Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Gry online. Czasoupłynniacze, inne marnotrawniki v.2
Pilarsi wspaniali, obie część no i aktywna spacja. Fabularnie nie zachwycają jak Baldurs Gate ale i tak jest zajebiście.
I zajebiści bossowie. Smoki moje ukochane smoki. Wszyscy polegli ale przy paru bitwach kapał pot z czoła.
I zajebiści bossowie. Smoki moje ukochane smoki. Wszyscy polegli ale przy paru bitwach kapał pot z czoła.
Doom the dark ages. Sesja trwa.
- maciek z klanu
Wasteland bardzo fajny, pillars jeszcze w 2 nie grałem, a jedynka fajna bardzo choc na konsoli mnie trochę wkurwiała walka. Divinity 2 bardzo fajne, choć pod koniec chyba jak się zdobywa most/zamek mnie znudziło i porzuciłem.Bolt pisze: ↑24-02-2022, 12:59Trafili w potrzebę rynkową, też ten swój model rozwijany od King Fieldów unowocześnili, no i zagrało, co mnie cieszy, bo lubię ich gry. Elden Ring do tego jeszcze jest promowane jako ich gra z najmniejszym progiem wejścia - mnie to tam cieszy, należy im się kolejny duży kawałek tortu. Sam pewnie ogram dopiero jak kupię sobie na wyprzedaży letniej, bo do tego czasu będę w Divinity: Original Sin 2 grał. Chyba najlepsze izometryczne RPG, jakie ukazało się w trakcie kończącej się generacji na równi z Disco Elysium. Jeszcze nie ruszyłem Pillars of Eternity 2 i Wastelanda 3, ale wątpię, żeby były lepsze.maciek z klanu pisze: ↑23-02-2022, 19:10From Software modne to i oceny wysokie. Do tego RR Martin. Ciekawe to jest, bo przecież poziom nowych gier jest coraz niższy i takie proste gry się sprzedaja najlepiej, a tutaj taki fenomen:)
Ostatnio zmieniony 24-02-2022, 14:05 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Grałem i skończyłem jedynkę - bardzo fajne, choć wątek główny mnie totalnie nie wciągał na poziomie fabularnym (w sensie np. część w mieście była dosyć przyjemna, ale gonienie demonicznego dziadka i odkrywanie swojej przeszłości już mnie nie angażowało), dwójkę chciałbym w tym roku ruszyć.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- TheDude
^ Pillars 2 na PS4 z dużym TV świetna sprawa, ale kurwa jakie długie loadingi zapodali...Normalnie obok mnie kładłem książkę i jak był kolejny ekran loadingu to czytałem 1-2 strony. Większość gry tak przeszedłem, ale w pewnym momencie musiałem odpocząć i gierka czeka na kolejną szansę. Jak ktoś ma ps5 albo dobry komputer to polecam gorąco!
- maciek z klanu
No właśnie teraz mnie olśniło że w 1dynce tez to było drażniące i dlatego odstawilem
- hcpig
Było w CDA Fighting Force ale to nie jest gra wybitna.Ketler pisze: ↑24-02-2022, 08:37Panowie pomóżcie. Szukam gry która, jak mi się wydaje była dołączona kiedyś do CD Action. Pamiętam że widok był od boku, chodziło się z lewej na prawą i się lało przeciwników. Można było podnieść rurki i inne sprzęty, możliwe że i przełączać się między członkami drużyny. I nie jest to street fighter... Pomóżcie bo mnie skręca że sklerozy
Yare Yare Daze
- booshee
- postuje jak opętany!
trochę tego było ale może coś zaświtaKetler pisze: ↑24-02-2022, 08:37Panowie pomóżcie. Szukam gry która, jak mi się wydaje była dołączona kiedyś do CD Action. Pamiętam że widok był od boku, chodziło się z lewej na prawą i się lało przeciwników. Można było podnieść rurki i inne sprzęty, możliwe że i przełączać się między członkami drużyny. I nie jest to street fighter... Pomóżcie bo mnie skręca że sklerozy
https://lowcygier.pl/historia-pelnych-w ... cd-action/
- uglak
Fighting Force to była niegrywalna tragedia. Jeśli chodzi o beat'em upy w 3D to z udanych kojarzę przede wszystkim Die Hard Arcade.hcpig pisze: ↑24-02-2022, 16:52Było w CDA Fighting Force ale to nie jest gra wybitna.Ketler pisze: ↑24-02-2022, 08:37Panowie pomóżcie. Szukam gry która, jak mi się wydaje była dołączona kiedyś do CD Action. Pamiętam że widok był od boku, chodziło się z lewej na prawą i się lało przeciwników. Można było podnieść rurki i inne sprzęty, możliwe że i przełączać się między członkami drużyny. I nie jest to street fighter... Pomóżcie bo mnie skręca że sklerozy
Guilty of being right
- hcpig
No FF to odpwiedź na DH Arcade, który wyszedł tylko na Saturna więc nie mogło być w CD-A (tam było Die Hard Trilogy ale to w ogóle inna gra).
A najlepszy beat'em upy w 3D to MK: Shaolin Monks.
A najlepszy beat'em upy w 3D to MK: Shaolin Monks.
Yare Yare Daze
- maciek z klanu
Wczoraj ogladalem gameplaye nowego Horizona. I muszę stwierdzić że wizualnie to nowy poziom. Wow.
- booshee
- postuje jak opętany!
Elder Ring. Jest bardzo dobrze. Miejscami wręcz genialnie. Od razu informuje że gra dostaje oceny średnie ze względu na optymalizacje i inne sprawy sprzętowe. Gram na sprzęcie z przed 3 lat. W 1080p na maksymalnych detalach nie mam żadnych problemów o których wspominają w recenzjach. Lekkie spadki w jednym jedynym miejscu na mapie, w sumie nie wiem dlaczego. Gameplayowo jest pierdolnięcie. Oprócz lore xD. Nie mam pojęcia czego dotyczy fabuła.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Dzis po 13 latach dość intensywnego użytkowania padł mi pad od ps3, znaczy się bateria w padzie zdechła. A wy mnie tu o jakichś Horizonach i Elder Ringach 

- Bolt
Do przebolenia, strasznie niewygodne dziadostwoJimmy Boyle pisze: ↑26-02-2022, 21:26Dzis po 13 latach dość intensywnego użytkowania padł mi pad od ps3, znaczy się bateria w padzie zdechła. A wy mnie tu o jakichś Horizonach i Elder Ringach![]()

I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- hcpig
I tak ten rzęch jest lepszy od pozbawionej tożsamości konsoli pt. PS4.
Yare Yare Daze
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bolt
Bzdura, PS4 miało sporo charakterystycznych dla siebie nowych marek/kontynuacji z nią kojarzonych, nawet jeśli sporo z tego (jak jakieś Horyzony) to totalnie nie mój typ gier.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
- maciek z klanu
Dokładnie. Świetna konsola, nie tak rewolucyjna jak ps3 ale masa zajebistych gier.
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Resident evil najnowszy całkiem całkiem
Coś się podobno dzieje w tematach około silent hillowych
Coś się podobno dzieje w tematach około silent hillowych
Stay clean! 

- maciek z klanu
Od kilku lat się dzieje nic z tego nie wynika