Też zabawnie. Nawiasem mówiąc ten fizyczny łącznik jest zastanawiający.rmk pisze: ↑25-02-2022, 21:18To akurat słowa tego wojownika:535 pisze: ↑25-02-2022, 21:08Mocno buńczuczne deklaracje jak na z metra ciętego krasnala. Te knypki są ze Szwecji? W dupach się poprzewracało od kawy ze śmietanką i czekoladowych kulek? Takie pierdolenie przypomina mi tych patriotów, którzy siedząc w szarej piździe na końcu świata przy herbatce snują wizje o wojnie i biciu moskala. Widły i piec.[V] pisze: ↑25-02-2022, 20:46To oczywiste.
what we live(die) for... stalinismen. We hate does 'PEACE,LOVE and DEMOCRAZY'-ideas. WAR, SODOMY and DICTATION! We support all extreme and opressed states like the old ALBANIEN , IRAN , KAMPUCHEA under the RED KHMEERS and so on. People who are dying and suffering!
![]()
WATAIN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: WATAIN
Ostatnio zmieniony 25-02-2022, 21:25 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Czyż taka nie jest istota BM?
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
Słyszałem, że jesteś niewysokiego wzrostu.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Od ilu w kłąbie przyjmują do blakmetalowców?
dla kolegi pytam
dla kolegi pytam
-
180 cm to minimum. Maksymalnie 30 lat. Chuj minimum 17 cm.
Boguś jeżeli blek metalowiec to synonim idioty to rozmiar nie ma znaczenia. Kolor skóry też. W ogóle nic nie ma znaczenia.
-
75 kg-88 kg. 90 kg tylko w okresie zimowym.
To ważne.
To niestety. Nie mam papierów na blek mena. Jestem chyba bardziej war lub death, bo thrash byłem trzydzieści parę lat temu. Czyli patyk z piórem.
-
Czy kolo z watain współczujący i solidaryzujący się z ukraincami pokazuje, że black metal to plastikowa komedia dla niedojebanych psychicznie przegrywów? Pytanie od kolegi, to ważne.
Kto poważny interesuje się zdaniem jakiegoś brudasa? Co to ma być kurwa? Telewizja śniadaniowa?
-
Płyty kupują, na koncerty chodzą, teksty czytają? A może tylko napierdalam browarki żeby sobie do fajnej muzyki główką pomachać?
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
- vicek
- zahartowany metalizator
Chciałbym mieć tak płaski brzuch.rmk pisze: ↑25-02-2022, 21:18To akurat słowa tego wojownika:535 pisze: ↑25-02-2022, 21:08Mocno buńczuczne deklaracje jak na z metra ciętego krasnala. Te knypki są ze Szwecji? W dupach się poprzewracało od kawy ze śmietanką i czekoladowych kulek? Takie pierdolenie przypomina mi tych patriotów, którzy siedząc w szarej piździe na końcu świata przy herbatce snują wizje o wojnie i biciu moskala. Widły i piec.[V] pisze: ↑25-02-2022, 20:46To oczywiste.
what we live(die) for... stalinismen. We hate does 'PEACE,LOVE and DEMOCRAZY'-ideas. WAR, SODOMY and DICTATION! We support all extreme and opressed states like the old ALBANIEN , IRAN , KAMPUCHEA under the RED KHMEERS and so on. People who are dying and suffering!
![]()
- bartwa
Chodziłbyś vicek? Na kawkę ze śmietanką byś zapraszał?vicek pisze: ↑26-02-2022, 03:49Chciałbym mieć tak płaski brzuch.rmk pisze: ↑25-02-2022, 21:18To akurat słowa tego wojownika:535 pisze: ↑25-02-2022, 21:08
Mocno buńczuczne deklaracje jak na z metra ciętego krasnala. Te knypki są ze Szwecji? W dupach się poprzewracało od kawy ze śmietanką i czekoladowych kulek? Takie pierdolenie przypomina mi tych patriotów, którzy siedząc w szarej piździe na końcu świata przy herbatce snują wizje o wojnie i biciu moskala. Widły i piec.
![]()
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
No fajny z niego chłopak był gdy pochwalał grupowe gwałty na nastolatkach, a teraz to jakiś taki nie wiemhungry_slave pisze: ↑25-02-2022, 20:28Od kilku lat wypowiedzi Eryka są dla mnie niezrozumiałe i budzą niesmak w kontekście do postawy jaką Watain prezentował na początku swojej drogi. Chuj im w dupę.

Dlaczego czułem, że dziewczyny nie chciały się z nim w szkole całować?yossarian84 pisze: ↑26-02-2022, 10:48No fajny z niego chłopak był gdy pochwalał grupowe gwałty na nastolatkach, a teraz to jakiś taki nie wiemhungry_slave pisze: ↑25-02-2022, 20:28Od kilku lat wypowiedzi Eryka są dla mnie niezrozumiałe i budzą niesmak w kontekście do postawy jaką Watain prezentował na początku swojej drogi. Chuj im w dupę.Tylko wojna, ziomeczku!