III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: III Wojna Światowa

03-03-2022, 10:20

535 pisze:
03-03-2022, 10:18
Samowystarczalność to podstawa. https://businessinsider.com.pl/gospodar ... zu/6ssh9rq
Czy tylko ja mam wrażenie, że eksport tej Potężnej Samowystarczalnej Gospodarki ma strukturę jak w Wenezueli czy innym Kongo?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Scorn
postuje jak opętany!

03-03-2022, 10:24

Ozob, czekamy na analizę! Jak samowystarczalne kacapskie imperium uratuje gospodarkę?

Albo nie, po prostu już zamilcz, miej trochę przyzwoitości.
heykvísl og ofn
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

03-03-2022, 10:35

Nexta: Strona ukraińska przechwyciła rosyjski transport oznaczony jako pojazdy sanitarne. Jak się okazało, Rosjanie przewozili w nich broń.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Scorn
postuje jak opętany!

03-03-2022, 10:37

Kolejne firmy się wycofują:
H&M (155 sklepów) wychodzi z Rosji
Spotify również
Citigroup
World Bank

Natasze się już nie ubiorą w ulubionej sieci
heykvísl og ofn
Awatar użytkownika
Ascetic

03-03-2022, 10:41

Pytania do ławrowowa na „konferencji” sugerują, że „dziennikarze” zaczynaja kleic. Jak żyd stał się w ich narracji nazistą, gdzie się kitra putler i kto w ogóle odpierdala to mordowanie? Czelność pytań, w kacapskich oczach, powinna dawać im do myślenia
Poro
535

03-03-2022, 10:49

Hatefire pisze:
535 pisze:
Samowystarczalność to podstawa. https://businessinsider.com.pl/gospodar ... zu/6ssh9rq
Czy tylko ja mam wrażenie, że eksport tej Potężnej Samowystarczalnej Gospodarki ma strukturę jak w Wenezueli czy innym Kongo?
Ja się nie orientuję, ale tutaj niektórzy pisali, że ruscy niczego nie potrzebują, bo wszystko mają i wszystko wytrzymają. To ja napiszę tylko tyle. władziu powoli ma już tylko cztery rozwiązania. Zatrzymać i wycofać armię, zabić się, oddać swój ukochany zsrr żółtym, albo wydać ostatni dla nas wszystkich rozkaz. Jest jeszcze wersja, że militarnie stłamsi Ukrainę, ale co potem? Gwałty i eksterminacja czterdziestu milionów ludzi? Ja tej okupacji nie widzę. Po prostu ruscy są za słabi, żeby okupować ten kraj. Ktoś kto ma problem, by dojechać z Prypeci do Kijowa nie da rady. Ładnie ktoś władzia podpuścił.
Awatar użytkownika
Ascetic

03-03-2022, 10:51

535 pisze:
03-03-2022, 10:49
Hatefire pisze:
535 pisze:
Ja się nie orientuję, ale tutaj niektórzy pisali, że ruscy niczego nie potrzebują, bo wszystko mają i wszystko wytrzymają. To ja napiszę tylko tyle. władziu powoli ma już tylko cztery rozwiązania. Zatrzymać i wycofać armię, zabić się, oddać swój ukochany zsrr żółtym, albo wydać ostatni dla nas wszystkich rozkaz. Jest jeszcze wersja, że militarnie stłamsi Ukrainę, ale co potem? Gwałty i eksterminacja czterdziestu milionów ludzi? Ja tej okupacji nie widzę. Po prostu ruscy są za słabi, żeby okupować ten kraj. Ktoś kto ma problem, by dojechać z Prypeci do Kijowa nie da rady. Ładnie ktoś władzia podpuścił.
Od dzisiaj płakusiamy nad kacapami. Już można, bo obstrzał mniejszy.
Poro
535

03-03-2022, 10:55

Scorn pisze:
Spotify również
Citigroup
World Bank

To jest chuj. Właśnie kilkaset natasz straciło robotę. Do tego kierowcy, organizatorzy stoisk, sklepów itepe itede w chuj ludzi leci na bruk. Jednym takim ruchem. W kraju, który właśnie zbankrutował. Powodzenia skurwysyny!
Awatar użytkownika
Ascetic

03-03-2022, 11:02

535 pisze:
Scorn pisze:
Spotify również
Citigroup
World Bank

To jest chuj. Właśnie kilkaset natasz straciło robotę. Do tego kierowcy, organizatorzy stoisk, sklepów itepe itede w chuj ludzi leci na bruk. Jednym takim ruchem. W kraju, który właśnie zbankrutował. Powodzenia skurwysyny!
Już się kurwa nie mogę doczekać onuc jak zaczną się spruwac o rynku pracy w PL. A jak do siebie wrócą po zasileniu przez UE, bedzue lament, teraz jest lament bo odszedł od piły wielofoatowej i poleciał z karabinem. I będzie lament tez że przejściowo zabiorą robotę tutaj przy np. 2 mln uchodźców. Tyle ze tam ludzie giną. A niestety dobrego rozwiązania z sytuacji nie ma i nie bedzue już

Teraz czytam, że VV zamyka fabrykę w PL. Są pierwsze sygnały, po wahaniach kursu złotówki, że i u nas się gospodarczo zaczyna. Dzięki ruskim kurwom
Poro
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

03-03-2022, 11:29

trup pisze:
03-03-2022, 10:00
nicram pisze:
03-03-2022, 09:01
mocny2_3 pisze:
03-03-2022, 08:55
Obrazek
Przesyłają DHL czy paczkomatem? :D
"używka... ale z małym przebiegiem.
Lekkie otarcie na lufie.
Paaaanieee... Rusek płakał jak sprzedawał"
Raczej płakał jak go gonił
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

03-03-2022, 11:30

Scorn pisze:
03-03-2022, 10:24
Ozob, czekamy na analizę! Jak samowystarczalne kacapskie imperium uratuje gospodarkę?

Albo nie, po prostu już zamilcz, miej trochę przyzwoitości.
Nie może. Jeszcze go deportują do Moskwy. Angole się nie pierodolą.
Nawet zmywaki zlustrują.
535

03-03-2022, 11:31

Ascetic pisze:
03-03-2022, 11:02
535 pisze:
Scorn pisze:
Spotify również
Citigroup
World Bank

Już się kurwa nie mogę doczekać onuc jak zaczną się spruwac o rynku pracy w PL. A jak do siebie wrócą po zasileniu przez UE, bedzue lament, teraz jest lament bo odszedł od piły wielofoatowej i poleciał z karabinem. I będzie lament tez że przejściowo zabiorą robotę tutaj przy np. 2 mln uchodźców. Tyle ze tam ludzie giną
Otóż to. Prawda jest taka, że nie ma co stękać, bo gdybyśmy udawali, że nic się nie dzieje, reakcje rynków mogłyby być jeszcze gorsze. Nie mówiąc o moralniaku do końca życia. Sytuacja wygląda następująco. Jako kraj, czy szerzej unia spokojnie dźwigniemy recesję, byleby nikt nie napierdalał rakietami. W przypadku unormowania i ostatecznego uspokojenia władzia, wszystko odżyje i pierdolnie ze zdwojoną siłą. Odbudowa to zajebisty impuls, a siana jest dość i podejrzewam, że nikt nie będzie żałował. Gorzej jak w latach osiemdziesiątych, czy na początku transformacji nie będzie. Tak to widzę. Tymczasem ruscy będą mieli prosty wybór, albo widły i piec dla swoich panów albo dla nas i przy okazji dla siebie. I o to w tym wszystkim chodzi, żeby ich do tego zmotywować, bo zakładam, że jednak będą chcieli jeszcze se pożyć i zatankować łady. To i tak kara niewielka za wszystkie kurewstwa, których się dopuścili przez ostatnie sto lat. Widzę jednak, że są niedorozwoje, które kompletnie nie łapią, że akurat w tej sprawie pobłażliwość jest podcinaniem nóg od własnego stołka.
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

