III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Re: III Wojna Światowa
nie wiem, co ten ruski gada
ale pewnie wolałby tutaj trafić:
ale pewnie wolałby tutaj trafić:
Die Welt ist meine Vorstellung.
Tyle tylko, że to się dla nich źle skończy, bo zmierzają prosto w otchłań. Pobawili się, poruchali, ale każda głupia zabawa ma swój kres. Jak to mówią - jak alkoholik sam sobie nie chce pomóc, to nikt mu nie pomoże. Ale zawsze może zostać zniszczony. I zniszczeni zostaną.ozob pisze: ↑06-04-2022, 19:11O tym pisałem, ale przekonywano mnie argumentami pokroju smartfonu i Ikea. (:bartwa pisze: ↑06-04-2022, 17:59"Rosyjską filozofią narodową" jest zdaniem Jerofiejewa "nachuizm". Myślicie, że gdy zniknie Putin, zakończy się agresja Rosji? Na Boga – naiwni jesteście". To Putin i oficjalne środki przekazu zaczęły mówić językiem rosyjskiego "narodu", a nie odwrotnie. Dlatego Putin nie zatrzyma się na Krymie i Donbasie, pójdzie dalej, a ogłupiałe społeczeństwo go poprze, gdyż tylko 15 proc. mieszkańców Rosji ceni wartości europejskie. Reszta jest przekonana, że to Zachód napada na Rosję a Putin tylko jej broni:
https://www.onet.pl/informacje/liberte/ ... q,30bc1058
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator

a zdjęcia działań TEMPEJ swołoczy w poście tu:
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
W Czarnobylu są wszystkie reaktory wyłączone. A to, że napromieniowanych Ukraińców autobusami przywozili do Białorusi to fejk.
Swoją drogo Krzysztof Jackowski mówił, że będzie już niedługo południowo-wschodnia Polska wyludniona. Coś się złego stanie. Ale ja nie będę uciekał od siebie.
Swoją drogo Krzysztof Jackowski mówił, że będzie już niedługo południowo-wschodnia Polska wyludniona. Coś się złego stanie. Ale ja nie będę uciekał od siebie.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Wszyscy są oburzeni, że Rosjanie kradną pralki, lodówki, pościel a nawet zabawki z domów ukraińskich. Jakby ktoś miał u siebie w domu niedostatek i biedę też by kradł. Ponadto gdyby to Ukraińcy napadli na Rosjan to też by im z domów kradli.
- ozob
Gorąco polecam nitke w kwestii tego co kto może. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ciekawa sprawa jest z tą ciężarną z zbombardowanego szpitala. Wychodzi, że to fejk był. Ta ciężarna udzieliła wywiadu i bardzo nie pochwała żołnierzy ukraińskich.
- ozob
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:26Wszyscy są oburzeni, że Rosjanie kradną pralki, lodówki, pościel a nawet zabawki z domów ukraińskich. Jakby ktoś miał u siebie w domu niedostatek i biedę też by kradł. Ponadto gdyby to Ukraińcy napadli na Rosjan to też by im z domów kradli.
I to ich twoim zdaniem usprawiedliwia?????
Skoro ruscy mają biedę i niedostatek, to co ukraińcy niby mieli im kraść z tych domów? Tynk ze ścian czy kit z okien?
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Tak usprawiedliwia, bo Ukraińcy by to samo robili. Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. Mądre powiedzenie. Cokolwiek by im brali. A na przykład w Moskwie to by się obławiali, bo to bogate miasto. Chyba jedno z bogatszych w Europie.Nasum pisze: ↑06-04-2022, 20:41Mariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:26Wszyscy są oburzeni, że Rosjanie kradną pralki, lodówki, pościel a nawet zabawki z domów ukraińskich. Jakby ktoś miał u siebie w domu niedostatek i biedę też by kradł. Ponadto gdyby to Ukraińcy napadli na Rosjan to też by im z domów kradli.
I to ich twoim zdaniem usprawiedliwia?????
Skoro ruscy mają biedę i niedostatek, to co ukraińcy niby mieli im kraść z tych domów? Tynk ze ścian czy kit z okien?
Ostatnio zmieniony 06-04-2022, 20:45 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
A niech zeżrą materiały rozszczepialne, życzę smacznego.
A jeśli cokolwiek ukradli co miało kontakt z promieniotwórczością, to mam nadzieję, że wkrótce ich bliscy będą błyszczeć za dnia i świecić w nocy.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nic im nie będzie. Kolejny fejk o czarnobylu. Wszystkie tam reaktory są powyłączane.
-
To ciekawe czemu nikt z wysiedlonych jeszcze tam nie wrócił.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bo są pewnie zastraszeni przez wojsko i media. Ja czytałem gdzieś, że Ukraińskie wojska i Usa miały tam tajne bazy w podziemiach. Testowanie ultanowoczesnej broni itp.
- Najprzewielebniejszy
Sam jesteś fajk.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:47Nic im nie będzie. Kolejny fejk o czarnobylu. Wszystkie tam reaktory są powyłączane.
Niebywałe rzeczy.
Fejk napisał o fejku!
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Znam się w tym temacie i wiem na bieżąco o działaniach wojennych. I dowiedziałem się, że czarnobyl nie jest taki straszny.Najprzewielebniejszy pisze: ↑06-04-2022, 20:53Sam jesteś fajk.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:47Nic im nie będzie. Kolejny fejk o czarnobylu. Wszystkie tam reaktory są powyłączane.
Niebywałe rzeczy.
Fejk napisał o fejku!
- nagrobek
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Gdybym ci pistolet do głowy przystawił to byś zaśpiewał falsetem, że Putin to słabiak a Biden to najlepszy prezydent na świecie.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:33Ciekawa sprawa jest z tą ciężarną z zbombardowanego szpitala. Wychodzi, że to fejk był. Ta ciężarna udzieliła wywiadu i bardzo nie pochwała żołnierzy ukraińskich.
Będzie kocioł w Chersoniu!
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
- nicram
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Musieliby Ukraińcy wpierw przejść za Dniepr, żeby skotłować Rosjan.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz