Polska musi być częścią Imperium Europejskiego/Federacji Europejskiej, która zmiecie krajowe rządy na rzecz jednego europejskiego, co pozwoli mieć jedną wspólną i silna armię oraz spójną politykę zagraniczną opierającą się na relanej sile.
To oczywiste, nie ma innej opcji.
A w ogóle to jak ktoś mógłby chcieć by ruską republiką? Nie pojmuję tego. Nie potrafię znaleźć choć jednej pozytywnej rzeczy z tym związanej.
A jednak dla części "ludzi" ideologia rozsądnego konserwatyzmu której skutki w praktyce możemy obserwować obecnie w Mariupolu, Charkowie i innych, ukraińskich miastach równanych z ziemią jawi się jako atrakcyjna alternatywa dla zachodniej, liberalnej zgnilizny. Zresztą Ideologicznie Putin stoi dokładnie tam gdzie teraz Kościół Katolicki i Cerkiew. Nie jest zatem dziwne, że Watykan nie chcąc podpaść Cyrylowi nadal nie potrafi wskazać winnego tej masowej operacji terrorystycznej (bo trudno to już obecnie nazywać wojną). Chrześcijańscy zbrodniarze trzymają się razem .
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Dudu nie doleciał do Rzeszowa. Bidena Błaszczak musiał witać, który nie umi angielskiego. I się dziwić z taką organizacją, że w Smoleńsku się rozbili.
doleciał- a ty co byś powiedział jakby białoruś się zwróciła przeciw matuszce rosij
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Dudu nie doleciał do Rzeszowa. Bidena Błaszczak musiał witać, który nie umi angielskiego. I się dziwić z taką organizacją, że w Smoleńsku się rozbili.
doleciał- a ty co byś powiedział jakby białoruś się zwróciła przeciw matuszce rosij
No doleciał.. rezerwowym samolotem w końcu. Amatorka.
Jeśli chodzi o Łukaszenkę to jest on w rozkroku. Wie, że pójście na wojnę chuja mu da i się boi swojej ludności, żołnierzy, którzy zapewne iść by nie chcieli, ale zarazem boi się Putina, bo wie, że go może jakoś tam załatwić. Łukaszenka jest w czarnej dupie.
Jeśli chodzi o Łukaszenkę to jest on w rozkroku. Wie, że pójście na wojnę chuja mu da i się boi swojej ludności, żołnierzy, którzy zapewne iść by nie chcieli, ale zarazem boi się Putina, bo wie, że go może jakoś tam załatwić. Łukaszenka jest w czarnej dupie.
chuj z Łukaszenka naród powinien powstać
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
chuj z Łukaszenka naród białoruski powinien powstać
Tym bardziej, że mają teraz niepowtarzalną okazję.
Tym bardziej, że mają niepowtarzalną okazję.
Z naszego punktu widzenia mają niepowtarzalną okazję. Z ich niekoniecznie. Już mieli okazję na Białorusi jak wyszli na ulicę i nie wykorzystali. Po za tym to też pewnie nie jest tak, że cała Białoruś jest za zachodem i przeciwko Rosji, Putinowi. To my życzeniami tak myślimy, że tak jest. Ja bym proponował się nie wpierdalać Polakom w ten cały ich konflikt, ale niestety już to się stało.
Tym bardziej, że mają niepowtarzalną okazję.
Z naszego punktu widzenia mają niepowtarzalną okazję. Z ich niekoniecznie. Już mieli okazję na Białorusi jak wyszli na ulicę i nie wykorzystali. Po za tym to też pewnie nie jest tak, że cała Białoruś jest za zachodem i przeciwko Rosji, Putinowi. To my życzeniami tak myślimy, że tak jest. Ja bym proponował się nie wpierdalać Polakom w ten cały ich konflikt, ale niestety już to się stało.
Wiadomo, trolli się nie karmi, ale już z pokazywaniem innej strony medalu - to już się robi. Nie, my się nie wpierdalamy w żaden "konflikt".
1/ To jest wojna a nie konflikt.
2/ nigdzie się nie wpierdalamy, jesteśmy wpierdalani. Nie mamy wyjścia, bo, gdyby właśnie nie wojna wywołana przez kacapów, to nie byłoby tematu.
Wracając do Białorusi. to jest właśnie ten moment.
Wracając do Białorusi. to jest właśnie ten moment.
Dla nas też. Żeby w końcu skończyć z dziecinadą i zacząć poważną politykę dorosłych ludzi i kto wie, nawet zacząć coś znaczyć zagranicą.
Dalej życzeniowo myślicie. Nasz cały ten rząd to dziecinada. Dudu, Błaszczak, Morawiecki. Polska nigdy za granicą nie znaczyła i niestety nie będzie znaczyć. Nasz naród i przy tym władza jest za bardzo konfliktowy, emocjonalny i w krytycznych momentach głupkowaty.
Niemce z tymi dodatkowymi dostawami gazu łaski nikomu nie robią bowiem to zapotrzebowanie miał pokryć NS2, który jak wiadomo stoi. (:
Niemcy chcą pokojowo zrobić w Polsce to co Rosja może uzyskać tylko w wyniku konfliktu zbrojnego czyli zlikwidować złotówkę i przejąć kontrolę na polskimi siłami zbrojnymi, wprowadzając na teren RP swoje wojska pod przykrywką tzw. armii europejskiej.
Folksdojcze zaraz się zlecą, że to super pomysł być niemieckim landem. Tylko czym to się różni od znalezienia się w rosyjskiej strefie wpływu? Obcy but jest obcym butem.
Tym się różni, że będąc częścią dojczlandu będę jeździć Audi lub Mercedesem, w ostateczności Oplem a w przypadku bycia częścią ruskich to będę chodzić piechotą jeśli przeżyję ruską operację specjalną.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
Niemce z tymi dodatkowymi dostawami gazu łaski nikomu nie robią bowiem to zapotrzebowanie miał pokryć NS2, który jak wiadomo stoi. (:
Niemcy chcą pokojowo zrobić w Polsce to co Rosja może uzyskać tylko w wyniku konfliktu zbrojnego czyli zlikwidować złotówkę i przejąć kontrolę na polskimi siłami zbrojnymi, wprowadzając na teren RP swoje wojska pod przykrywką tzw. armii europejskiej.
Folksdojcze zaraz się zlecą, że to super pomysł być niemieckim landem. Tylko czym to się różni od znalezienia się w rosyjskiej strefie wpływu? Obcy but jest obcym butem.
Tym się różni, że będąc częścią dojczlandu będę jeździć Audi lub Mercedesem, w ostateczności Oplem a w przypadku bycia częścią ruskich to będę chodzić piechotą jeśli przeżyję ruską operację specjalną.
Skąd wiesz, że Niemcy potraktują Cię aż tak dobrze?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Typie! 45 rok się skończył.. W jakiej galaktyce ty żyjesz?
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
1. Niemcy nie pierdolą kocopołów że cała Europa ma się ich bać bo mają bombę atomową i dużo wojska.
2. Dają zarobić milionom Polaków euraski.
3. Pracowałem w niemieckiej firmie. Mieszkałem w Monachium. Da się przeżyć. Pracowałem też w Moskwie i... to miasto jest zjebane.
A i chętnie zlikwidowałbym złotówkę i zamienił na Euro.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.