Bez wątpienia tacy ludzie są do tego zdolni. Dlatego uważam, że ich smutek nad losem ofiar tej wojny może być nieszczery. Traktują sprawę tej wojny instrumentalnie by dać upust swojej nienawiści i agresji. Dostali nawet zielone światło dla antyrosyjskiej ksenofobii. Normalnie ukrywali to i oskarżali o takie uczucia innych.ozob pisze: ↑07-04-2022, 11:25Z tym mamy do czynienia wszędzie. Nawet w Polsce.
Swoją drogą, ten hejt, jad i agresja jaka pojawia się tutaj w temacie z wiadomej strony, o byle co w zasadzie, każe mi myśleć, że to osoby na wojnie byłyby tymi, które gwałcą i mordują kobiety i dzieci. To są ludzie niestabilni psychicznie.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: III Wojna Światowa
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ty tak na poważnie myślisz?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- empir
-
Kilku osobiście życzyło mi śmierci, a dwóch groziło, że to zrealizuje. Myślę, że osoby, które z powodu niezgodności poglądów afiszują się z takimi zamiarami mogą być zdolne to najgorszych rzeczy.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nagrobek
bez przesady, nie popadajmy w paranoję. raczej robi to bo zwyczajnie sprawia mu to frajdę. tak jak w tematach muzycznych gdy dziesięć osób napisze, że zajebista płyta i większości się podoba to typ wbije by napisać że gówno. taki mental. dzieciuch i tyle.
- ozob
Jeden chciał mi analnie wyruchać zone i córkę.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- empir
Więc albo malolat trolluje z nudów albo po prostu jebnięty.
- Mental
- weteran forumowych bitew
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- ozob
To jest ten bunt, który wieszczył forume? XD
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Widziałem takie symbole u przedstawicieli ruchu azowskiego, stąd takie skojarzenie.
- Medard
niezła beka, ojoj świat płacze, bo zniszczy torebkę i ajfona

niech zamieni stopki na onuce, klapki na chodaki, szpilki na gumiaki, mercedesa na traktor, a na głowę chusta,
nowaja ruskaja celiebrytka:

Die Welt ist meine Vorstellung.
- empir
Kiedyś dawała dupy za iphone'a, teraz daje dupy za cukier.
- Ascetic
Wiesz, nie piszę bezpośrednio do typa, bo sprawny łeb nic i tak nie przyjmie. Tak sobie na luzaku lubię pokomentowaćnicram pisze: ↑07-04-2022, 09:38Dlatego nie ma co Tomasz komentować tego ścierwa. Niech sobie gadają we własnym gronie wspierającym morderców, gwałcicieli i pedofilów. Później przyjdzie taki Analny i napisze, że Ty i ja jesteśmy prowodyrami (jakim trzeba być ślepcem żeby coś takiego stwierdzić?). Po cholerę?

Poro
- Medard
Powszechnie znany temat, że wagnerowcy walczący w Donbasie, czy Syrii, to bardzo często naziole.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Ascetic
Mówisz o pytaniach moderatora?ozob pisze: ↑07-04-2022, 11:25Z tym mamy do czynienia wszędzie. Nawet w Polsce.
Swoją drogą, ten hejt, jad i agresja jaka pojawia się tutaj w temacie z wiadomej strony, o byle co w zasadzie, każe mi myśleć, że to osoby na wojnie byłyby tymi, które gwałcą i mordują kobiety i dzieci. To są ludzie niestabilni psychicznie.
Poro
- trup
on ma te dziary po to żeby wiedział jakie symbole są zakazane i żeby zapamiętał jak rozpoznać ukraińskich nazistów i narkomanów. ew. żeby wtopić się w tłum w Ukrainie.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Ascetic
Specyfika trolli. Podkurwiać. Raz w temacie muzycznym, jak zauważone na zasadzie - dyskusja o muzyce, a ten wbija, że "gówno". Później w każdym innym.
Ostatnio zmieniony 07-04-2022, 12:34 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Ascetic
Po tłustych łapskach to stary zgryźliwy cap, któremu nie pykło. Tak trolle mają, bo normalne typy, zajmują się po prostu życiem a nie przeklejkami przeklejanymi kompulsywnie na niszowym forum. Wbił tutaj bo ma chwilę atencji i dymi. Nic specjalnego. Na innych formach podobno też są. Poza tym dwóch tutaj ma lata praktyki w trollowaniu, dość sprawni nawet są, jak ten dziś z wrzutą o naziolskich tatuażach, i po pytaniu, podejściu pod insynuacje. Jest jedno ale. Kiepskie przeszkolenie psychologiczne mają. Myślę, że nie pracują w zawodach, gdzie mają styczność z ludźmi, na pewno nie dają rady w tej materii. Są kurwa tak słabi w te klocki, że aż czasem śmiech ogarnia. Leszcze z mięciutkim podbrzuszem w które można spokojnie ładowaćempir pisze: ↑07-04-2022, 11:58Więc albo malolat trolluje z nudów albo po prostu jebnięty.
Poro