III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Rosja podobno wprowadza Wagnerowców do akcji. Prosi się aż o pokaz siły. Najemników nie chronią żadne konwencje. Poza tym pewnie będą w mundurach bez oznaczeń itp. Dosłownie można ich rozwalić bez litości, nie brać jeńców itp. USA w Syrii raz z powietrza dokonała masakry kilkuset Wagnerowców. Rosja ani nie jękła, bo musieliby sie do nich przyznać.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
Rosja Wagnerowców, a UE...myśliwce. Zakładam, że polskie MiGi, bo przecież nie F-16, na których Ukraińcy nie latają. Dodatkowo, Dania coś przebąkuje, że pozwala na formowanie u siebie jakiejś zgrabnej ekipki, a Łotwa proponuje ruskim soldatom, którzy rzucą karabiny, azyl.
Nie chcę nikogo straszyć, ale tak właśnie wygląda w praktyce obrona waluty, a to zapewne jest dopiero początek. Jeżeli ten eksperyment nie wygoni rusków na ulicę to będziemy mieli konflikt na pełną skalę. https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... op/d2p77tv
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak już któryś z kolegów wspomniał. Myśliwce być może będą w limitowanej edycji de lux z obsługą.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 08:43Rosja Wagnerowców, a UE...myśliwce. Zakładam, że polskie MiGi, bo przecież nie F-16, na których Ukraińcy nie latają. Dodatkowo, Dania coś przebąkuje, że pozwala na formowanie u siebie jakiejś zgrabnej ekipki, a Łotwa proponuje ruskim soldatom, którzy rzucą karabiny, azyl.
all the monsters will break your heart
-
- postuje jak opętany!
Może w Legii Cudzoziemskiej okaże się, że cały dywizjon Mirage składa się przypadkiem z urlopowanych Ukraińców 

No ale przecież ktoś im musi sprawdzić paszporty na granicy. No i przecież ruscy mogą zamknąć przestrzeń powietrzną...Niby żart, ale chciałbym dożyć chwili, gdy zobaczę antosia na sali sądowej.nicram pisze: ↑28-02-2022, 08:47Jak już któryś z kolegów wspomniał. Myśliwce być może będą w limitowanej edycji de lux z obsługą.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 08:43Rosja Wagnerowców, a UE...myśliwce. Zakładam, że polskie MiGi, bo przecież nie F-16, na których Ukraińcy nie latają. Dodatkowo, Dania coś przebąkuje, że pozwala na formowanie u siebie jakiejś zgrabnej ekipki, a Łotwa proponuje ruskim soldatom, którzy rzucą karabiny, azyl.
Dostałem właśnie zamówienie na płytę Carved Cross z Rosji, hehe. Płyta nie pójdzie do Niżnego Novgorodu.
-
- postuje jak opętany!
A hajs doszedł? Chyba przez te afery ze Swiftem powinno to być zablokowane jakoś?
-
- postuje jak opętany!
Dopisałeś w notce coś w stylu "Ruski CD kolekcjoner - idi na chuj"?
- Sybir
535 pisze:Nie chcę nikogo straszyć, ale tak właśnie wygląda w praktyce obrona waluty, a to zapewne jest dopiero początek. Jeżeli ten eksperyment nie wygoni rusków na ulicę to będziemy mieli konflikt na pełną skalę. https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... op/d2p77tv

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Tylko suche - no shipments to Russia.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 09:00Dopisałeś w notce coś w stylu "Ruski CD kolekcjoner - idi na chuj"?
-
- postuje jak opętany!
Jak koledzy się przygotowują na ewentualną wojnę nuklearną? Może oddzielny temat założyć? Tipy survivalowe itd.
Ja już upatrzyłem przyjemną jaskinię. Tych tutaj pod dostatkiem. Mam szczęście, że przypadkiem znalazłem się w takim miejscu, które jest bardzo dobre do przetrwania. Dobry sprzęt campingowy jest, dużo prowiantu do auta też wejdzie. Magnetofon i zapas baterii, żeby umilić sobie czas np. "Severed Survival" albo "Nuclear Winter". Zaległe książki może też zdążę doczytać.
Ja już upatrzyłem przyjemną jaskinię. Tych tutaj pod dostatkiem. Mam szczęście, że przypadkiem znalazłem się w takim miejscu, które jest bardzo dobre do przetrwania. Dobry sprzęt campingowy jest, dużo prowiantu do auta też wejdzie. Magnetofon i zapas baterii, żeby umilić sobie czas np. "Severed Survival" albo "Nuclear Winter". Zaległe książki może też zdążę doczytać.
heykvísl og ofn
- Hatefire
Legia nie ma myśliwców. To zasadniczo taka kawaleria powietrzna, siły specjalne i piechota zmechanizowana. Niemniej straszni rzeźnicy. Francja ostatnio używa ich głównie w Afryce i zasadniczo po ich interwencji nie ma jeńców do wzięcia.Dead But Rimming pisze: ↑28-02-2022, 08:49Może w Legii Cudzoziemskiej okaże się, że cały dywizjon Mirage składa się przypadkiem z urlopowanych Ukraińców![]()
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Przyznaj się. Napisałeś to, abyśmy zaczęli Ciebie nienawidzić z zazdrościScorn pisze: ↑28-02-2022, 09:25Jak koledzy się przygotowują na ewentualną wojnę nuklearną? Może oddzielny temat założyć? Tipy survivalowe itd.

Ja z tytułu tego, że mam centralnie wyjebane na NWN (choć wytwórnia zajebista i fest też mieli zajebisty) to raczej teraz się drapie po głowie, jak się zacznie nasza giełda. Nie widzę tego optymistycznie.
Poro
- Hatefire
W ogóle się nie przygotowuję. Mam nadzieję, że jasność tysiąca słońc zaskoczy mnie na ogródku działkowym, przy grillu, z moim małym piesełkiem. Umrę spełniony.Scorn pisze: ↑28-02-2022, 09:25Jak koledzy się przygotowują na ewentualną wojnę nuklearną? Może oddzielny temat założyć? Tipy survivalowe itd.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
No wiadomo, lepiej siedzieć w jaskini na końcu świata niż w bloku w Warszawie xDAscetic pisze: ↑28-02-2022, 09:30Przyznaj się. Napisałeś to, abyśmy zaczęli Ciebie nienawidzić z zazdrościScorn pisze: ↑28-02-2022, 09:25Jak koledzy się przygotowują na ewentualną wojnę nuklearną? Może oddzielny temat założyć? Tipy survivalowe itd.
Ja już upatrzyłem przyjemną jaskinię. Tych tutaj pod dostatkiem. Mam szczęście, że przypadkiem znalazłem się w takim miejscu, które jest bardzo dobre do przetrwania. Dobry sprzęt campingowy jest, dużo prowiantu do auta też wejdzie. Magnetofon i zapas baterii, żeby umilić sobie czas np. "Severed Survival" albo "Nuclear Winter". Zaległe książki może też zdążę doczytać.![]()
A może gorzej. Szybki błysk i papa, zamiast powolnej agonii po wyczerpaniu zapasów.
Ale to też jakiś plan. Szanuję.
heykvísl og ofn