vicotnick pisze:Nie zgadzam się na sączenie jadu, na opowieści, że "NATO nas zdradzi", "NATO zostawi nas samych", "NATO nie będzie w stanie zadziałać na czas". To wszystko wpisuje się w rosyjską propagandę i jest dla nas potencjalnie niebezpieczne.
A to chyba z dzisiejszego wywiadu z Wolskim na Onecie, dobrze kojarzę?
Tymczasem Galejew znowu stworzył ciekawą nitkę na ćwierkadle:
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie zastanawia Ciebie, dlaczego typa tutaj trzymają? Dzisiaj ma na tapecie straszenie Polaków a swoją aktywność od soboty rano (a) inicjuje od szczucia na Bidena, a później przechodzi do straszenia Polaków. To nie jest normalne, w tym sensie, że normalne jest sprzątanie mieszkania, pójście na drążki do parku, czas poświęcony dziecku a nie od 9tej dezinformacja i straszenie użytkowników forum.
Raczej wydaje mi się, że gościu ma bardzo smutne życie i próbuje tutaj i na innych forach nawracać ludzi na katolstwo i putinostwo.
Tak, Slayer - Undisputed Attitude utwór drugi. Polecam.
A tymczasem Ukraińcy się chwalą, że odbili Trościaniec do tego informują, że liczba kontraktowców u Rosjan spada a wzrasta liczba żołnierzy z poboru. 1 kwietnia idzie nowy pobór do wojska i ruskie tych biedaków rzucą za 3 miesiące na front i będzie gruz-200.
Ten temat przestał już chyba mieć jakikolwiek sens, nie da się tego czytać.
Sens zacznie mieć to miejsce jak się stanie muzycznym.
Trolle przeskoczą na to kwaśniewskiego (stop, już tam są. Tam się dopiero odkurwia) albo dla morsów.
Generalnie nie ma szans że swałocz ruska coś nam zagrozi, Ale na Ukrainie ludzię giną.
Tu u nas nie ma szans, Zmietlibyśmy ich jak pizdy,
Niech tylko ruska swołocz dotknie ziemi lublinieckiej. Biedzimy ich zwłoki zawisać na słupach wydarte z trzewi.
Na ta wątła kurwe putinowską wystarczy nas ze smyczy spucić
Będziemy ludzi kacapskich wieszać z rozprutymi bebechami na słupach, W chuju mamy prezydenta i ministra obrony narodowej.Każdy wie ,że Lubliniec to stan umysłu, Nic się w teracie nie zmieniło.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Żenadą jest o tych faktach nie wiedzieć i nie zachowywać wobec takiego polityka daleko idącej ostrożności, zwłaszcza że to my jesteśmy w stanie zagrożenia, a nie jego kraj.
PS. Gdyby w podobnych sytuacjach sfotografowano biskupa to zdjęcia znalazłyby się tutaj, a radosnym komentarzom nie byłoby końca.
Na podstawie ruskiego montażu zdjęć Bidena mamy dokonać zmiany orientacji geopolitycznej w polityce zagranicznej Polski. Mądry ty jesteś?
Do debila z takim pytaniem?
No chyba że to pytanie retoryczne
Spokojnie... To jest wielki i samowystarczalny kraj ze świetnym strategiem na czele. Nie straszne mu sankcje i izolacja.
Bimber, harmoszka i do przodu!
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Tak w temacie. Ja tak mam za oknem. Mocno mi się udziela ten nasz klimat
Dzień bez wybuchów, strzałów czy napierdalającego helikoptera jest dniem straconym. W każdym bądź razie jak nieraz obserwuje te ćwiczenia to robi to robotę.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
vicotnick pisze:Nie zgadzam się na sączenie jadu, na opowieści, że "NATO nas zdradzi", "NATO zostawi nas samych", "NATO nie będzie w stanie zadziałać na czas". To wszystko wpisuje się w rosyjską propagandę i jest dla nas potencjalnie niebezpieczne.
A to chyba z dzisiejszego wywiadu z Wolskim na Onecie, dobrze kojarzę?
Tymczasem Galejew znowu stworzył ciekawą nitkę na ćwierkadle:
Dzięki panie doktór, najlepszy materiał o wojnie, jaki od kilku dni czytałem
Amerykański koncern podaje, że obecna (maksymalna roczna) zdolność produkcyjna to 6480 ppk Javelin, ale optymalna roczna wielkość zamówienia, która daje najniższą cenę to 3960 ppk rocznie. Warto pamiętać, że nawet przemysł USA ma swoje ograniczenia.