Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: Ostrzezenia/Bany
Ależ skąd. Sam napisałeś, że było spokojniej. Wnioski nasuwają się same.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- empir
+1uglak pisze: ↑05-04-2022, 19:30Mamy wojnę. Dalej nie jestem za banami za poglądy, ale jestem za banami* za konsekwentną wrażą propagandę.Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:18Na kanwie aktualnych przepychanek na forum pragnę przyponmnieć.
* - tak w ogóle to jestem bardziej za blokowaniem pisania w pewnych tematach niż banami w ogóle. Jeśli interesuje kogoś interesuje tylko propaganda to wtedy sam odejdzie.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Nie. Niepisalem nigdzie że mi napięta atmosfera przeszkadza.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Najprzewielebniejszy
Prowodyrami zadym w temacie o wojnie (a wczesniej o covidzie, konfederacji itp itd) sa zazwyczaj te osoby
nicram
Ascetic
Pacjent
ozob
reszta co najwyżej dołącza do awantur.
o wlasnie, maciek napisal
Miejsc do przepychanek o wojnie, covidzie i polityce jest w sieci mnóstwo.
Temu forum te tematy nie służą.
Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie powinno byc większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
nicram
Ascetic
Pacjent
ozob
Powtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Przykład po zbanowaniu 535 jak ascetic chyba odpuścił na chwilę było mega spokojnie tutaj. Wrocil i się zaczęły wojny. Nie jest tutaj tajemnica że te osoby podpalają się nawzajem i tak naprawdę nie mogą beż siebie funkcjonować w tematach ,,ważnych,,.
Jedni aktywują drugich i tak leci
Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie powinno byc większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie jestem stroną obecnego konfliktu z osobnikiem asceticiem, bo z nim nie rozmawiam. Bądź uczciwy. Skoro jednak jakiś "konflikt" trzeba rozwiązać przez bana to proszę go kierować do osoby, która ciągle go próbuje inicjować, wyzywa i atakuje.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Chyba nie do końca tak jest. Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
Ja i konfederacja? Najprzewielebniejszy coś ci się pomyliło.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Dla mnie spoko. Zbanuj trolli w temacie wojny + mnie i zobaczysz, że tamci przeskoczą do polityki, czy innych wątków.Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:57Prowodyrami zadym w temacie o wojnie (a wczesniej o covidzie, konfederacji itp itd) sa zazwyczaj te osoby
nicram
Ascetic
Pacjent
ozob
o wlasnie, maciek napisalPowtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Przykład po zbanowaniu 535 jak ascetic chyba odpuścił na chwilę było mega spokojnie tutaj. Wrocil i się zaczęły wojny. Nie jest tutaj tajemnica że te osoby podpalają się nawzajem i tak naprawdę nie mogą beż siebie funkcjonować w tematach ,,ważnych,,.
Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie byłby większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
Spójrz tam powyżej, co koleżka ozob napisał o innych użytkownikach, którzy mają podobne zdanie do mojego i nicrama "...ludzie bez własnego zdania, co robią internetowe obciąganko ..." No dość nieładne określenie z 20 osób.
Jeszcze jedno pytanie. Uważasz, że 535, Hatefire, Slyd to dlaczego przestali tutaj pisać? O innych co tutaj nie piszą, nie będę pisał, bo mogą sobie tego nie zyczyc, a sami z siebie o tym tutaj nie napisali.
Ostatnio zmieniony 05-04-2022, 20:10 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- maciek z klanu
Pośrednio jesteś. Piszesz prowokacyjnie. Nie bezpośrednio ale prowokacyjnie. Zresztą już o tym Ci pisałem. Np z covidem. Nicram dal przykłady badań, jest w temacie specjalista, ty podałeś przyklad pana Zbyszka i jak schodziło na naukowe aspekty to milczałeś. Zero odpowiedzi, notoryczne nieodpowiadanie na zadawane pytania.Pacjent pisze: ↑05-04-2022, 20:00Nie jestem stroną obecnego konfliktu z osobnikiem asceticiem, bo z nim nie rozmawiam. Bądź uczciwy. Skoro jednak jakiś "konflikt" trzeba rozwiązać przez bana to proszę go kierować do osoby, która ciągle go próbuje inicjować, wyzywa i atakuje.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Chyba nie do końca tak jest. Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
- Stoigniew
moja propozycja jest taka - nie banować ludzi tylko tematy, czyli wyjebać w odbyt temat "III wojna"Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:57
Powtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.
