Tematu nie ma więc się założy. Niemiecki Assorted Heap na przełomie lat 80/90 pałało się thrash metal - z biegiem czasu coraz bardziej porypanym. Wydali dwa krążki - oba wydane przez 1MF Recordz. Mnie szczególnie przypadło do gustu drugi z nich - 'Mindwaves".
Thrash metal raczej w średnim tempie, w którym można odnaleźć niemało odniesień do późniejszych materiałów Coroner. Ok, może to nie dokładnie ten sam poziom, ale Niemiaszki, grali na bardzo wysokim poziomie. Utwory typu 'Holy Ground", "Dealing With Dilemma", a w szczególności 'What I Confess" to muzyka najwyższej próby. Sporo przyciężkawych galopad, mnóstwo zmian tempa, roycowy wokal, przyciężkawe, ale suche brzmienie, sporo sie tu dzieje. Na pewno płytka godna polecenia, obadania, a nawet posiadania, choć obie z nich raczej za małe pieniądze nie chodzą.
ASSORTED HEAP - MINDWAVES
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Re: ASSORTED HEAP - MINDWAVES
Człowiek by posłuchał. Ale jak? Skoro raczej za małe pieniądze nie chodzą.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Ściagnąć, a jak się spodoba to kupic, Mindwaves za ok 250, jedynka pewno troche drożej.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ale czemu porypanym ? ja tam nic porypane nie słyszęHarlequin pisze: ↑15-09-2014, 09:13Tematu nie ma więc się założy. Niemiecki Assorted Heap na przełomie lat 80/90 pałało się thrash metal - z biegiem czasu coraz bardziej porypanym. Wydali dwa krążki - oba wydane przez 1MF Recordz. Mnie szczególnie przypadło do gustu drugi z nich - 'Mindwaves".
Thrash metal raczej w średnim tempie, w którym można odnaleźć niemało odniesień do późniejszych materiałów Coroner. Ok, może to nie dokładnie ten sam poziom, ale Niemiaszki, grali na bardzo wysokim poziomie. Utwory typu 'Holy Ground", "Dealing With Dilemma", a w szczególności 'What I Confess" to muzyka najwyższej próby. Sporo przyciężkawych galopad, mnóstwo zmian tempa, roycowy wokal, przyciężkawe, ale suche brzmienie, sporo sie tu dzieje. Na pewno płytka godna polecenia, obadania, a nawet posiadania, choć obie z nich raczej za małe pieniądze nie chodzą.

debiut jest lepszy, więcej czadu czyli to co Żułki lubią najbardziej

dwójka faktycznie zajeżdża Coronerem ale to zapach całkiem przyjemny jest a nie jakieś zwiedłe kwiatki

nie wiem czy kupie ale oba są na liście którą sobie powoli szykuje z VIC Records

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- postuje jak opętany!
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kupiłem u Karola obie po 45zł
nie jestem debilem aby płacic za płyte 229zł

nie jestem debilem aby płacic za płyte 229zł

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
- postuje jak opętany!
dobrze, że są wznowienia