Oby wytrzymali
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Uważam, że powinniśmy nałożyć sankcje na Karkasa i zabronić mu reklamowania na Forume DS Zine, robionego za rosyjskie pieniądze
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Jestem pełen podziwu dla tych ludzi.Przegrupować sie i trzymać sie dzielnie.
Ciekawe czy te 300baniek od bajdena wejdzie w życie z miejsca i jeszcze dziś ta broń trafi na ukraine czy trzeba na to czasu
revolut to portfel internetwoy z którego ja też korzystam.Portfel z kantorem walut, zajebista rzecz
Ciekawe czy te 300baniek od bajdena wejdzie w życie z miejsca i jeszcze dziś ta broń trafi na ukraine czy trzeba na to czasu
revolut to portfel internetwoy z którego ja też korzystam.Portfel z kantorem walut, zajebista rzecz
[quote=mocny2_3 post_id=1762180 time=1645854746 user_id=34942
[/quote]
dzięki
[/quote]
dzięki
- Hatefire

Tak warto przypomnieć forumowym fanom diety ziemniaczanej i niemytych stóp owiniętych onucą, że kawał Polski, Finlandia i Litwa też.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
Ja pierdole, z każdej strony wdzierają sie powoli kacapy, sytuacja jest trudna a ten se wychodzi i korzysta z tego że mamy internet by zapewnić rodaków że walczymy dalej .Co za zajebisty koleś
I słychać, że mówi jak normalny człowiek, a nie jak polityczna kurwa. Nobla ma już w kieszeni, oby nie pośmiertnego.
Amerykanie proponowali Zełenskiemu ewakuację. Prezydent odmówił:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
PUTIN KAPUT.
- Sybir
Wygląda na to, że Ukraińcy odparli atak na Kijów i Wasylków. Szukam info o Białej Cerkwi i o Hostomelu (ponoć znowu w okolicy widziane były śmigłowce FR), bo wygląda na to, że Rosjanie chcą blokować Kijów od zachodu, a główna oś natarcia imho wiedzie wzdłuż Dniepru.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Obserwując ten polityczno-finansowy taniec, ciężko nie mieć wrażenia, że tak naprawdę rozgrywającym i WYGRYWAJĄCYM temat w każdej możliwej konfiguracji są chiny. Czy aby władzio nie został elegancko wjebany na minę? Czy przypadkiem nie jest tak, że sprytny żółty swymi zabiegami właśnie pozbywa się poważnego gracza, by gospodarczo maksymalnie uzależnić go od siebie? Daleki jestem od twierdzenia, że ruscy zaraz będą ćwierkać po chińsku i nie będą póki co groźni, ale jeszcze chwila i okaże się, że ten podobno SAMOWYSTARCZALNY kraj będzie gadać z żółtymi z bardzo kłopotliwej pozycji. Z podwawelską w gardle ciężko będzie cokolwiek argumentować, a czerwony guzik w zasięgu, wbrew pozorom może dodatkowo ten "dialog"utrudnić. Oczywiście to nie zmienia faktu, że odprężenie może przynieść jedynie bunt ruskiego narodu na co chyba jednak trudno będzie liczyć. To społeczeństwo jest zbyt spierdolone przez cwaniaków i służby. No ale gdyby podrzucić mu odpowiednią liczbę trupów...to kto wie?
- Hatefire
Analogię można znaleźć. Do rozkładu poprzedniej wersji Sojuzu, w jakimś tam stopniu przyczyniły się transporty z Afganistanu z tzw Gruz-200.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
- Medard
sankcje zacznę od rezygnacji z zakupu zina wydawanego za ruble z moskwy,
a ten sylwestrowy wyjazd do lwowa też jest podejrzany i gruba spina z polakami, którzy pewnie wykryli finasowanie zina dungeon synth przez fsb, starczy tylko połączyć te kropki

Die Welt ist meine Vorstellung.
Tylko wiesz, że propaganda działa w dwie strony. To co dla matek jest dramatem, dla władzia może być paliwem do kolejnych seansów nienawistnej propagandy. Ciężko uwierzyć, że ten bandyta bezceremonialnie bombarduje miasto w którym w 1986 zaraz po wiadomym wydarzeniu rozpoczynał się...wyścig pokoju. Do dzisiaj pamiętam puste ulice Kijowa i przetrzebiony skład tej imprezy. Ta kurwa morduje bezbronnych ludzi , by ich wyzwolić spod okupacji. Ja wiem, że to nie nowość, ale może komuś się w końcu znudzi tego typu strategia. Miejmy nadzieję ,że władzio właśnie strącił się z planszy. W sensie poważnego gracza z którym się poważnie cokolwiek negocjuje. Chińczyk to lubi. Pozostają dwa pytania. Jak zareaguje na to ruska ulica i jak zareaguje reszta armii, bo podobno ten słynny blickrig i spisób jego prowadzenia już budzi sporo wątpliwości, na razie wśród komentatorów. Gdy cele nie zostaną szybko osiągnięte wątpliwości mogą przerodzić się w konkretne pytania. No i właśnie. Jakie to cele? Gdy gieroje zdobędą Kijów to co? Będą gwałcić i rabować? Wyrywać trupom złote zęby? Z drugiej strony, gdy pojawią się obrazy zniszczeń i stosy trupów, czy szweje dadzą się po raz kolejny wysłać na pewną śmierć? Widząc tych dwóch pojmanych dżentelmenów z którymi przeprowadzono wywiad wydaje się, że tak, ale przecież do chuja miłego jest tam w tej instytucji choć jeden trzeźwy i po szkołach? Może ktoś się zorientuje, że ruski naród prócz izolacji i tysięcy świeżych grobów nie uzyska niczego? Nawiasem mówiąc czytając o ruskich trollach zawsze mnie zastanawia, czym zajmuje się "natowska" propaganda? Bo polska wiem. peło i tuskiem, czasem banderowcami, czasem pedałami, a innym razem rzymianami. Przecież ruskim trzeba od rana do wieczora tłuc w łeb, że dają się mordować za damski chuj. Wiem. Pierdolę z rana.
-
- rasowy masterfulowicz
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Interesujący trop, zwłaszcza że pozbawiony rynków zbytu na złoża Putin mógłby liczyć głównie na Chiny. Poza tym pozostaje temat jedwabnego szlaku, Tajwanu i konfliktu Chiny - USA. Też szedłbym w podobnym kierunku.535 pisze: ↑26-02-2022, 08:08Obserwując ten polityczno-finansowy taniec, ciężko nie mieć wrażenia, że tak naprawdę rozgrywającym i WYGRYWAJĄCYM temat w każdej możliwej konfiguracji są chiny. Czy aby władzio nie został elegancko wjebany na minę? Czy przypadkiem nie jest tak, że sprytny żółty swymi zabiegami właśnie pozbywa się poważnego gracza, by gospodarczo maksymalnie uzależnić go od siebie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
No, ale masz rację. Też uważam, że tylko zmęczenie społeczeństwa i co ważniejsze wkurw elit, może zmitygować Putina. Konsekwentnie to powtarzam. Talleyrand kiedyś powiedział do Napoleona, że bagnetami można załatwić wszystko, ale nie można na nich siedzieć. Natomiast wszystko rozbija się o partykularne interesy i interesiki na Zachodzie. Zawsze się znajdzie jakiś metaforyczny Pacjent, co napisze, że nie można odesłać oligarchy czy skórokopa do Matuszki Rosji, bo to niesprawiedliwe.535 pisze: ↑26-02-2022, 08:50Tylko wiesz, że propaganda działa w dwie strony. To co dla matek jest dramatem, dla władzia może być paliwem do kolejnych seansów nienawistnej propagandy. Ciężko uwierzyć, że ten bandyta bezceremonialnie bombarduje miasto w którym w 1986 zaraz po wiadomym wydarzeniu rozpoczynał się...wyścig pokoju. Do dzisiaj pamiętam puste ulice Kijowa i przetrzebiony skład tej imprezy. Ta kurwa morduje bezbronnych ludzi , by ich wyzwolić spod okupacji. Ja wiem, że to nie nowość, ale może komuś się w końcu znudzi tego typu strategia. Miejmy nadzieję ,że władzio właśnie strącił się z planszy. W sensie poważnego gracza z którym się poważnie cokolwiek negocjuje. Chińczyk to lubi. Pozostają dwa pytania. Jak zareaguje na to ruska ulica i jak zareaguje reszta armii, bo podobno ten słynny blickrig i spisób jego prowadzenia już budzi sporo wątpliwości, na razie wśród komentatorów. Gdy cele nie zostaną szybko osiągnięte wątpliwości mogą przerodzić się w konkretne pytania. No i właśnie. Jakie to cele? Gdy gieroje zdobędą Kijów to co? Będą gwałcić i rabować? Wyrywać trupom złote zęby? Z drugiej strony, gdy pojawią się obrazy zniszczeń i stosy trupów, czy szweje dadzą się po raz kolejny wysłać na pewną śmierć? Widząc tych dwóch pojmanych dżentelmenów z którymi przeprowadzono wywiad wydaje się, że tak, ale przecież do chuja miłego jest tam w tej instytucji choć jeden trzeźwy i po szkołach? Może ktoś się zorientuje, że ruski naród prócz izolacji i tysięcy świeżych grobów nie uzyska niczego? Nawiasem mówiąc czytając o ruskich trollach zawsze mnie zastanawia, czym zajmuje się "natowska" propaganda? Bo polska wiem. peło i tuskiem, czasem banderowcami, czasem pedałami, a innym razem rzymianami. Przecież ruskim trzeba od rana do wieczora tłuc w łeb, że dają się mordować za damski chuj. Wiem. Pierdolę z rana.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Cyniczny i chłodno myślący żółty spokojnie mógł na igrzyskach ostatecznie przekonać władzia przy cygarku i koniaczku, żeby rozpoczął imprezę o której przecież marzył. Ukraina to jego kolec w dupie, a przychylność chińczyka trudno przecenić. Tymczasem chyba nikt nie myśli, że żółci to debile. Tym bardziej po tym jak nie łyknęli disko polo.Pacjent pisze: ↑26-02-2022, 08:56Interesujący trop, zwłaszcza że pozbawiony rynków zbytu na złoża Putin mógłby liczyć głównie na Chiny. Poza tym pozostaje temat jedwabnego szlaku, Tajwanu i konfliktu Chiny - USA. Też szedłbym w podobnym kierunku.535 pisze: ↑26-02-2022, 08:08Obserwując ten polityczno-finansowy taniec, ciężko nie mieć wrażenia, że tak naprawdę rozgrywającym i WYGRYWAJĄCYM temat w każdej możliwej konfiguracji są chiny. Czy aby władzio nie został elegancko wjebany na minę? Czy przypadkiem nie jest tak, że sprytny żółty swymi zabiegami właśnie pozbywa się poważnego gracza, by gospodarczo maksymalnie uzależnić go od siebie?
No właśnie. Nie wspomniałem o tym, ale Europa ma jeszcze jedno zadanie. Zakończyć panoszenie się ruskich elit na swoim terenie. Bez względu na koszty. To wbrew pozorom może być ważniejsze, niż wszystkie inne elementy całej układanki. Nie może być kurwa tak, że obywatele bandyckiego kraju spokojnie sączą sobie winko na zachodzie, którego przecież nienawidzą. Po prostu WYPIERDALAĆ! W innym przypadku nic z tego nie będzie i wszystkie ofiary i zabiegi nie mają żadnego sensu.Hatefire pisze: ↑26-02-2022, 09:00No, ale masz rację. Też uważam, że tylko zmęczenie społeczeństwa i co ważniejsze wkurw elit, może zmitygować Putina. Konsekwentnie to powtarzam. Talleyrand kiedyś powiedział do Napoleona, że bagnetami można załatwić wszystko, ale nie można na nich siedzieć. Natomiast wszystko rozbija się o partykularne interesy i interesiki na Zachodzie. Zawsze się znajdzie jakiś metaforyczny Pacjent, co napisze, że nie można odesłać oligarchy czy skórokopa do Matuszki Rosji, bo to niesprawiedliwe.535 pisze: ↑26-02-2022, 08:50Tylko wiesz, że propaganda działa w dwie strony. To co dla matek jest dramatem, dla władzia może być paliwem do kolejnych seansów nienawistnej propagandy. Ciężko uwierzyć, że ten bandyta bezceremonialnie bombarduje miasto w którym w 1986 zaraz po wiadomym wydarzeniu rozpoczynał się...wyścig pokoju. Do dzisiaj pamiętam puste ulice Kijowa i przetrzebiony skład tej imprezy. Ta kurwa morduje bezbronnych ludzi , by ich wyzwolić spod okupacji. Ja wiem, że to nie nowość, ale może komuś się w końcu znudzi tego typu strategia. Miejmy nadzieję ,że władzio właśnie strącił się z planszy. W sensie poważnego gracza z którym się poważnie cokolwiek negocjuje. Chińczyk to lubi. Pozostają dwa pytania. Jak zareaguje na to ruska ulica i jak zareaguje reszta armii, bo podobno ten słynny blickrig i spisób jego prowadzenia już budzi sporo wątpliwości, na razie wśród komentatorów. Gdy cele nie zostaną szybko osiągnięte wątpliwości mogą przerodzić się w konkretne pytania. No i właśnie. Jakie to cele? Gdy gieroje zdobędą Kijów to co? Będą gwałcić i rabować? Wyrywać trupom złote zęby? Z drugiej strony, gdy pojawią się obrazy zniszczeń i stosy trupów, czy szweje dadzą się po raz kolejny wysłać na pewną śmierć? Widząc tych dwóch pojmanych dżentelmenów z którymi przeprowadzono wywiad wydaje się, że tak, ale przecież do chuja miłego jest tam w tej instytucji choć jeden trzeźwy i po szkołach? Może ktoś się zorientuje, że ruski naród prócz izolacji i tysięcy świeżych grobów nie uzyska niczego? Nawiasem mówiąc czytając o ruskich trollach zawsze mnie zastanawia, czym zajmuje się "natowska" propaganda? Bo polska wiem. peło i tuskiem, czasem banderowcami, czasem pedałami, a innym razem rzymianami. Przecież ruskim trzeba od rana do wieczora tłuc w łeb, że dają się mordować za damski chuj. Wiem. Pierdolę z rana.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Pewnie jestem głupi, ale wydaje mi się że utrwalanie precedensu uznawania niepodległości "zbuntowanych" regionów to nie jest coś, co powoduje huraganowy aplauz pośród chińskich oficjeli.
Kerosene keeps me warm.