może tak jak po wywaleniu tematu covidowego pojawią się jakieś ankiety, podsumowania, ligi w tematach muzycznych, będzie miło i wesoło

- Ascetic
Jesteś typie trollem, który od lat inicjuje tutaj obce muzyce tematy. I jesteś stroną. Owszem. Dezorganizacji, siania fermentu.Pacjent pisze: ↑05-04-2022, 20:00Nie jestem stroną obecnego konfliktu z osobnikiem asceticiem, bo z nim nie rozmawiam. Bądź uczciwy. Skoro jednak jakiś "konflikt" trzeba rozwiązać przez bana to proszę go kierować do osoby, która ciągle go próbuje inicjować, wyzywa i atakuje.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Chyba nie do końca tak jest. Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Prowodyrem tematów:
- aborcja
- lgbt
- kowid
- "inżynierowie, lekarze/ Murzyni Arabowie"
- upa, uchodźcy, relatywizowanie i symetryzm w wojnie w Ukrainie
to kto jest?
A nie odpisujesz, bo byłeś tyle razy zaorany, że wiesz, że za cienki jesteś. Nie mówiąc nic o sukcesywnym punktowaniu, jak z dzisiejszym postem o 7;40 w topicu "wojna" o "inżynierach". Chłopczyku, jesteś leszczem i doskonale wiesz, że masz zero szans - wolisz sam do siebie gadać, ewentualnie do ozoba, bo inni twoim ziomkowie sobie poszli stąd.
Poro
- ozob
Slyd akurat dziś pisał. I jakie 20 osób? Jest może z 5 takich, co tylko powtarzają po kimś.Ascetic pisze: ↑05-04-2022, 20:03Dla mnie spoko. Zbanuj trolli w temacie wojny + mnie i zobaczysz, że tamci przeskoczą do polityki, czy innych wątków.Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:57Prowodyrami zadym w temacie o wojnie (a wczesniej o covidzie, konfederacji itp itd) sa zazwyczaj te osoby
nicram
Ascetic
Pacjent
ozob
o wlasnie, maciek napisalPowtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Zablokowanie dostępu do w/w tematów być może poprawi sytuację, ale grono beneficjentów zdecydowanie byłby większe. Jak blokować zadymiarzy, to wszystkich.
Spójrz tam powyżej, co koleżka ozob napisał o innych użytkownikach, którzy mają podobne zdanie do mojego i nicrama "...ludzie bez własnego zdania, co robią internetowe obciąganko ..." No dość nieładne określenie z 20 osób.
Jeszcze jedno pytanie. Uważasz, że 535, Hatefire, Slyd to dlaczego przestali tutaj pisać? O innych co tutaj nie piszą, nie będę pisał, bo mogą sobie tego nie zyczyc, a sami z siebie o tym tutaj nie napisali.
Odejdz weź ze sobą wirusologa i forum zyska.
-
To wszystko wynika z tego, że pisząca tu większość ze mną się nie zgadza Bazujesz na tym, że nie mogę się odnieść do tematu, który jest zamknięty.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 20:06Pośrednio jesteś. Piszesz prowokacyjnie. Nie bezpośrednio ale prowokacyjnie. Zresztą już o tym Ci pisałem. Np z covidem. Nicram dal przykłady badań, jest w temacie specjalista, ty podałeś przyklad pana Zbyszka i jak schodziło na naukowe aspekty to milczałeś. Zero odpowiedzi, notoryczne nieodpowiadanie na zadawane pytania.Pacjent pisze: ↑05-04-2022, 20:00Nie jestem stroną obecnego konfliktu z osobnikiem asceticiem, bo z nim nie rozmawiam. Bądź uczciwy. Skoro jednak jakiś "konflikt" trzeba rozwiązać przez bana to proszę go kierować do osoby, która ciągle go próbuje inicjować, wyzywa i atakuje.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44
Chyba nie do końca tak jest. Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
PS. Jakiego pana Zbyszka?!
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Ascetic
Jak zadasz sobie trudu, zobaczysz, że nie inicjuje. Np. teraz sobie trzy dni na luzaku oglądałem, jakie brednie jeden z drugim wypisywał. Tandemik ozoba z pacjentem. Jak zobaczysz, to i czarownica i nerwowy i kilka jeszcze innych osób, przed moim dzisiejszym pisaniem jasno się wypowiedziało na temat tego trollowania. Bądź choć trochę uczciwy. Nie przepadamy za sobą, ale trochę jasnego spojrzenia na sprawę by się jednak przydało.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 19:44Chyba nie do końca tak jest choc fakt że jak nie było pacjenta to był spokój. Ale. Główne wojny są wywoływane przez pacjenta/ozoba vs ascetic pod którego jak już konflikt jest zaogniony podpinaja się inni. Potrzebne są 2 strony.
Co do aktywowania. No wiesz. Jakby nie było to nie jest forum konfederacji ani innej politycznej partii. To w ogóle nie jest forum polityczne. I tu wracamy do inicjowania. I do tego, żeby uczciwie na sprawy spojrzeć na to kto wyskakuje ze swoimi poglądami, niemalże w każdym miejscu. A, że inni mają bekę z tego, czy chcą typa przeorać ... jakby nie inicjował, to by nie było orany. Logiczne?
Poro
- Ascetic
Już nie obciągają a tylko powtarzają?ozob pisze: ↑05-04-2022, 20:16Slyd akurat dziś pisał. I jakie 20 osób? Jest może z 5 takich, co tylko powtarzają po kimś.Ascetic pisze: ↑05-04-2022, 20:03Dla mnie spoko. Zbanuj trolli w temacie wojny + mnie i zobaczysz, że tamci przeskoczą do polityki, czy innych wątków.Najprzewielebniejszy pisze: ↑05-04-2022, 19:57Prowodyrami zadym w temacie o wojnie (a wczesniej o covidzie, konfederacji itp itd) sa zazwyczaj te osoby
nicram
Ascetic
Pacjent
ozob
Powtarzam, ze jest to z założenia forum muzyczne i bliski jestem zawężenia jego statusu do właśnie tej tematyki.
Odejdz weź ze sobą wirusologa i forum zyska.
Z tego co wiem nicram się nigdzie nie wybiera. Są też kolejni w kolejce do zabrania się za twoje kacapowanie, więc tam się zrelaksuj i ładnie przestań powtarzać russką narrację - jak nie w kowidzie, to teraz w temacie wojny w Ukrainie.
Poro
- maciek z klanu
Patrze obiektywnie. Nie pamiętasz już jak za czasów modnych tutaj tematów związanych z lgbt szalałeś? I jestem obiektywny Nie zrzucam winy tylko na ciebie bo to byłoby kłamstwem. Oczywiście, że,,oni,, wypisują brednie, tak samo jak czasem ,,wy,, wypisujecie brednie. Jedni sporo więcej ale tak już jest. Powtarzam po raz kolejny, że czasem trzeba dopuścić do myśli że ktoś może myśleć inaczej i szanujmy to. Nie odnosi sie to (moje stwierdzenie o szanowaniu) do tematu wojny, tylko innych tematów.
To do posta poprzedniego.
Ostatnio zmieniony 05-04-2022, 20:29 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
- empir
Opcje są dwie:
1. Ban dla Pacjenta, Ozoba i Długopisa w tematach polityka, III wojna itp
2. Zaorać powyższe tematy.
Wolałbym rozwiązanie pierwsze ale jeśli przenajwielebniejszy jest takim łaskawym demokratą to druga opcja też zła nie jest.
1. Ban dla Pacjenta, Ozoba i Długopisa w tematach polityka, III wojna itp
2. Zaorać powyższe tematy.
Wolałbym rozwiązanie pierwsze ale jeśli przenajwielebniejszy jest takim łaskawym demokratą to druga opcja też zła nie jest.
- hcpig
- ozob
Ban dla Nikosia i Ascwtica na tydzień. Gwarantuje, że będzie spokój.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Zbanować a tematy zostawić.
- Ascetic
Ja rozumiem, że można mylić trollowanie kacapskie z poglądami, ale wiesz. Kowid, aborcja, lgbt, teraz Ukraina. Tutaj nie ma przypadku. Jak nie popatrzysz te samo modus operandi. Nie chce być inaczej. To tak jak odnosisz do innych tematów. Wszystkie tematy, które dzielą społeczeństwo, wszystkie grzane przez konfpederastów.maciek z klanu pisze: ↑05-04-2022, 20:22Patrze obiektywnie. Nie pamiętasz już jak za czasów modnych tutaj tematów związanych z lgbt szalałeś? I jestem obiektywny Nie zrzucam winy tylko na ciebie bo to byłoby kłamstwem. Oczywiście, że,,oni,, wypisują brednie, tak samo jak czasem ,,wy,, wypisujecie brednie. Jedni sporo więcej ale tak już jest. Powtarzam po raz kolejny, że czasem trzeba dopuścić do myśli że ktoś może myśleć inaczej i szanujmy to. Nie odnosi Sue to do wojny, tylko innych tematów.
I jeszcze raz. Przecież nie muszę udowadniać, że inicjowanie tematów daleko odbiegających od tematów muzycznych, wychodzą z konkretnych źródeł. Nie reagować? A niby dlaczego?
Ostatnio zmieniony 05-04-2022, 20:35 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro