Ostrzezenia/Bany

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

Re: Ostrzezenia/Bany

16-03-2022, 07:49

Myślisz że będzie odwet czy raczej usunięcie się w cień i tupnięcie nóżka bo moderatorzy są be?
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

16-03-2022, 08:01

Emocje gora
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

16-03-2022, 09:23

Zawsze. Dupy będą pękać.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Triceratops

19-03-2022, 09:13

Co z kol V? Niosl tu kaganek kultury i oswiaty, dbal o to miejsce
woodpecker from space
[V]
mistrz forumowej ceremonii

19-03-2022, 09:15

Triceratops pisze:
I analny i lololo wysłali mnie do kułagu! Cierpiałem za miliony!
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
vicotnick
rasowy masterfulowicz

19-03-2022, 09:16

Czy urlopowicz 535 wraca ?
Awatar użytkownika
Triceratops

19-03-2022, 09:21

[V] pisze:
19-03-2022, 09:15
Triceratops pisze:
I analny i lololo wysłali mnie do kułagu! Cierpiałem za miliony!
O! Juz koniec urlopena? bdb
woodpecker from space
535

19-03-2022, 09:42

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
12-03-2022, 12:54
Heretyk pisze:
12-03-2022, 12:39
ale kabaret. zawsze tu była patologia i zero merytoryki czy kultury, ale to już przebiło wszystko. wy kiedyś pisaliście na jakichś normalnych forach, gdzie się normalnie dyskutuje?
Była patologia, ale jakieś tam minimum merytoryki było, ale póki były proporcje chociaż 80% bluzgów i 20% argumentu/post, to jeszcze jakoś to było, po prostu ostatnio dobito do 100%/0%. Co do kolegi 535 to obawiam się, że tutaj zaszła jakaś grubsza zmiana, której forume jest tylko odzwierciedleniem, a którą po cichu obserwuję od jakiegoś czasu. Mianowicie twierdził, że jakiś czas temu rzucił pracę i tak jak Ty podobno osiągnął jakiś status, w którym nie musi pracować. Brzmi super, ale jak to często bywa, chyba nie miał do końca planu, co z tym całym wolnym czasem zrobi, i coraz więcej czasu spędzał na forume wbijając w coraz bardziej ogniste dyskusje i nakręcając się jak mało kto. Kilka razy zażartowałem, wydawało mi się niewinnie, to zagroził mi na zasadzie ,,wiem, że mieszkasz niedaleko". To nie jest 535 którego znamy sprzed lat, taki który zawsze wszystko ironicznie komentował, miał jakąś swoją stylówę do poznania po jednym zdaniu, i generalnie bawił się konwencją. Wiem że mi można zarzucić teraz zarzucić bycie domorosłym psychologiem, ale widzę to też dlatego, że sam przeszedłem drogę odwrotną - mam teraz więcej pracy i mniej wolnego czasu, więc forume w dużej mierze poszło w odstawkę, stało się miejscem gdzie wpada się poczytać i wkleić jakiś obrazek czy chwilę pożartować, a na dyskusje nie ma raczej czasu... No i w zasadzie serio martwię się o chłopa trochę, bo wiem, że to wszystko niby tylko forume, ale przy takiej ilości wyrzuconych tu emocji niemożliwe, żeby to w ogóle nie odbiło się na życiu.
Wybacz Seba, że nie mogłem się odnieść, ale miałem pewne techniczne przeszkody. Trzy sprawy. Nie jestem pewien, czy jakakolwiek ocena czyjegoś stanu emocjonalnego akurat w twoim wydaniu i po cynicznych wpisach na niszowym forum nie jest zbyt ryzykowna, a nawet brawurowa. Pozwól, że nie będę rozwijał, bo każdy śledzący wydarzenia mniej więcej się orientuje w sytuacji. Nie jest też moim celem robienie ci na złość, więc na ten temat tyle. Tego posta piszę właściwie po to, by jednoznacznie wyjaśnić twą kuriozalną sugestię jakobym cię STRASZYŁ stwierdzeniem faktu, że " jesteśmy póki co sąsiadami". Jeżeli w tym zdaniu wyczułeś groźbę z mojej strony to wersje są dwie i albo masz coś brzydkiego na sumieniu o czym jeszcze nie wiem, albo tam z emocjami u ciebie jest jakiś spory bałagan. Nigdy nikogo na tym forum nie straszyłem, bo niby w jakim celu. Raczej sam jestem od czasu do czasu obiektem tego typu działań. Także prośba, nie rób takich rzeczy, bo nic ci nie zrobiłem, byś miał ku temu powody, a nie chciałbym żeby ktoś miał jakiekolwiek obawy. I ostatnia kwestia. Nie martw się tak bardzo o mnie. Spójrz raczej w lustro i pomyśl o sobie. Taka dobra rada wuja.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

19-03-2022, 09:43

vicotnick pisze:
19-03-2022, 09:16
Czy urlopowicz 535 wraca ?
Oby nigdy.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
535

