Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- devastator77
- zahartowany metalizator
Re: Ostrzezenia/Bany
Jak wiadomo z małym wszechwiedzącym chujkiem 535 mi nie po drodze,ale żeby go blokować!To nie jest dobra rzecz koledzy i nie ma na to mojej zgody!
Czy kogoś jeszcze oprócz niego zablokowali?
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
- mistrz forumowej ceremonii
olo i analripper mogą sobie na swoim forum banować kogo chcą, a nawet zamknąć cały ten interes jeśli tak im się spodoba. a bana tygodniowego poza 535 wyłapał zdaje się jeszcze kolega V
- Sybir
Tak, tylko Pan Cyferka i Sęp.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Był bardzo agresywny z tego co zauważyłem. Nigdy do mnie nic nie miał, a jak napisałem swoje spostrzeżenia na temat wojny, od kurew, szmat, spierdolin i tym podobnych zaczął wyzywać nie tylko mnie ale i ozoba na przykład. Ozob dla mnie ani swat ani brat. Nie zgadzałem się z nim na temat np. covida, ale nikt się nie wyzywał od najgorszych. Nie wiem czemu został zbanowany i za bardzo mnie to nie interesuje, chyba za to rzucanie mięsem w innych.devastator77 pisze: ↑12-03-2022, 16:59Jak wiadomo z małym wszechwiedzącym chujkiem 535 mi nie po drodze,ale żeby go blokować!To nie jest dobra rzecz koledzy i nie ma na to mojej zgody!
Raz się zje, raz się nie zje.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Ty Mariusz tez powinieneś wyłapać bana za uwielbienie Ruskich.
Jakbym rozpowiedział po Twojej wsi, co tu piszesz, to kibice ze Stali Kraśnik daliby Ci żreć gówna!
Jakbym rozpowiedział po Twojej wsi, co tu piszesz, to kibice ze Stali Kraśnik daliby Ci żreć gówna!
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal Black Metal
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ale ja nie jestem za ruskimi i ich wcale nie uwielbiam. Poza tym ukraińcy i ruskie to praktycznie jeden ród. To taka,bratobòjcza walka teraz.Pukajacy Bob pisze: ↑12-03-2022, 17:25Ty Mariusz tez powinieneś wyłapać bana za uwielbienie Ruskich.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ukraiński jest bardziej podobny do polskiego niż rosyjskiego, taka ciekawostkaMariusz Wędliniarz pisze: ↑12-03-2022, 17:32Ale ja nie jestem za ruskimi i ich wcale nie uwielbiam. Poza tym ukraińcy i ruskie to praktycznie jeden ród. To taka,bratobòjcza walka teraz.Pukajacy Bob pisze: ↑12-03-2022, 17:25Ty Mariusz tez powinieneś wyłapać bana za uwielbienie Ruskich.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Poza tym za co mnie banować? Chorobliwy jestem. Mam problemy z narządami rodnymi. Krótki sik mam taki i boli mnie tak jakby w dupie. Jakbym tam kartofla miał. W nocy wstaje, siadam na muszle i się męczę aby jakby mi,się srać chciało, a zarazem nie chciało.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑12-03-2022, 17:32Ale ja nie jestem za ruskimi i ich wcale nie uwielbiam. Poza tym ukraińcy i ruskie to praktycznie jeden ród. To taka,bratobòjcza walka teraz.Pukajacy Bob pisze: ↑12-03-2022, 17:25Ty Mariusz tez powinieneś wyłapać bana za uwielbienie Ruskich.
- Pukajacy Bob
- zaczyna szaleć
Musisz pojsc do proktologa i urologa. Pogrzebie Ci we prostacie od dupy strony i oceni rozmiar narośli.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑12-03-2022, 17:39Chorobliwy jestem. Mam problemy z narządami rodnymi. Krótki sik mam taki i boli mnie tak jakby w dupie. Jakbym tam kartofla miał. W nocy wstaje, siadam na muszle i się męczę aby jakby mi,się srać chciało, a zarazem nie chciało.
Kto wie, może Ci jeszcze zwali trzymając rękę w dupie?
- Sybir
To oczywiste i piszę to z pełną powagą.Pukajacy Bob pisze:Ty Mariusz tez powinieneś wyłapać bana za uwielbienie Ruskich.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Pukajacy Bob pisze: ↑12-03-2022, 17:45Musisz pojsc do proktologa i urologa. Pogrzebie Ci we prostacie od dupy strony i oceni rozmiar narośli.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑12-03-2022, 17:39Chorobliwy jestem. Mam problemy z narządami rodnymi. Krótki sik mam taki i boli mnie tak jakby w dupie. Jakbym tam kartofla miał. W nocy wstaje, siadam na muszle i się męczę aby jakby mi,się srać chciało, a zarazem nie chciało.
Kto wie, może Ci jeszcze zwali trzymając rękę w dupie?

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ale Rosjanie, byli i są mi obojętnie tak samo jak i Ukraińcy. Tak po prawdzie to jeden ród jest. To, że nie zwyzywałem ruskich od kacapów i śmierdzących onuc mam dostać bana? Bo 535 dostał bana to tak dla równowagi i ja powinienem dostać? Mam zacząć histerycznie miłować Ukraińców tylko dlatego, że tam ruskie wjechały czołgami z rozkazu putina? Mam swoje zdanie na ten temat i tyle.
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
Spirala bluzgów czasami nakręca się zbyt mocno i wtedy niestety nie ma innego wyjścia. Choć serce admina zawsze krwawidevastator77 pisze: ↑12-03-2022, 16:59Jak wiadomo z małym wszechwiedzącym chujkiem 535 mi nie po drodze,ale żeby go blokować!To nie jest dobra rzecz koledzy i nie ma na to mojej zgody!

Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
co tu sie odpierdala ?

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- devastator77
- zahartowany metalizator
A murzyn V za co ?Olo pisze: ↑12-03-2022, 18:39Spirala bluzgów czasami nakręca się zbyt mocno i wtedy niestety nie ma innego wyjścia. Choć serce admina zawsze krwawidevastator77 pisze: ↑12-03-2022, 16:59Jak wiadomo z małym wszechwiedzącym chujkiem 535 mi nie po drodze,ale żeby go blokować!To nie jest dobra rzecz koledzy i nie ma na to mojej zgody!![]()
Żydków żerujących na psycho-patologicznych zbieraczach niepotrzebnych płyt byś zablokował.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
nie każ mi cytować... to nie był jeden post
-
- rasowy masterfulowicz
Długie te urlopy mają?
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
7 dni
- zawlekacz
- w mackach Zła
A którzy to?devastator77 pisze: ↑13-03-2022, 11:47
Żydków żerujących na psycho-patologicznych zbieraczach niepotrzebnych płyt byś zablokował.
nie ma to tamto
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Powiem ci Olo, że to ty masz bagno w głowie. Kultura nie tylko polega na tym, żeby używać ładnego języka. Wyobraź sobie taką sytuację. Przychodzi do ciebie Pacjent, który będzie strugał z ciebie głupa i na końcu zesra ci się na dywan, może szturchnie zmywarę z kuchni, ale za to nie będzie używał wulgaryzmów...i przyjdzie 535 i wypierdoli go za łachy za drzwi klnąc przy tym soczyście. To rozumiem zadzwonisz na Policję, bo 535 użył żołnierskiego języka?Olo pisze: ↑12-03-2022, 10:42Piękne bagno mają w głowach Ci, którzy uważają, że obrzucanie się kurwami na forum muzycznym to jakieś przedłużenie frontu walki o "słuszną sprawę". Niezależnie od tego jak oceniam słuszność lub niesłuszność danej sprawy - zejście z argumentami poniżej pewnej, i tak już uważam bardzo nisko postawionej poprzeczki wzajemnej kultury kończy się kasowaniem postów, ostrzeżeniem, a ostatecznie banem. Kompletnie przy tym nie zwracam uwagi czy sympatyzuję z czyimś punktem widzenia czy nie.Wódka i Piwo pisze: ↑12-03-2022, 09:36Piękne bagno zrobili z tego forum admini. Takie na miarę tego co mają w głowach.![]()
Pacjent, ozob, mistrzpeirdów, bloodchuj wielokrotnie robili kurwę z logiki. Czy według ciebie to jest kulturalne?
Piszesz, że nie sympatyzujesz z jakimiś stanowiskami. Jednak twierdzę, że twoje działania jasno wskazują z jakimi sympatyzujesz. Antyszczepy miały tutaj używanie. Pisałem wielokrotnie, że są finansowane z Rosji, wielokrotnie wklejałem tutaj artykuły na ten temat. Później okazało się, że większość z nich stała się anty-ukraińska. Już to chyba wszyscy wiedzą, oprócz ciebie. Jakbyś mógł napisać wprost. Czy jesteś antyszczepem, popierasz putina? Bo zbanowałeś 535 a gościa, który wyrażał publicznie podziw dla tego ścierwa pisząc, że "jest wytrawnym politykiem i wybitnym strategiem", już nie.
ps. przepraszam, że użyłem wulgaryzmów. :-*
all the monsters will break your heart