III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
ukry piszą o nalotach dywanowych w nocy i wszystkich bez wyjątku wyganiają do schronów
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Taki może marzycielski scenariusz. Ci co trzymali za ryj Czeczenie, grzęzną w trumnach w Kijowie. Czeczenie wyrywa się z uścisku kacapów. Gruzja już pokazuje faka, Kazachy też powiedziały co myślą, Łukaszenko potrzebuje 72 godziny na zapytanie, niewiadomo kogo, czy wesprze ruskich. Sam putler cały dzień w schronie ... ahhh .... rozmarzyłem sięTatuś pisze: ↑26-02-2022, 21:55Kadyrow z rana:
Walczę dla Putina!
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci ... =BoxOpLink
No to walczy:
Kadyrow po południu:
Nie chcę walczyć na Ukrainie.
Wali mnie co Ruscy piszą na swoich stronach. Mija trzeci dzień inwazji a oni nawet do Kijowa nie doszli. Cel Putina nadal nie jest zrealizowany. Pewnie im się paliwo skończyło.![]()
Ostatnio zmieniony 26-02-2022, 21:59 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Jakkolwiek się to nie rozegra, myślę że kagiebista jest skończony. tylko oby kurwa jak najszybciej.Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 21:58
Taki może marzycielski scenariusz. Ci co trzymali za ryj Czeczenie, grzęzną w trumnach w Kijowie. Czeczenie wyrywa się z uścisku kacapów. Gruzja już pokazuje faka, Kazachy też powiedziały co myślą, Łukaszenko potrzebuje 72 godziny na zapytanie, niewiadomo kogo, czy wesprze ruskich. Sam putler cały dzień w schronie ... ahhh .... rozmarzyłem się
PLASTIK NIE JEST METALEM
- 987654321k
- postuje jak opętany!
Ale sie dzieje w tym temacie... jak juz wypsikam rexone to pozniej zmienie na cos innego lepiej
- Ascetic
Zastanawiające jest te jego zniknięcie. Wczoraj jak opierdalał współpracowników na wizji, nie wyglądał na zbyt świeżego, jeżeli chodzi o kondycje psychiczną, jak ci których opierdalał (jeden się kurwa jąkał, jak ten go pytał, czy zasadne było coś tam). Czekam na jego wystąpienie, aby zobaczyć, czy dalej taki luzak jak tygodnie temu.bartwa pisze: ↑26-02-2022, 22:02Jakkolwiek się to nie rozegra, myślę że kagiebista jest skończony. tylko oby kurwa jak najszybciej.Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 21:58
Taki może marzycielski scenariusz. Ci co trzymali za ryj Czeczenie, grzęzną w trumnach w Kijowie. Czeczenie wyrywa się z uścisku kacapów. Gruzja już pokazuje faka, Kazachy też powiedziały co myślą, Łukaszenko potrzebuje 72 godziny na zapytanie, niewiadomo kogo, czy wesprze ruskich. Sam putler cały dzień w schronie ... ahhh .... rozmarzyłem się
Poro
- Ascetic
Na smród onuc niestety nie pomaga. Próbowałem.987654321k pisze: ↑26-02-2022, 22:04Ale sie dzieje w tym temacie... jak juz wypsikam rexone to pozniej zmienie na cos innego lepiej
Sprawdziłem. Rexona to Unilever: uk-ned, można kupować, pryskać.
Ostatnio zmieniony 26-02-2022, 22:09 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Nie znam ukrainskiego, nie musze. Tak samo jak nie muszę pracować. A Ty gdzie pracujesz, że podajesz zdezaktualizowane informacje w internecie?Pacjent pisze: ↑26-02-2022, 21:54Nie czytałeś? Pacan to po ukraińsku chłopak. Jakbyś jednak nie zauważył to sam zacząłeś od wyzywania.
Pracujesz w jednej z tych firm, że masz taki problem?![]()
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Coś się na pewno pierdoli u Ruskich.Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 21:58
Taki może marzycielski scenariusz. Ci co trzymali za ryj Czeczenie, grzęzną w trumnach Kijowie. Czecznie wyrywa się z uścisku kacapów. Gruzja już pokazuje faka, Kazachy też powiedziały co myślą, Łukaszenko potrzebuje 72 godziny na zapytanie, niewiadomo kogo, czy wesprze ruskich. Sam putler cały dzień w schronie ... ahhh .... rozmarzyłem się
1. Żołnierze nie walczą. Tutaj Ukraińcy tłuką jakiegoś majora:
ale generalnie żołnierze wyglądają na jakiś totalnych biedaków zagubionych w wirze historii.
2. Logistyka leży:
3. Kazachstan powiedział Putinowi żeby spierdalał.
4. Putin całkowicie przerżnął wojnę informacyjną. Ruskie trolle są w totalnej defensywie.
Sprawa nie jest rozstrzygnięta bo w Rosji mnogo luda i on może zmobilizować jeszcze z hektar wojska i w końcu zdobyć tą Ukrainę ale to będzie naprawdę pyrrusowe zwycięstwo. A mógł się zapisać w historii jak Katarzyna Wielka, zmodernizować kraj na styl zachodni i przewodniczyć Unii Europejskiej. Niemcy by mu z ręki jedli.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- 987654321k
- postuje jak opętany!
Pod pachie w upalne dni na pare godzin daje rade
- SODOMOUSE
nalot dywanowy, ostatni...

NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Ascetic
Jak słyszę o tej Hadze, to moje pacyfistyczne nastawienie do świata, pryska. Capa właśnie pod dywanowy powinno się kurwa podstawić. A nie jakieś Hagi. Może jeszcze typa do Brejwika wysłać? Rozjebać jak te ruskie onuce co se można pooglądać po internetach, rozmielone jakby wpadły do wilka w masarni.
Poro
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Śmierć jest łatwa. To właśnie proces go złamie, tak jak złamał tych skurwysynów z Serbii:Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 22:12
Jak słyszę o tej Hadze, to moje pacyfistyczne nastawienie do świata, pryska. Capa właśnie pod dywanowy powinno się kurwa podstawić. A nie jakieś Hagi. Może jeszcze typa do Brejwika wysłać? Rozjebać jak te ruskie onuce co se można pooglądać po internetach, rozmielone jakby wpadły do wilka w masarni.
Będzie go jebał jakiś Ukrainiec w celi.76-letni Karadżić sprzeciwiał się osadzeniu w Wielkiej Brytanii, wskazując na los jednego z byłych dowódców bośniackich Serbów, generała Radislava Krsticia. W więzieniu w Wekafield poderżnęło mu gardło trzech osadzonych tam islamistów, mszcząc się za jego zbrodnie na Muzułmanach w Serbii. Odratowany Krstić został w 2014 roku przewieziony do Polski.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
- rasowy masterfulowicz
"Za 30-60 minut Kijów zostanie zaatakowany w niespotykany dotąd sposób. Rosja uderzy na nas wszystkim, co ma. Celem jest główny rynek Besarabki" - podała Lesia Wasylenko, członkini ukraińskiego parlamentu.
- bartwa
Też widziałem tego jąkałę. Facio był przerażony. Wyglądało to jak proces Niemców zaangazowanych w zamach na Hitlera, tam też były kuriozalne i poniżające sceny. Jednemu z oskarżonych dali np. spodnie bez paska i sędzia na procesie wyśmiewał go, że wali konia jak typ poprawiał spodnie. Sędzia zginął póżniej podczas alianckich nalotów, chyba w sądzie zresztą.Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 22:06Wczoraj jak opierdalał współpracowników na wizji, nie wyglądał na zbyt świeżego, jeżeli chodzi o kondycje psychiczną, jak ci których opierdalał (jeden się kurwa jąkał, jak ten go pytał, czy zasadne było coś tam). Czekam na jego wystąpienie, aby zobaczyć, czy dalej taki luzak jak tygodnie temu.
Ostatnio zmieniony 26-02-2022, 22:19 przez bartwa, łącznie zmieniany 1 raz.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Sybir
Klasyczna rosyjska operacja powietrzno-desantowa.Tatuś pisze:Bardzo dobry desant. Czekamy na kolejne.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
Wygląda mi na takiego co akurat może to lubić. Wskazana jest jakaś hej ankieta, jak i co mu wsadzić. Może po azjatycku. Szczura w dupę. Żywego.Tatuś pisze: ↑26-02-2022, 22:16Śmierć jest łatwa. To właśnie proces go złamie, tak jak złamał tych skurwysynów z Serbii:Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 22:12
Jak słyszę o tej Hadze, to moje pacyfistyczne nastawienie do świata, pryska. Capa właśnie pod dywanowy powinno się kurwa podstawić. A nie jakieś Hagi. Może jeszcze typa do Brejwika wysłać? Rozjebać jak te ruskie onuce co se można pooglądać po internetach, rozmielone jakby wpadły do wilka w masarni.Będzie go jebał jakiś Ukrainiec w celi.76-letni Karadżić sprzeciwiał się osadzeniu w Wielkiej Brytanii, wskazując na los jednego z byłych dowódców bośniackich Serbów, generała Radislava Krsticia. W więzieniu w Wekafield poderżnęło mu gardło trzech osadzonych tam islamistów, mszcząc się za jego zbrodnie na Muzułmanach w Serbii. Odratowany Krstić został w 2014 roku przewieziony do Polski.
Ostatnio zmieniony 26-02-2022, 22:22 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
To było szokujące. Jak dla mnie. Typ wyglądał jakby sie zesrał ze strachu. Tak ze dwa razy. A ten odklejeniec kurwa uchachany siedział. Tak kurwa nie jest dobrze na baniaku. Niestety. Samowar się przegrzał i wyjebało parą.bartwa pisze: ↑26-02-2022, 22:18Też widziałem tego jąkałę. Facio był przerażony. Wyglądało to jak proces Niemców zaangazowanych w zamach na Hitlera, tam też były kuriozalne i poniżające sceny.Ascetic pisze: ↑26-02-2022, 22:06Wczoraj jak opierdalał współpracowników na wizji, nie wyglądał na zbyt świeżego, jeżeli chodzi o kondycje psychiczną, jak ci których opierdalał (jeden się kurwa jąkał, jak ten go pytał, czy zasadne było coś tam). Czekam na jego wystąpienie, aby zobaczyć, czy dalej taki luzak jak tygodnie temu.
Poro
- trup
Trochę tego nazbierali pod Kijowem. Zapasy żarcia i paliwa też. Będzie długie i krwawe oblężenie i/lub mocne zniszczenia i wiele ofiar. Ale nie dadzą rady ruskie onuce!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Stoigniew
- zahartowany metalizator