Polecam Ci koszulkę Infester - świetna robota :), (ja brałem tą z logiem).Harlequin pisze:Sopel, a koszty wysyłki polskie czy hiszpanskie sobie liczy jegomosć?
CRUCIFIER (USA)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- zaczyna szaleć
Re: CRUCIFIER (USA)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
może kiedys się skusze :)soplus pisze:Polecam Ci koszulkę Infester - świetna robota :), (ja brałem tą z logiem).Harlequin pisze:Sopel, a koszty wysyłki polskie czy hiszpanskie sobie liczy jegomosć?
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
dajcie znać jak będą koszty polskie przesyłki pany
In a world of compromise...some don't
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
12 zł. Dajcie znać jak będą ceny w zł i "polski" przelew bankowy :)KAKAESIAK pisze:dajcie znać jak będą koszty polskie przesyłki pany
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Harlequin
Posłuchałem tego nowego CRUCIFER i raczej nie kupie. Nie jest to zła płyta, powiedziałbym nawet, że jest niezła, ale jest zdecydowanie za długa. Za dużo tu też mielizn i jałowych fragmentów, gdzie grają dla samego grania - ani fajnego riffu, ani jakiegoś motywu, po prostu jakies bezkształtne dźwięki sunące do przodu. Do tego całkiem sporo średnich i wolnych temp, gdzie tu i ówdzie prym wiodą gary Cazza. Klimat jest, całości słucha się bez skrzywienia, ale na półce tego materiału nie postawię.
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
Piszcie lepiej co z zamawianiem w Deathrune a nie jakieś swoje smęcenie buły zgredów, których boli już jak oddają mocz
In a world of compromise...some don't
- Harlequin
Wysyłka płyty (zamawiane przez sklep) to 2,95 ełro. Ceny nadal w ełrach.KAKAESIAK pisze:Piszcie lepiej co z zamawianiem w Deathrune a nie jakieś swoje smęcenie buły zgredów, których boli już jak oddają mocz
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... satan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Zajebiście mi podszedł ten nowy Crucifier. Dopiero teraz nabyłem, więc zaprzyjaźnianie się z płytą przede mną, ale pierwsze odsłuchy robią mi dobrze jak mało co w tym roku. Takiego oldschool'u potrzebowałem. :)
Od jakiegoś czasu Deathrune sprzedają ją na Allegro w cenie 35 zł. Podobnie, jak re-edkę debiutu.Harlequin pisze:Wysyłka płyty (zamawiane przez sklep) to 2,95 ełro. Ceny nadal w ełrach.KAKAESIAK pisze:Piszcie lepiej co z zamawianiem w Deathrune a nie jakieś swoje smęcenie buły zgredów, których boli już jak oddają mocz
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- weteran forumowych bitew
Przesłuchałem 3 utwory utwory promocyjne, to wystarczyło, aby kliknąć "kupuję".
Rewolucji nie rozpętają, wichrów zmian nie przyniosą, całopalnych ofiar z niewiniątek nie doświadczą.....ale w muzyce na taką, staroszkolną modłę wg mnie nie to jest najważniejsze.
Mnie już kupili, to było proste.
Rewolucji nie rozpętają, wichrów zmian nie przyniosą, całopalnych ofiar z niewiniątek nie doświadczą.....ale w muzyce na taką, staroszkolną modłę wg mnie nie to jest najważniejsze.
Mnie już kupili, to było proste.
- jesusatan
- rasowy masterfulowicz
http://arrundergroundmetal.blogspot.com ... -high.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
^ Podpisuję się pod recką wszystkimi kopytami.
- Harlequin
Mnie się album podoba, ale do zachwytów mi daleko. Puszczam kompilacje i mam wrażenie, ze ten nowy krążek jest wyraźnie słabszy.
- SODOMOUSE
demówki lepszeHarlequin pisze:Mnie się album podoba, ale do zachwytów mi daleko. Puszczam kompilacje i mam wrażenie, ze ten nowy krążek jest wyraźnie słabszy.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Dla mnie urzekające jest, że w 2018 roku wydali album, który brzmi jak produkcje rodem z początku lat 90-tych i w dodatku zajebiście się tego słucha. Niewielu już chyba tak potrafi.
- Harlequin
A to swoją drogą. ja mam tak z Rotheads :)Plagueis pisze:Dla mnie urzekające jest, że w 2018 roku wydali album, który brzmi jak produkcje rodem z początku lat 90-tych i w dodatku zajebiście się tego słucha. Niewielu już chyba tak potrafi.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
IRON BONEHEAD PRODUCTIONS is proud to present a brand-new mini-album from America's CRUCIFIER, Say Your Prayers, on CD and 12" vinyl formats.
1 June 2022
1 June 2022
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Harlequin
Good, ostatni album dobry był
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów