wypad

Moderator: Gore_Obsessed
BDB to byłoby gdyby był permanent. A tak wróci i znowu będzie siał ruską dezinformację.
Buziaczki. Tym razem nie zapomnij o żyletkach.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-04-2022, 16:43Na razie chyba czas na jakąś przerwę. Nie przeszkadzają mi kłótnie jako takie, a raczej to, że poza kłótnia i dwiema grupami wściekłych ludzi niezbyt wiele już się dzieje na forume, a dla samych wyzwisk to trochę szkoda czasu, zwłaszcza że obecnie bardzo się skurczył. Buźki!
Szkoda. Szkoda też, że uważasz, iż obie grupy są wściekłe.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑05-04-2022, 16:43Na razie chyba czas na jakąś przerwę. Nie przeszkadzają mi kłótnie jako takie, a raczej to, że poza kłótnia i dwiema grupami wściekłych ludzi niezbyt wiele już się dzieje na forume, a dla samych wyzwisk to trochę szkoda czasu, zwłaszcza że obecnie bardzo się skurczył. Buźki!
I to jest rozwiązanie najbliższe memu sercu - oczywiście, dla wszystkich uczestników przeszłych i obecnych forumowych starć (możliwe, że nieprecyzyjnie to ująłem we wpisie w wątku wojennym).Najprzewielebniejszy pisze:TRAFIŁ SIĘ I TAKI GŁOS
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Mamy wojnę. Dalej nie jestem za banami za poglądy, ale jestem za banami* za konsekwentną wrażą propagandę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:18Na kanwie aktualnych przepychanek na forum pragnę przyponmnieć.
Też o tym pisałem. To jest dobry pomysł. Zablokować tych dwóch w III wojnie i politykowanie i się zobaczy.uglak pisze: ↑05-04-2022, 19:30Mamy wojnę. Dalej nie jestem za banami za poglądy, ale jestem za banami* za konsekwentną wrażą propagandę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:18Na kanwie aktualnych przepychanek na forum pragnę przyponmnieć.
* - tak w ogóle to jestem bardziej za blokowaniem pisania w pewnych tematach niż banami w ogóle. Jeśli interesuje kogoś interesuje tylko propaganda to wtedy sam odejdzie.
Chyba nie do końca tak jest choc fakt że jak nie było pacjenta to był spokój. Ale. Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo