Ja się co najwyżej przekonałem że zignorował radośnie istnienie za Odrą Cesarstwa Niemieckiego i za Karpatami Węgier i Czech
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- bartwa
Nikt nie jest perfekcyjny.
Wracając do tematu, cholernie ciekawy rok przed nami. I nawet nie chodzi mi o starcie kacapów, tylko jakie będą jego konsekwencje dla unii i świata, i rykoszetem dla nas. Na pewno coś się zmieni, im dłużej będzie trwał ten konflikt, tym więcej.
Fryce swoją ofertą wysłania 5000 hełmów pokazali jasno, że interesuje ich, żeby ten konflikt skończył się jak najszybciej i zwycięstwem Rosjan.
Ostatnio zmieniony 26-02-2022, 18:51 przez bartwa, łącznie zmieniany 1 raz.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- ozob
- zahartowany metalizator
Że zapytam, którędy mieliśmy te Czechy i Węgry atakować? Proste pytanie. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Niestety rozczaruje się ponieważ Lwów już teraz wygląda jak po bombardowaniu atomowym. Szach mat wladimirzeozob pisze: ↑26-02-2022, 18:38Jakich miast? Wystarczy jeden ładunek i niekoniecznie musi to być Kijów a np. Lwów. A co za kilka lat to za kilka lat, bo w tym momencie to Putin może ich ta bronie rozegrać i tym samym po kapitulacji rządu ukraińskiego poszerzyć własną strefę wpływów. To jest realne zagrożenie. Poszukaj sobie co mają na ten temat do powiedzenia eksperci.
To będzie armagedon. Wojna nuklearna na pełną skalę. Nikt tego nie chce.Nie będzie żadnego zahamowania by jebnąć wszystkim co się ma na Rosję
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Na pewno UE lepiej wyegzekwuje kary finansowe dla Polski niż sankcje dla Rosji.bartwa pisze: ↑26-02-2022, 18:49Nikt nie jest perfekcyjny.
Wracając do tematu, cholernie ciekawy rok przed nami. I nawet nie chodzi mi o starcie kacapów, tylko jakie będą jego konsekwencje dla unii i świata, i rykoszetem dla nas. Na pewno coś się zmieni, im dłużej będzie trwał ten konflikt, tym więcej.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
- bartwa
To na pewno. Obnażyła się nowa oś - Berlin - Moskwa - Budapeszt - Rzym.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ale w którym okresie? Bo z jednymi i drugimi walczyliśmy/najezdżaliśmy.
If you do everything right, there will be no struggle.
- ozob
Wszyscy mówią, że Ruskie się pospieszyli i spodziewali się mniejszej zaciekłości ze strony Ukrainy. Do tego dochodzi dość ciapla pogoda, grząska ziemia i ciężki sprzęt ma problem. Taktyka Ukraińców też gra rolę. Wpuszczając Ruskich głęboko sprawiają, że zaopatrzenie nie nadąża więc ci bez podstawy operacyjnej są łatwym celem.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ozob
W każdym. Którędy szły wojska? Podobnie można roztrzasnac konflikty z Niemcami za Piastów.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑26-02-2022, 18:56Ale w którym okresie? Bo z jednymi i drugimi walczyliśmy/najezdżaliśmy.
- Hatefire
Ja cię zapytam po co mieliby atakować skoro najprawdopodobniej dostali by wpierdol? Chcesz mi wmówić z gdyby nie ta nawet w skali europejskiej nie za duża rzeka i te nie za wielkie góry to podbilibyśmy pół Europy?
Ostatnio zmieniony 26-02-2022, 19:06 przez Hatefire, łącznie zmieniany 1 raz.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
+ Bruksela, bo podobno Belgia wyłączyła z sankcji zakup belgijskich diamentów przez rosyjskich oligarchów.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- uglak
Ruscy wysadzili zaporę na kanale Północnokrymskim (dawne źródło słodkiej wody na Krymie).
Guilty of being right
- ozob
Chcesz powiedzieć, że w średniowieczu góry i rzeka to jakieś fiku miku i przekraczasz je gdzie chcesz i jak chcesz?
- Hatefire
Chcesz powiedzieć że istnienie starszej, lepiej zorganizowanej i bogatszej struktury państwowej to w średniowieczu fiku-miku?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- bartwa
To piękne i symboliczne, że i Frycom i Ruskim postawił się ukraiński żyd. Albo Ukrainiec pochodzenia żydowskiego jak kto woli. Wiwat Żeleński!!!
PLASTIK NIE JEST METALEM
- ozob
To tak jakby napisać, że biedniejsze i gorzej zorgaznizowane struktury państwe nigdy nie podbiley tych bogatszych i lepiej zorganizowanych. (:
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Jak podbiły to były lepiej zorganizowane.
Niemcy coś tam mają wysłać:
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- bartwa
Niemcy zdradzieckie kurwy, może położyli kreskę na wolodii.
Ależ Putin musi być wściekły.
Ależ Putin musi być wściekły.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Hatefire
To tak jakby napisać że ktoś nie dokonał podboju przekraczając jakieś góry i rzeki

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy