NECROPHAGIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
- ultravox
- zahartowany metalizator
[quote][i]Wysłane przez EM[/i]
Necrophagist to tacy grzeczni chlopcy, ktorzy, jak byli mlodzi, ladnie po lekcjach wracali do domu i cwiczyli, a mamusie ich wozily samochodem na proby. Nie bylo imprez, nie bylo dymania lasek, alkoholu tez raczej nie....slowem smety
[/quote]
Pierdolenie. Posłuchasz muzyki, popatrzysz na zdjęcia i już znasz czyjś życiorys, dobre. Kolesie musieli się nieźle napocić, żeby tak grać, no ale lepiej założyć katanę i udawać twardziela. lol
Necrophagist to tacy grzeczni chlopcy, ktorzy, jak byli mlodzi, ladnie po lekcjach wracali do domu i cwiczyli, a mamusie ich wozily samochodem na proby. Nie bylo imprez, nie bylo dymania lasek, alkoholu tez raczej nie....slowem smety

Pierdolenie. Posłuchasz muzyki, popatrzysz na zdjęcia i już znasz czyjś życiorys, dobre. Kolesie musieli się nieźle napocić, żeby tak grać, no ale lepiej założyć katanę i udawać twardziela. lol
- EM
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez ultravox[/i]
[/quote]
Pierdolenie. Posłuchasz muzyki, popatrzysz na zdjęcia i już znasz czyjś życiorys, dobre. Kolesie musieli się nieźle napocić, żeby tak grać, no ale lepiej założyć katanę i udawać twardziela. lol [/quote]
Kto umie czytac sens emotikonow poprawie, temu zyje sie tez latwiej. Co nie zmienia faktu, ze Necrophagist to zespol tylko tak troche death metalowy. Co do techniki: chlopaki sa dobrzy, nawet bardzo, ale cudotworcami tez nie sa. Ot, zespol o nadprzecietnych mozliwosciach technicznych, grajacy przecietna muzyke.

Pierdolenie. Posłuchasz muzyki, popatrzysz na zdjęcia i już znasz czyjś życiorys, dobre. Kolesie musieli się nieźle napocić, żeby tak grać, no ale lepiej założyć katanę i udawać twardziela. lol [/quote]
Kto umie czytac sens emotikonow poprawie, temu zyje sie tez latwiej. Co nie zmienia faktu, ze Necrophagist to zespol tylko tak troche death metalowy. Co do techniki: chlopaki sa dobrzy, nawet bardzo, ale cudotworcami tez nie sa. Ot, zespol o nadprzecietnych mozliwosciach technicznych, grajacy przecietna muzyke.
- ultravox
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: necrophagist

:)
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Re: necrophagist
Nie ma powodu do żartów. Oni chyba faktycznie kopnęli w kalendarz podczas nagrywania tej mitycznej, trzeciej płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- manieczki
Re: NECROPHAGIST
[youtube][/youtube]
i take coś wychodzi:
i take coś wychodzi:
[youtube][/youtube]Almost 60 minutes of high quality Technical Progressive Death Metal featuring Romain Goulon (Necrophagist) on drums. Plus lots of merch and exclusive Raising The Veil perks.
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
^^^ Jak tego słucham, to się poważnie zastanawiam jakim cudem kiedyś lgnąłem do takiej muzyki... Ciekawe czy potrafią zagrać chociaż jeden fajny riff, czy muszą wszystko zajebać trylionem dźwięków?
The madness and the damage done.
- vicek
brzmi jak jakiś super trudny level w mario bros
- Self
- rasowy masterfulowicz
^thisKurt pisze:^^^ Jak tego słucham, to się poważnie zastanawiam jakim cudem kiedyś lgnąłem do takiej muzyki... Ciekawe czy potrafią zagrać chociaż jeden fajny riff, czy muszą wszystko zajebać trylionem dźwięków?
Niedawno robiłem porządki wśród muzy ukradzionej z internetów i siłą rzeczy napocząłem leżące odłogiem od dłuższego czasu dwie płyty Necrophaggot. Jezu jak to się zestarzało/zdezaktualizowało. Tragicznie się tego słucha teraz. I też nie wiem, jak ja mogłem drugi album lubić (debiutu nigdy nie lubiłem za bardzo ze względu na automat).
- nicram
Rzeczywiście, też niedawno zapuściłem sobie "Epitaph" i walnąłem sobie facepalma, za to, że kiedyś mi się to podobało. Podobnie jak Obscura. Co ciekawe, dwie pierwsze płyty Sceptic nadal dają radę. :-)
all the monsters will break your heart
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
After nearly twenty years of hibernation, legendary neo-classical tech band Necrophagist will be dropping their third studio album, titled Reborn, on October 7th, 2022 via Relapse Records. According to Muhammed Suiçmez, the first single will be released in late May. Stay tuned.
Szopeny i Bachy detmetalu wracajo
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Nie zauważyłem, że ich nie było. A więc niesmak utrzymywał się aż 20 lat. Zaiste legendarny on jest.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Może to prima aprilis?
Był taki zespół ale jakoś mi zupełnie go nie brakowało.
Był taki zespół ale jakoś mi zupełnie go nie brakowało.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
mogliby koncerty zapodać, bo na płytę powrotną tradycyjnie nie liczęHarlequin pisze: ↑01-04-2022, 12:11After nearly twenty years of hibernation, legendary neo-classical tech band Necrophagist will be dropping their third studio album, titled Reborn, on October 7th, 2022 via Relapse Records. According to Muhammed Suiçmez, the first single will be released in late May. Stay tuned.
Die Welt ist meine Vorstellung.