19-03-2022, 09:55

Olo pisze:
12-03-2022, 18:39
devastator77 pisze:
12-03-2022, 16:59
Jak wiadomo z małym wszechwiedzącym chujkiem 535 mi nie po drodze,ale żeby go blokować!To nie jest dobra rzecz koledzy i nie ma na to mojej zgody!
Spirala bluzgów czasami nakręca się zbyt mocno i wtedy niestety nie ma innego wyjścia. Choć serce admina zawsze krwawi ;)
Zabawne. Życie samo dopisuje adekwatny komentarz. Otóż drogi olku, królu konsekwentnej niekonsekwencji. Po kilkudziesięciu moich postach dałeś się sprowokować, by mi zawiesić konto. Idziemy zatem w dobrą stronę. Zrobiłeś pierwszy odważny krok. Przy okazji, wypełnienie pakistańskiej okrężnicy wstało z kolan i ośmiesza się w kolejnych tematach, a lubelski przyjaciel, piewca cnót z własnej woli finansujący wielbicieli nieletnich niemal popuścił w skarpety. Tyle ich radości z życia. Tymczasem ty, niezwykle konsekwentny administratorze wdajesz się w interesującą dyskusję z ubocznym efektem przydrożnej miłości w której pada brzydkie określenie pod moim adresem. Zero reakcji. Wydaje mi się, czy chwilę wcześniej bredziłeś coś o kulturze wypowiedzi? Jak to jest z tobą olku? Napiszesz teraz, że nie zakapowałem tego posta? Czy będziesz wstydliwie milczał? Powtarzam po raz kolejny. Nie bądź miękką kufają. Po prostu usuń moje konto, będziesz miał święty spokój i czyste sumienie. Uratujesz forum przed brzydkimi wyrazami, które tak oburzają część tutejszych metalowców. Co zabawne, ładnie wyszło , że jest tutaj kilku chętnych, by opierdolić ci gałę w tej intencji. To kolejna potencjalna korzyść. Przy okazji proszę o zdementowanie plotek jakobym posiadał więcej, niż jedno konto na tym forum.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

19-03-2022, 10:27

To naprawdę trzeba żyć jakimiś urojeniami żeby po banie za wyzwiska wrócić i robić dokladnie to samo. Lekarstwo? Skasować to konto i jego duble. Tydzień nie było tego syfu i przez tydzień była fajna atmosfera na forum. Wnioski są oczywiste. (:
535

19-03-2022, 10:39

ozob pisze:
To naprawdę trzeba żyć jakimiś urojeniami żeby po banie za wyzwiska wrócić i robić dokladnie to samo. Lekarstwo? Skasować to konto i jego duble. Tydzień nie było tego syfu i przez tydzień była fajna atmosfera na forum. Wnioski są oczywiste. (:
Olku drogi, czy pozwolisz, by intelektualny ekwiwalent siaty ziemniaków nazywał mnie "syfem"?
Pacjent

19-03-2022, 10:41

ozob pisze:
Bez przesady. Oczywiście forum zyskało w tym czasie na merytorycznej treści, ale przecież kol. 535 sam się marginalizuje tymi urojeniami i oszczerstwami. Osoba, która na siłę z nikim się nie zgadza i stara się metodą na pierwowzór Nikodem Dyzmy wszystkich rozstawiać po kątach jest tylko katalizatorem złych emocji, które muszą tu znaleźć swoje ujście. Niech sobie pisze.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

19-03-2022, 10:46

535 pisze:
19-03-2022, 10:39
ozob pisze:
Olku drogi, czy pozwolisz, by intelektualny ekwiwalent siaty ziemniaków nazywał mnie "syfem"?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania. (:
535

Pacjent pisze:
ozob pisze:
Bez przesady. Oczywiście forum zyskało w tym czasie na merytorycznej treści, ale przecież kol. 535 sam się marginalizuje tymi urojeniami i oszczerstwami. Osoba, która na siłę z nikim się nie zgadza i stara się metodą na pierwowzór Nikodem Dyzmy wszystkich rozstawiać po kątach jest tylko katalizatorem złych emocji, które muszą tu znaleźć swoje ujście. Niech sobie pisze.
Z rozumieniem tekstu pisanego też masz kłopot świadomy przyjacielu i sponsorze pedofilskiej organizacji?
535

19-03-2022, 10:52

Dobrze, bo widzę, że te dwa sfatygowane mentalnie głąby niczego nie kapują. Po raz kolejny, zwracam się z uprzejmą prośbą o usunięcie mojego konta z tego miejsca. Nie chcę stać na drodze do szczęścia użytkowników miłujących prawdę, pokój i merytoryczne dyskusje. Jakkolwiek kuriozalnie brzmią te trzy określenia pod ich adresem.
Pacjent

19-03-2022, 10:56

535 pisze:
Pacjent pisze:
ozob pisze:
Z rozumieniem tekstu pisanego też masz kłopot świadomy przyjacielu i sponsorze pedofilskiej organizacji?
To mówisz, że jeśli ktoś pomaga hospicjum dla dzieci prowadzonemu przez zakonników to jest sponsorem "pedofilskiej organizacji"? Że niemal wszystkie rodziny forumowiczów przez pokolenia sponsorowały "pedofilską organizację"? Że dary przekazywane za pośrednictwem Caritas na Ukrainę przechodzą przez pedofilskie ręce?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
535

19-03-2022, 10:59

Wspierasz pedofili i robisz to świadomie. Takie są fakty.
Pacjent

19-03-2022, 11:06

535 pisze:
19-03-2022, 10:59
Wspierasz pedofili i robisz to świadomie. Takie są fakty.
To jedynie Twoje urojenia i Twoja świadomość. Te zarzuty są tak absurdalne, że nawet nie jesteś w stanie odpowiedzieć na ww. pytania, bo byś poległ.
535

19-03-2022, 11:10

Prawda w oczy kole. Tymczasem pod przykrywką dobroczynności oraz przy pomocy obietnicy życia wiecznego twoja pedofilska szajka budowała pałace, rosła w materialną siłę a w wolnych chwilach jej przedstawiciele gwałcili nieletnich. Oczywiście możesz się z tym nie zgadzać. Tylko po co?
ODPOWIEDZ