Niech się Polska w to nie wpierdala i nie wymachuje plastikową szabelką. Duda i Morawiecki jak chcą to niech sami biorą za karabin i idą na front. Mnie i babki w to nie mieszajcie. Mamy to w dupie.mocny2_3 pisze: ↑01-03-2022, 11:49Nato już sie za mocno zaangażowało.Wysyłanie samolotów z krajów członkowskich to jak oficjalne przystępienie nato do wojny.Wydaje mi sie, że na samolotoach sie nie skończy.Im więcej sytuacji jak ta dzisiaj z uderzeniem w centrum miasta tym więcej nato zacznie sie angażować
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Te zdjęcia Murzynów i Arabów, którzy dostają się do Polski jako ukraińscy uchodźcy to jakiś żart? Dajcie im jeszcze świadczenia socjalne, bo nas stać. Ciekawe ilu wśród nich jest ludzi zadaniowanych przez służby Łukaszenki?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Jako ruski, śmierdzący onuc możesz nam o tym wszystkim opowiedzieć z pierwszej ręki.
all the monsters will break your heart
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Przecież to są studenci z ukraińskich uczelni i wracają do siebie. Wczoraj np ok 50 Zambijczyków wylatywało z Warszawy. Ogarnij się. Koło mnie na Akademii Muzycznej pełno Azjatów, a na Uniwersytecie Medycznym gdzie moi rodzice mieszkają, dużo Afrykanów, Hindusów itp. Nawet se na boisku koło szkoły w krykieta grali. W ogóle piszesz, że na Ukrainie jest mnóstwo ludzi z Afryki będących zarazem agentami Rosji. Choroba postępuje.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
UE katowice to samo najwięcej nigeryjczykow. Od kilku lat taka tendencja.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Fakt, nie ma nic ważniejszego w tym momencie niż 50 murzynow przekraczających nasza granicę. Najciemniejsza zatrzęsie się w posadach.
-
Nie wiem co Ci postępuje, ale pobierają dary zebrane przez Polaków dla Ukraińców, a nie dla nich. Poza tym w tym samym czasie pojawiły się doniesienia ukraińskie o tym, że Łukaszenka puścił wiadome bydło przez białorusko-ukraińską granicę.Hatefire pisze: ↑01-03-2022, 12:12Przecież to są studenci z ukraińskich uczelni i wracają do siebie. Wczoraj np ok 50 Zambijczyków wylatywało z Warszawy. Ogarnij się. Koło mnie na Akademii Muzycznej pełno Azjatów, a na Uniwersytecie Medycznym gdzie moi rodzice mieszkają, dużo Afrykanów, Hindusów itp. Nawet se na boisku koło szkoły w krykieta grali. W ogóle piszesz, że na Ukrainie jest mnóstwo ludzi z Afryki będących zarazem agentami Rosji. Choroba postępuje.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ja tam lubię murzynów i żydów. Wpuszać ich jak najwięcej. Mógłbym nawet jakiegoś murzyna przygarnąć. Wolę ich jak Ukraińców.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
Zboczeniec.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑01-03-2022, 12:28Ja tam lubię murzynów i żydów. Wpuszać ich jak najwięcej. Mógłbym nawet jakiegoś murzyna przygarnąć. Wolę ich jak Ukraińców.
https://wiadomosci.wp.pl/australia-pomo ... 183109120a
Australia też pomoże Ukrainie!!!!
Każda instytucja w Polsce łącznie z szpitalami, przychodniami, sklepami itd. powinna wywiesić informacje:
RUSKICH NIE PRINIMAJEM!!!!
Australia też pomoże Ukrainie!!!!
Każda instytucja w Polsce łącznie z szpitalami, przychodniami, sklepami itd. powinna wywiesić informacje:
RUSKICH NIE PRINIMAJEM!!!!
- Hatefire
Nie no kolesia podziwiam. Od początku agresji kacapii zbiera tu regularne retoryczne, brutalne ground & pound, ale twardo nie odklepuje. Codziennie odwija swoją onucę pełną kremlowskiej propagandy i wrzuca nowe wątki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
I to chyba za darmo, po prostu konkretnie sprany łeb.
-
Jako lewak nie jesteś w stanie tego ocenić. Albo inaczej - jako lewak jak zwykle się mylisz, poza tym to Tobie korzenie wyrastają z Kremla. Kreml od zawsze inwestował w lewactwo, bo to dezintegruje i demoralizuje społeczeństwa państw, które są wrogo nastawione do Rosji.
-
- rasowy masterfulowicz
Zaś sie zaczyna.Jeszcze ozoba brakuje
- empir
- zahartowany metalizator
Szacun. Nie każdy potrafi murzyńską palę do końca włożyć w dowolny otwór.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑01-03-2022, 12:28Ja tam lubię murzynów i żydów. Wpuszać ich jak najwięcej. Mógłbym nawet jakiegoś murzyna przygarnąć. Wolę ich jak Ukraińców.
- empir
- empir
Tak się zastanawiam, czy nie należy rozważyć opcji ignoruj wobec wiadomych osób z tego forum. Chyba nadszedł ten czas, bo nie dość, że cała sytuacja wkurwia do białości to jeszcze te korwinowskie skurwiałe cwele wchodzą i szczekają.
-
Zrobiłem co w mojej mocy. Reszta niech pozostaje milczeniem, bo "ci już otrzymali swoją nagrodę".