III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Bez zdobycia Czernihowa nie domkną okrążenia, poza tym Rosjanom nie udało się jeszcze zablokować Kijowa od zachodu. Na południu na razie idzie Ukraińców najgorzej, choć od wczoraj postęp kacapów wyhamował, zresztą po zabezpieczeniu Chersonia i Nowej Kachowki rozpełzli się na wschód (Melitopol, Mariupol) i zachód (Mikołajew, Odessa), choć w planie jest pewnie wznowienie działań na północ, wzdłuż Dniepru. Do tego wszystkiego potrzeba jednak Rosjanom więcej wojska, więcej sprzętu, więcej paliwa - więcej wszystkiego, a na dostateczne dostawy to się raczej nie zanosi. Stąd też te pomysły o taktycznej broni jądrowej i podciągnięciu w rejon Kijowa 2S7 Pion.Mariusz Wędliniarz pisze:Teraz dementują, że jednak Kijów nie otoczony niby, ale obwód Chersoński raczej już w rękach Rosjan.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
Ukraińscy celnicy żądają od swoich przekraczających granicę z Polską po 500$.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- bartwa
- vicek
- zahartowany metalizator
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Gdzie to wyczytałeś? Jestem bardzo ciekawy

A tymczasem w wielkim świecie piłki nożnej.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- bartwa
Bo piłka to mafijna impreza.
Ostatnio zmieniony 27-02-2022, 21:20 przez bartwa, łącznie zmieniany 1 raz.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Ascetic
Napisze wszystko, żeby zohydzać. Robi to od lat. Spkojnie, jeszcze wiele dezinformacji będzie, póki się nie wydarzy.
Poro
- Ascetic
Na to wygląda, że nawet w tej sytuacji, nie są w stanie wyzwolić się z ukladu w którym są.
Poro
- nicram
Russia Today i Sputnik zakazane w UE ale na masterfulu nie. Kurwa, jaka żenada.
all the monsters will break your heart
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Mi się zdaje że zaczną niedługo strzelać z poważniejszych rakiet. Nie znam się jaka to może być broń, ale pewnie tego mają sporo.Sybir pisze: ↑27-02-2022, 21:09Bez zdobycia Czernihowa nie domkną okrążenia, poza tym Rosjanom nie udało się jeszcze zablokować Kijowa od zachodu. Na południu na razie idzie Ukraińców najgorzej, choć od wczoraj postęp kacapów wyhamował, zresztą po zabezpieczeniu Chersonia i Nowej Kachowki rozpełzli się na wschód (Melitopol, Mariupol) i zachód (Mikołajew, Odessa), choć w planie jest pewnie wznowienie działań na północ, wzdłuż Dniepru. Do tego wszystkiego potrzeba jednak Rosjanom więcej wojska, więcej sprzętu, więcej paliwa - więcej wszystkiego, a na dostateczne dostawy to się raczej nie zanosi. Stąd też te pomysły o taktycznej broni jądrowej i podciągnięciu w rejon Kijowa 2S7 Pion.Mariusz Wędliniarz pisze:Teraz dementują, że jednak Kijów nie otoczony niby, ale obwód Chersoński raczej już w rękach Rosjan.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ja bym tam zagrał ale zamiast piłki przynosimy M16 i robimy SODOM 
Natomiast to mnie ciekawi. UE ma dać Ukrainie samoloty. Ale latanie samolotem to nie rurki z kremem. Czyżby będzie to w zestawie z pilotami i skąd nagle znajdą samoloty? No przecież nie dilera na placu:

Natomiast to mnie ciekawi. UE ma dać Ukrainie samoloty. Ale latanie samolotem to nie rurki z kremem. Czyżby będzie to w zestawie z pilotami i skąd nagle znajdą samoloty? No przecież nie dilera na placu:
Ostatnio zmieniony 27-02-2022, 21:28 przez Tatuś, łącznie zmieniany 1 raz.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
rzułf
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Skąd info?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Ascetic
xD
160 tys, co przekroczyło zapłaciło po 500S LOL
Aż dziwne, że nie leci ruską propagandą o czarnoskórych przekraczających granicę.
Dzisiaj sporo pomagałem pod kątem pomocy uchodźcom, nie miałem czasu na śledzenie, tych kacapskich dezinformacji jeszcze nie widziałem w sieci. No w końcu był o krok do przodu

Ostatnio zmieniony 27-02-2022, 21:26 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
Wiadomość od ukraińskiej rodziny, która wczoraj przyjechała do mojej rodziny. Twierdzą m.in. że Ruscy naparzają do cywilów z dronów. Generalnie wzruszeni z powodu skali pomocy i logistyki.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Kolo ma jakieś omamy. Właśnie napisał, że dowiedział się od rodziny ukraińskiej, która przyjechała do jego rodziny. Odlot jak u putina. Tak jak przewidywałeś, za parę miesięcy będzie miał ukraińską żonę i będzie lewakiem.Ascetic pisze: ↑27-02-2022, 21:25xD
160 tys, co przekroczyło zapłaciło po 500S LOL
Aż dziwne, że nie leci ruską propagandą o czarnoskórych przekraczających granicę.
Dzisiaj sporo pomagałem pod kątem pomocy uchodźcom, nie miałem czasu na śledzenie, tych kacapskich dezinformacji jeszcze nie widziałem w sieci. No w końcu był o krok do przodu![]()

- Ascetic
No. I wszystko jasne. A ja dzisiaj miałem styczność z 5-7? rodzinami i nikt mówił, że komuś musiał się opłacać.
Dziwne, że dobra ukraińska dezinformacja, tego faktu z dronami, jeszcze tego nie wykorzystała, a zbombardowany blok, lata naon stop po tv. dobra, konkrety. Linki, zdjęcia tych naparzanych z dronów ludzi! Linki, artykuły, zdjęcia!
Moderacja. ^^^^ Mamy dezinformację.
Poro
- nicram