dokladnie. dyskusja tak. propaganda nie.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- weteran forumowych bitew
Re: III Wojna Światowa
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Teraz już jesteś polskim narodowcem? Niezły awans z kolesia, który zaczynał tu robienia z Polaków podludzi. Wracając do filmu: Amerykanin zaburzył Ci obraz sytuacji? Źle było popatrzeć jak to wygląda z drugiej strony frontu bez taniej putinowskiej propagandy?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Tyle że kacapy i katolicy nie dyskutują. Albo mordują, albo biorą w niewolę (fizyczną lub umysłową). Nic innego nie potrafią. Odrażające ścierwo, na które nie powinno być miejsca na tej ziemi.
Ostatnio zmieniony 06-04-2022, 17:31 przez bartwa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- postuje jak opętany!
Niech mu ziemia lekką będzie.Sybir pisze: ↑06-04-2022, 17:04Amerykanin od kilku lat nadający z Donbasu, aktywny także w 2014/15r. Ta sama liga, co War Gonzo. Można pooglądać dla poszerzenia perspektywy, ale z zastrzeżeniem, że to jednak kremlowskie tuby i trzeba brać poprawkę na to, co mówią (jak z każdym zresztą źródłem "wojennym", tylko że bardziej). Imho, raczej szumowina.![]()
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
-
- weteran forumowych bitew
no pacjencik to by sie np w taka noc św. bartlomieja niezle spelnil

Seein' me is def not repeated or done twice
-
Czym różnisz się, z taką ślepą nienawiścią, od Kacapów?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie czytam twojego gówna. Za to ty mnie cytuj, drukuj i rozprowadzaj.
Pożar i antywojenne napisy. Ktoś poluje na włoskie wille rosyjskiego propagandysty:
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... z,79cfc278
-
Film dokładnie obejrzałeś, dziwne...
-
Może stoisz tam gdzie ZOMO.

"Rosyjską filozofią narodową" jest zdaniem Jerofiejewa "nachuizm". Myślicie, że gdy zniknie Putin, zakończy się agresja Rosji? Na Boga – naiwni jesteście". To Putin i oficjalne środki przekazu zaczęły mówić językiem rosyjskiego "narodu", a nie odwrotnie. Dlatego Putin nie zatrzyma się na Krymie i Donbasie, pójdzie dalej, a ogłupiałe społeczeństwo go poprze, gdyż tylko 15 proc. mieszkańców Rosji ceni wartości europejskie. Reszta jest przekonana, że to Zachód napada na Rosję a Putin tylko jej broni:
https://www.onet.pl/informacje/liberte/ ... q,30bc1058
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Miasto jest otoczone i więcej niż jego połowa jest w rękach czerwonoarmiejców, czemu te ruskie cywile nie chcą wyjechać z Mariupola i jechać na Sachalin? tylko wolą siedzieć głodni pod odstrzałem nazistów? Dziwne mają podejście do życia, że nie chcą do wybawców.Pacjent pisze: ↑06-04-2022, 17:11Przecież większość materiału, który pokazuje jest autentyczna. Być może te wywiady są zmanipulowane, ale przecież zrobił je z miejscowymi Ruskami to jakie mają być? Na pewno pokazuje miejsca, których nie można znaleźć w innych źródłach.Sybir pisze: ↑06-04-2022, 17:04Amerykanin od kilku lat nadający z Donbasu, aktywny także w 2014/15r. Ta sama liga, co War Gonzo. Można pooglądać dla poszerzenia perspektywy, ale z zastrzeżeniem, że to jednak kremlowskie tuby i trzeba brać poprawkę na to, co mówią (jak z każdym zresztą źródłem "wojennym", tylko że bardziej). Imho, raczej szumowina.shitshow pisze: Co to za czopek?![]()
Die Welt ist meine Vorstellung.
- ozob
- zahartowany metalizator
O tym pisałem, ale przekonywano mnie argumentami pokroju smartfonu i Ikea. (:bartwa pisze: ↑06-04-2022, 17:59"Rosyjską filozofią narodową" jest zdaniem Jerofiejewa "nachuizm". Myślicie, że gdy zniknie Putin, zakończy się agresja Rosji? Na Boga – naiwni jesteście". To Putin i oficjalne środki przekazu zaczęły mówić językiem rosyjskiego "narodu", a nie odwrotnie. Dlatego Putin nie zatrzyma się na Krymie i Donbasie, pójdzie dalej, a ogłupiałe społeczeństwo go poprze, gdyż tylko 15 proc. mieszkańców Rosji ceni wartości europejskie. Reszta jest przekonana, że to Zachód napada na Rosję a Putin tylko jej broni:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
W Mariupolu przed wojną było mniej więcej tyle samo Rosjan i Ukraińców. Z tego co można znaleźć raczej żyli w zgodzie. Tym bardziej ta sytuacja jest chora.Medard pisze: ↑06-04-2022, 18:19Miasto jest otoczone i więcej niż jego połowa jest w rękach czerwonoarmiejców, czemu te ruskie cywile nie chcą wyjechać z Mariupola i jechać na Sachalin? tylko wolą siedzieć głodni pod odstrzałem nazistów? Dziwne mają podejście do życia, że nie chcą do wybawców.Pacjent pisze: ↑06-04-2022, 17:11Przecież większość materiału, który pokazuje jest autentyczna. Być może te wywiady są zmanipulowane, ale przecież zrobił je z miejscowymi Ruskami to jakie mają być? Na pewno pokazuje miejsca, których nie można znaleźć w innych źródłach.Sybir pisze: ↑06-04-2022, 17:04Amerykanin od kilku lat nadający z Donbasu, aktywny także w 2014/15r. Ta sama liga, co War Gonzo. Można pooglądać dla poszerzenia perspektywy, ale z zastrzeżeniem, że to jednak kremlowskie tuby i trzeba brać poprawkę na to, co mówią (jak z każdym zresztą źródłem "wojennym", tylko że bardziej). Imho, raczej szumowina.![]()
-
- rasowy masterfulowicz
Wszystkie doniesienia na temat Buczy należy sprawdzić, gdyż żyjemy w czasach masowej manipulacji – powiedział w środę Victor Orban
Rence opadajom, czy może zdanie odrębne?
Rence opadajom, czy może zdanie odrębne?
- ozob
Co w tym kontrowersyjnego? Czy takim jest sprawdzanie jakiejs informacji w kilku źródłach?
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- frankmullen
- postuje jak opętany!
W kwestiach manipulacji to Orban mógłby być korepetytorem. Zabawnie brzmi ta wypowiedź z jego właśnie ust. Jak zwykle wychodzi na to, że polityka przeżarta jest dwulicowością, obłudą i qrestwem. SIC!
- ozob
To oczywiste. Ale pamiętajmy, że nie w przypadku Niemiec i Francji. To ważne.