę!
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Sankcje tak, ale takie nie do końca. Bo SWIFT to jeszcze nie teraz.
Naprawdę to trzeba chyba Korwina ogłosić królem, wyjść z NATO, UE, zaprosić ruskich bo i tak przyjdą.Przeciwko odcięciu Rosji od SWIFT miały opowiadać się zwłaszcza Niemcy, Włochy, Węgry i Cypr.
- Szybkość i jedność są w tej chwili najwyższym priorytetem - powiedział anonimowy unijny dyplomata, cytowany przez agencję. Dodał, że na tym etapie decyzja w sprawie odcięcia Rosji od SWIFT miałaby daleko idące konsekwencje, także w Europie.
Inny unijny dyplomata dodał, że "nie ma obecnie informacji o zgodzie [na odcięcie Rosji od SWIFT] w tym momencie".
Dane Banku Rozrachunków Międzynarodowych (BIS) wskazują, że europejskie podmioty mają największy udział w puli niemal 30 mld dolarów kredytów dla rosyjskich banków.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- nagrobek