LORD MANTIS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- SATYROS
- w mackach Zła
Re: LORD MANTIS
+100nicram pisze:Bardzo dobra jest ta nowa piosenka.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Drugich takich nie ma. Ten industrialny sznyt, opętańcze wrzaski i chorobliwy klimat tworzą zespół jedyny w swoim rodzaju.Pacjent pisze:Masz rację. Mimo, że nie jest to granie mojego życia to muszę przyznać, że są jedyni w swoim rodzaju. No chyba, że rzucisz mi jakąś inną nazwą wybitnego przedstawiciela czarnego sludge metalu.
-
Tak myślałem :)
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
- postuje jak opętany!
Może nie są to rzeczy wybitne, ale w podobnej estetyce warto zapoznać się z Coffinworm oraz debiutem francuskiego Eibon.
heykvísl og ofn
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
całe pokręcenie i dzicz lord mantis ma się nijak do pokręcenia i dziczy wielbionego przeze mnie francuskiego cult of occult
[youtube][/youtube]
Alcoholic
Nihilistic
Misanthropic
Psychotic
Satanic
[youtube][/youtube]
Alcoholic
Nihilistic
Misanthropic
Psychotic
Satanic
-
Eibon znakomity- wychwalany wielokrotnie przeze mnie ale tam wiecej czarciej polewki(bm) i diabła jak choroby psychicznej i industrialnej maszyneri.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Nie chce sie ktoś może pozbyć ep Nice Teeth Whore lub wie gdzie można ją dostać?
- nicram
"Universal Death Church" bardzo mi wszedł w podświadomość. Znakomity materiał, choć za pierwszym razem nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Niemniej, wiedziałem, że nie mogę odpuścić i to była właściwa decyzja. Jeżeli chodzi o muzykę to uległa lekkiemu uproszczeniu, mam miejscami wrażenie, że obcuję z punkowow-rockową kapelą. :-) Ładnie to wszystko podlane mocno zrytmizowanymi riffami i dużą dozą przebojowości. Słucha mi się tej płyty wybornie. Mocny strzał na koniec roku.
all the monsters will break your heart
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
Pervertor był tak cudownie ohydną płytą, że kolega z internatu nie przepalił i zmienił pokój te parę lat temu więc jest moc 

Stay clean! 

-
Z nowej EP.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.