Tak masz rację. Po raz pierwszy wrzuciłem na kogoś ignora. Niestety tak wyszło, że ostatnio kilka razy mnie zagotował, a Cthulhu mi świadkiem, że spokojny i kulturalny zazwyczaj ze mnie użyszkodnik Forume. Niech pisze w powietrze.Sybir pisze: ↑01-03-2022, 13:48Panowie! Koledzy!
Poważnie - wystarczy nie wchodzić w dyskurs, tak, jak kol. 535 radzi. Strasznie jesteście pobudliwi, a kol. Pacjent - świadomie lub nie - to wykorzystuje. Tańczycie, jak Wam zagra, a dodatkowo zaśmiecacie forum. Wrzućcie go do ignorowanych i będzie spokój - tak, jak Zachód zrobił teraz z Rosją.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz

wzięte z sadistica
- Sybir
@Ascetic: Rozumiesz, że tylko zwiększasz ruch wokół niej, kol. Ascetic? Nie reagować, ignorować, pisać rzeczowe posty, by dezinformację zatopić - resztą zajmie się zbrojne ramię Forume.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Sybir
I jak, są tam jakieś znajome nazwiska?Sodomix pisze: ↑01-03-2022, 14:02https://twitter.com/AnonymousLive24/sta ... 8590644229
Lista agentów wypłynęła? :>

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Samowystarczalni, mali inwestorzy, którzy zapewne też kupili akcje swoich samowystarczalnych firm, nie mają dostępu d o swojej kasy. Genialne.
Poro
Weź Tomek nie histeryzuj. Nic się kurwa nie dzieje. Wszyscy spokojni. Przecież mogą zatankować łady i nagotować spokojnie brukwi. Rośnie w zimie brukiew? Poza tym władzio zapewne już szykuje im tarcze w postaci powołań na ćwiczenia. To twardy naród. Wszystko wytrzyma. Nawet jedzenie gówna i chińską podwawelską w dupie.
-
- postuje jak opętany!
Ja nieznaju cyrylicy więc nie wiem :DSybir pisze: ↑01-03-2022, 14:07I jak, są tam jakieś znajome nazwiska? :DSodomix pisze: ↑01-03-2022, 14:02https://twitter.com/AnonymousLive24/sta ... 8590644229
Lista agentów wypłynęła? :>
- Ascetic
535 pisze: ↑01-03-2022, 14:16Weź Tomek nie histeryzuj. Nic się kurwa nie dzieje. Wszyscy spokojni. Przecież mogą zatankować łady i nagotować spokojnie brukwi. Rośnie w zimie brukiew? Poza tym władzio zapewne już szykuje im tarcze w postaci powołań na ćwiczenia. To twardy naród. Wszystko wytrzyma. Nawet jedzenie gówna i chińską podwawelską w dupie.
Racja Michał. rosja strong!
Tutaj jeden onuc, też objawił się jako specjalista od inwestowania kasy na giełdzie i inwestycji. Poczekam, z informacją, jak tam mu się wydaje, czy z tego ruchu, że akcjonariusze nie mają dostępu do swoich akcji, samowystarczalne kacapstwo jest szczęśliwe. Czy może jednak niekoniecznie.
Poro
Z pewnością są spokojni. Wszak rosja to zawsze było państwo opiekuńcze.Ascetic pisze: ↑01-03-2022, 14:20535 pisze: ↑01-03-2022, 14:16Weź Tomek nie histeryzuj. Nic się kurwa nie dzieje. Wszyscy spokojni. Przecież mogą zatankować łady i nagotować spokojnie brukwi. Rośnie w zimie brukiew? Poza tym władzio zapewne już szykuje im tarcze w postaci powołań na ćwiczenia. To twardy naród. Wszystko wytrzyma. Nawet jedzenie gówna i chińską podwawelską w dupie.
Racja Michał. rosja strong!
Tutaj jeden onuc, też objawił się jako specjalista od finansowania kasy na giełdzie i inwestycji. Poczekam, z informacją, jak tam mu się wydaje, czy z tego ruchu, że akcjonariusze nie mają dostępu do swoich akcji, samowystarczalne kacapstwo jest szczęśliwe. Czy może jednak niekoniecznie.
- Sybir
Czy wszystko muszę robić sam?!

Ale ich zrobili. Tam jest wszystko - nawet numery paszportówSybir pisze: ↑01-03-2022, 14:07I jak, są tam jakieś znajome nazwiska?Sodomix pisze: ↑01-03-2022, 14:02https://twitter.com/AnonymousLive24/sta ... 8590644229
Lista agentów wypłynęła? :>![]()
Cyrylicę trochę znam ale na razie Macierewicza ani konfederacji nie znalazłem

-
- postuje jak opętany!
- Ascetic
Dzisiaj z dziesięć takich wpisów widziałem.

Tak jak kibicujemy wpierdolowi ruskim, tak i pora zacząć kibicować wyczyszczeniu syfu z internetu.

Tak jak kibicujemy wpierdolowi ruskim, tak i pora zacząć kibicować wyczyszczeniu syfu z internetu.
Poro
To są głównie agenci wojskowi i cywilni porozmieszczani na terenie ruskiej kurwy. Są też dziwne skróty które być może powiązane z ościennymi krajami ruskiej kurwy.
Na moje oko to są głównie ruskie skurwysyny na tej liście - dwa imiona i nazwiska.
Czekamy na listę agentów zagranicznych - czyli kurew współpracujących z ruskimi kurwami
- trup
tak. mają być tylko pociski/rakiety do tych aeroplanów. Same samoloty nie. Okazuje się, że nie latająDead But Rimming pisze: ↑01-03-2022, 13:53Na Telegramie właśnie wyczytałem, że rzekomo Duda zdementował przekazanie myśliwców Ukraińcom. Inne media nie opublikowały tego newsa, ew. twierdzą że chodzi o dementi odnośnie korzystania z lotnisk w Polsce jako baz bojowych dla tych myśliwców.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
Slyd pisze: ↑01-03-2022, 13:4921 wiek, Europa przeorana I i II wojną a ten chuj z kremla zabija niewinnych ludzi.Tatuś pisze: ↑01-03-2022, 13:46Eee tam, powycieram nim podłogę.
Skurwysyn z Kremla ogłośił wojnę totalną. Już nikt nie bawi się w wersal. Ruskie strzelają do wszystkich i wszystkiego. Ludzie w Kijowie uciekają przed wojną:
Myślę, że w okolicy czwartku dojdzie do oblężenia Kijowa i Ukraińcy stracą możliwości taktyczne. Wtedy tylko szybki nalot NATO może pomóc ale po tym będzie już tylko atom.

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- Ascetic
Zgodnie z życzeniem. Uglak, Sybir.
Sms do mamusi "synek dla tej zbrodniczej wojny stracił głowę"
Sms do mamusi "synek dla tej zbrodniczej wojny stracił głowę"
Ostatnio zmieniony 01-03-2022, 14:59 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
-
- postuje jak opętany!
https://dailyweb.pl/lista-agentow-od-an ... -co-wiemy/Dead But Rimming pisze: ↑01-03-2022, 14:58Możesz kopsnąć jakiś link bezpośredni do tego? Na tym gruzińskim portalu kiepsko mi idzie szukanie.
W tym artykule jest odnośnik do strony