III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
nagranie z monitoringu...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-

Ukraińscy kibole w armii. Czekam na wpisy o szabrownikach i gwałcicielach, bo przecież tym mieli się zajmować w wojsku, a nie obroną wg niektórych tutaj.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
jak na Tienanmen
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Polska to będzie kolejna runda. Nie tym razem.
Jescze godzinę temu miały być negocjacje a teraz mu odjebało:
Ostatnio zmieniony 25-02-2022, 17:22 przez Tatuś, łącznie zmieniany 2 razy.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- trup
Thousands of Kadyrov killers prepare to be sent to Ukraine
jak te harpagany pojadą to na Ukrainie nie będzie wesoło.
- trup
Putin: W Kijowie osiedlił się gang narkomanów i neonazistów
- Żołnierze sił zbrojnych Ukrainy! Nie pozwólcie banderowcom i neonazistom używać waszych dzieci, żon i starców jako żywych tarcz. Weźcie władzę w swoje ręce! Wydaje się, że łatwiej będzie nam dojść do porozumienia niż z tym gangiem narkomanów i neonazistów, którzy osiedlili się w Kijowie i wzięli jako zakładników cały naród ukraiński - mówił Putin.
W wystąpieniu Putin przekonywał: główne starcia toczą się nie z regularnymi wojskami ukraińskimi, ale z formacjami nacjonalistycznymi odpowiedzialnymi za ludobójstwo w Donbasie. - Oni umieścili ciężką broń w centrach dużych miast, aby doprowadzić do odpowiedzi ogniowej z rosyjskich kompleksów uderzeniowych na dzielnice mieszkalne i oskarżyć Rosję o ofiary cywilne. Odbywa się to na zlecenie zagranicznych konsultantów - dodał.
- trup
Według amerykańskich źródeł wojskowych rosyjska piechota morska wysadziła desant na wybrzeżu Morza Azowskiego, na zachód od strategicznie położonego portu Mariupola.
- trup
Straty Rosji według MON Ukrainy
Ukraiński MON twierdzi, że od czwartku wojska ukraińskie zadały Rosjanom następujące straty:
- do 80 czołgów,
- 516 wozów opancerzonych różnego typu,
- 10 samolotów,
- 7 śmigłowców,
- 2800 rosyjskich żołnierzy zostało zabitych, rannych lub wziętych do niewoli.
Ładnie się zaczaił za tym busikiem.
Ukry zacięte kurwy, trafił swój na swego, szmata putin połamie sobie zęby.
-
- rasowy masterfulowicz
wyją syreny, brzmi to kurwa okropnie
Edit: wyły
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Co jest strategicznego w Mariupolu? Porcie który od kilku lat był zablokowany przez Rosjan?
Chiny mówią, że trzeba ten konflikt rozwiązać drogą negocjacji:
Miały być negocjacje, już się szykowała delegacja ale Putinowi odjebało i stwierdził, że nie będzie negocjował z narkomanami
to Chińskie banki przebąkują od odcięciu Rosjan od kasy:
"China’s top banks have complied with previous U.S. sanctions"
https://www.bloomberg.com/news/articles ... nd=premium
W międzyczasie Niemcy miękną w sprawie odcięcia Rosji od SWIFTa.
Sytuacja jest dynamiczna.
Chiny mówią, że trzeba ten konflikt rozwiązać drogą negocjacji:
Miały być negocjacje, już się szykowała delegacja ale Putinowi odjebało i stwierdził, że nie będzie negocjował z narkomanami
to Chińskie banki przebąkują od odcięciu Rosjan od kasy:
"China’s top banks have complied with previous U.S. sanctions"
https://www.bloomberg.com/news/articles ... nd=premium
W międzyczasie Niemcy miękną w sprawie odcięcia Rosji od SWIFTa.
Sytuacja jest dynamiczna.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- rasowy masterfulowicz
Serwis Politico informuje, że Niemcy w końcu wysyłają do armii ukraińskiej obiecane w styczniu 5 tys. hełmów. Dlaczego trwało to tak długo? Rzekomo Niemieckie Ministerstwo Obrony nie znało adresu, na który mogłoby je wysłać.

Swoją drogą jestem pod wrażeniem Zełeńskiego. Śmiali się, że żydek, że aktorzyna, a chłop ładnie daje sobie radę. A przede wszystkim nie spierdolił do Rumunii jak patriotyczny rząd w 1939.
- trup
Szczerze zazdrosze Ukraincom TAKIEGO Prezydenta. Szacun!
-
- rasowy masterfulowicz
ja też
-
- postuje jak opętany!
Tak, teraz wyłazi, kto jest gość, a kto szuja.
Póki co jestem pod wrażeniem Angoli. W ostatnich latach miałem o nich bardzo niskie mniemanie, a na razie pokazują największe jaja.
Potrzebne są poważne decyzje, nawet kosztem kryzysu ekonomicznego. Chuj z tym paliwem czy importem bananów. Da się żyć bez tego.
Kurwa, nie wiem nawet co pisać. Siedzę na telefonie cały dzień. Mam znajomych we Lwowie i Kijowie. Ewakuują się. Jedyne co mogę zrobić na razie to pomagać informacjami z Polski, gdzie się udać itd. Mam zabukowany bilet do Polski. Miałem przylecieć z rodziną, ale to raczej nie wchodzi w grę. Nie chcę, żeby mój 9-miesięczny syn był gdziekolwiek w pobliżu kacapskiego imperium. Myślę, żeby przyjechać samemu, udostępnić uchodźcom mieszkanie jeśli trzeba. Transportować ludzi z granicy. Na pohybel putinowskim śmieciom.
Póki co jestem pod wrażeniem Angoli. W ostatnich latach miałem o nich bardzo niskie mniemanie, a na razie pokazują największe jaja.
Potrzebne są poważne decyzje, nawet kosztem kryzysu ekonomicznego. Chuj z tym paliwem czy importem bananów. Da się żyć bez tego.
Kurwa, nie wiem nawet co pisać. Siedzę na telefonie cały dzień. Mam znajomych we Lwowie i Kijowie. Ewakuują się. Jedyne co mogę zrobić na razie to pomagać informacjami z Polski, gdzie się udać itd. Mam zabukowany bilet do Polski. Miałem przylecieć z rodziną, ale to raczej nie wchodzi w grę. Nie chcę, żeby mój 9-miesięczny syn był gdziekolwiek w pobliżu kacapskiego imperium. Myślę, żeby przyjechać samemu, udostępnić uchodźcom mieszkanie jeśli trzeba. Transportować ludzi z granicy. Na pohybel putinowskim śmieciom.
heykvísl og ofn
-

Ruscy grożą Szwecji i Finlandii:
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Znajomy walczy w Donbasie. Wszyscy zaciekli i morale wysokie. Podrzucał kilka filmów co robią i ruska propaganda o braku oporu to bzdura.
Jebać ruskie scierwo
Jebać ruskie scierwo
-
- rasowy masterfulowicz
Sezon na grilla uważam za otwarty
https://fb.watch/boP6n__FNO/
https://fb.watch/boP6n__FNO/