Ascetic pisze: ↑03-03-2022, 20:54
Tatuś pisze: ↑03-03-2022, 20:51
Ascetic pisze: ↑03-03-2022, 20:48
I na koniec. Analityk ma dane, siada analizuje i daje jej wynik. Konkretny z którego go rozliczają. Tak jest np. w banku. Bilans, amortyzację, kontrakty, nie wiem estymacje przychodów i mówi czy pacjent dostaje np. kasę pod linie produkcyjna. Bierze odpowiedzialność. A tu mamy de facto snucie opowieści, rozrywanych przez x teorii na bazie której forum kreuje rozwój wydarzeń na wojnie. XD
Nauki polityczne to mistrzostwo pierdolenia kocopołów.
Nie, nie wyłącze Misery Index by słuchać jakiegoś prawicowego spierdolenia.
Tyle, że typ ma duże zasięgi dzięki klikalnemu krzysiowi, który zaciera rączki jak się taki bartosiak u niego pojawia i powinien myśleć co gada. Jutro pod piątą książkę powie, że atom jebnie, bo tak mu wyszło, albo nie wyszło.
+ To jeszcze. Wielkie halo z informacji które latają po internecie skleić teorie, z której nikt go nie rozliczy.
Zresztą już tutaj pytałem, bo jeden normalnie co 3 dni daje inną wersję. To kto tym wyzwolicielem? Turasy, Chinole, czy same ruskie. Przecież nie pytam o konkretne bitwy, daty rozjemu itd. Bartosiak i namaszczeni przez niego, powinni podać tą informacje. To takie trudne jak kolo jest wizjonerem?
Taki magików o pierdolenia o niczym na tvn dziennie jest po 3. Jedna babka może z 2 tygodnie temu, powiedziała, że nie jebnie - i za to ją szanuję, bo narracja była cały czas HGW. Innego widziałem, jak mu rudy coś tam wytknął, że napisał w artykule, to się prawie nie zesrał, że mu nie zgrało się z faktami.
Dobra. Bartosiaki. Turasy, Chinole, czy samowystarczalne ruskie odgarną te gówno i dadzą nam jeszcze poodychać?
Bo że od bartosiaka wiemy, że putin to strateg 5D, ruski to potęga to wiemy.