03-03-2022, 11:57

Mnie zastanawia jedno.
Wszyscy na całym świecie przekonani byli o potędze militarnej Rosji.
Putin też był o tym przekonany.
Jakie tam musiały przez te wszystkie lata iść wały. Pewnie niejeden ruski się na tym obłowił.
Podejrzewam że musieli być lepsi od Sasina.
Awatar użytkownika
trup

03-03-2022, 12:08

A ja się zastanawiam, jak to będzie jak rosja upadnie gospodarczo i ludzie zaczną stamtąd spierdalać do krajów ościennych i nie tylko.
To będzie kacapmagedon. Kto powstrzyma lub przyjmie tę rzeszę szczęśliwych ludzi w potrzebie?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
535

03-03-2022, 12:08

empir pisze:
03-03-2022, 11:57
Mnie zastanawia jedno.
Wszyscy na całym świecie przekonani byli o potędze militarnej Rosji.
Putin też był o tym przekonany.
Jakie tam musiały przez te wszystkie lata iść wały. Pewnie niejeden ruski się na tym obłowił.
Podejrzewam że musieli być lepsi od Sasina.
W ruskich zależnościach mechanizm mógł być banalny. Prawie jak w misiu z szukaniem tyma i kręceniem licznika. Generałowie brali spokojnie siano i cały czas liczyli, że jakoś to będzie. Utrzymywali wybuchowego władzia, że wsio w pariadkie i wsiegda gotow. Fikcja, goniła fikcję, korupcja , korupcję, a potem mamy kadetów w starych czołgach bez paliwa , bez planu, z przeterminowanym żarciem, który jest na ćwiczeniach w kraju w którym nikt nie zna się na takich żartach. Nawiasem mówiąc ja tu czuję jeszcze jeden patent. To ruskie bydło przejedzie się teraz po cywilach, a propaganda zacznie im przypominać, że muszą wygrać, bo sądy czekają, a są współwinni zbrodni na ludności cywilnej. Znane i lubiane. Także tym bardziej należy tępić tę swołocz w każdej dziedzinie.
Awatar użytkownika
booshee
postuje jak opętany!

03-03-2022, 12:10

Vlad pewnie też tak myśli o samowystarczalności. A tam wszystko dobrze odmalowane a tak naprawdę rozjebane i rozkradzione w każdej dziedzinie życia. Sam kradł ale chyba nie jest świadom ile wszyscy nakradli tylko dlatego że "i tak jest burdel nikt się nie zorientuje". Ładnie wymalowany dziki kraj azjatycki.
535

03-03-2022, 12:12

booshee pisze:
03-03-2022, 12:10
Vlad pewnie też tak myśli o samowystarczalności. A tam wszystko dobrze odmalowane a tak naprawdę rozjebane i rozkradzione w każdej dziedzinie życia. Sam kradł ale chyba nie jest świadom ile wszyscy nakradli tylko dlatego że "i tak jest burdel nikt się nie zorientuje". Ładnie wymalowany dziki kraj azjatycki.
Każdy kto ma trochę więcej lat pamięta jak to wyglądało. Farba, farba i jeszcze więcej farby. To jest ruski patent.
Awatar użytkownika
trup

03-03-2022, 12:12

Obrazek

Burmistrz Energodaru jest naprawdę czerwony!
Slyd

03-03-2022, 12:15

Forumowicze - żebyśmy wszyscy długo pamiętali o tym skurwysynie z węgier.

https://wiadomosci.wp.pl/nieoficjalnie- ... 558565472a

Ich państwowa telewizja relacjonuje to co się dzieje na Ukrainie prawie identycznie jak u putinowskich skurwysynów.
Orban jebany dalej twierdzi, że to tylko "konflikt" z winy Ukrainy
Ostatnio zmieniony 03-03-2022, 12:20 przez Slyd, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