Standard. Zmieniają cytaty, przypisują wypowiedzi innych.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostrzezenia/Bany
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Tutaj akurat Ascetic mnie cytował jak napisałem że ktoś powinien jebnac szanowana w niektórych kręgach m.lempart.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
akurat z twojej strony taki argument śmieszy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- KKK
- postuje jak opętany!
Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.

Chodziło o aktywistke i przeszkadzanie w mszy na imprezie bodajże radia maryja. Pamięć mam dobrą i każdy, kto nawoluje do napierdalania kobiet pozostaje dla mnie smieciem

Ostatnio zmieniony 11-03-2022, 16:34 przez KKK, łącznie zmieniany 1 raz.
- maciek z klanu
Tak było. maćko wyraził oburzenie.KKK pisze: ↑11-03-2022, 16:31Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Chodziło o aktywistke i przeszkadzanie w mszy na imprezie bodajże radia maryja. Pamięć mam dobrą i każdy, kto nawoluje do napierdalania kobiet pozostaje dla mnie smieciem![]()
- maciek z klanu
Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. PopieramKKK pisze: ↑11-03-2022, 16:31Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
Chodziło o aktywistke i przeszkadzanie w mszy na imprezie bodajże radia maryja. Pamięć mam dobrą i każdy, kto nawoluje do napierdalania kobiet pozostaje dla mnie smieciem![]()

- KKK
- postuje jak opętany!
Strasznie pizdowata odpowiedz, z której wynika, że brak ci jaj. "Niech oni, ale nie ja". Czy wszystkimi tak się wyreczasz? Dno ponizej mułu.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:39Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. PopieramKKK pisze: ↑11-03-2022, 16:31Nie pierdol. Pamiętamymaciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:15Gdzie tak kkk zjebie napisałem? Ascetic podkoloryzował na swoje I młodzież połknęła. Smacznego.
![]()
- maciek z klanu
Nie było mnie tam, mi nie przeszkadzała. Ale jej zachowanie było strasznie slabe. Zero szacunku.KKK pisze: ↑11-03-2022, 16:54Strasznie pizdowata odpowiedz, z której wynika, że brak ci jaj. "Niech oni, ale nie ja". Czy wszystkimi tak się wyreczasz? Dno ponizej mułu.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:39Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. Popieram![]()
- KKK
- postuje jak opętany!
A poza tym zdecyduj się, chowasz głowę w piasek wypierajac się, że nie aprobujesz przemocy wobec kobiet a gdy udowadniam ci, że tak wlasnie było miotasz się jak choragiewka. Wieprzu.KKK pisze: ↑11-03-2022, 16:54Strasznie pizdowata odpowiedz, z której wynika, że brak ci jaj. "Niech oni, ale nie ja". Czy wszystkimi tak się wyreczasz? Dno ponizej mułu.maciek z klanu pisze: ↑11-03-2022, 16:39Faktycznie była tam taka ,,aktywistka,,. Napisałem że należałoby jej się pierdolniecie w ryj. Podtrzymuje, z tym że tak jak wtedy nie pisałem że ode mnie. Ale od jakiejś babci może na miejscu? Albo ,,katolickiej,, aktywistki. Popieram![]()
- maciek z klanu
Wtedy pisałem to samo nie widzę miotania, a że dopowiedziałeś sobie wg narracji Ascetica to spoko, nieprzeszkadza mi to. Każdy ma swojego idola
jeszcze mi na wagę coś napisz raz. W podstawówce robi to wrażenie. Bardzo merytoryczne.

-
- rasowy masterfulowicz
W związku z tym, że dostałem coś takiego.
stwierdzam co następuje. Otóż drogi olo, czy jak ci tam. Tolerujesz tutaj pospolite kurewstwo , gości wspierających systemową pedofilię oraz skurwysynów mających ewidentną radość z mordowania niewinnych ludzi. Każdy z obecnych tutaj przyzwoitych ludzi, bardzo łatwo identyfikuje tych debili przy kolejnych okazjach. Nawiasem mówiąc w tym gorącym czasie wykazałeś się wybitną delikatnością , reklamując jakieś kacapskie gówno w aktualnościach, a przecież nie musiałeś tego robić. Grzecznie prosiłem. Żeby nie przedłużać. W obliczu tych faktów sam rozumiesz, że pierdolę twoje śmieszne ostrzeżenia i powtarzam po raz setny, że nie mam zamiaru skurwysynów traktować inaczej , niż na to zasługują. Także wybór masz prosty. Po prostu miej w końcu jaja i skasuj moje konto. Będziesz mógł spokojnie taplać się w swym brunatnym błocku. Bez żalu, bez poważania i bez odbioru.Olo pisze: ↑11-03-2022, 23:05The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 5#p1767305.
- ozob
- zahartowany metalizator
Żyjesz urojeniami, które sam stwarzasz. Ciężki przypadek. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Sybir
Kuriozalna sytuacja - czemu tylko kol. 535 otrzymał ostrzeżenie, a inny bdb forumowy Kolega bana, podczas gdy reszta zgrai wylewająca w (częściowo) usuniętych postach obornik w wątku wojennym (oraz innych) pozostała bezkarna? Kol. 535 nie był w mojej ocenie przodownikiem tej grupy bojowej. Nie chcę, by ten wpis stawiał mnie w pozycji adwokata kol. 535 (jak widać powyżej, potrafi bronić się sam) - chodzi mi o to, że nie widzę tutaj przejawu jakichś jasnych wytycznych (pomijając brak uprawnień moderatorów do banowania).
EDIT: ostatni post w tym temacie to jednak gruba przesada.
EDIT: ostatni post w tym temacie to jednak gruba przesada.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Zarówno V jak i 535 dostali na 7 dni
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Vulturowi można by powiedzieć tylko jedno 

If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
Wiem, sprawdzałem, nie chciałem upubliczniać nicka drugiego Użytkownika. Chodziło mi o klucz, wg którego rozdzielone zostały ostatnie bany w sytuacji, w której w ekscesach aktywny brała udział większa liczba użytkowników - jest to dla mnie mało klarowne, jednocześnie nie optuję za tym, by grono zbanowanych rozszerzyć.
Klasyk kvlt eternal.

Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Eeeh jak ty się nie znasz na represjach. Wystarczy rozstrzelać niektórych, a reszta będzie chodzić jak w szwajcarskim zegarku
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sybir
Towarzyszu, znając naturę Forume oraz antycypując zachowania niektórych jego Użytkowników nie widzę szans na skuteczne wdrożenie powyższego scenariusza.