Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- ozob
- zahartowany metalizator
Re: Ostrzezenia/Bany
Ostatnio jest nowy wysyp dublow. Wszystko po to, aby sobie autoobciagac.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak to ciocia, co wpis to o obciąganiu.
Oczywiście też kolejny wpis po russku. "dublow". Weźcie nieukowi wyślijcie jakiś słownik języka polskiego, czy coś.
Oczywiście też kolejny wpis po russku. "dublow". Weźcie nieukowi wyślijcie jakiś słownik języka polskiego, czy coś.
Ostatnio zmieniony 09-04-2022, 20:22 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
U nas na wsi mało osób czyta gazety. Jest taki kiosk, sklepik, ale ludzie nie mają pieniędzy na gazety. Na chleb nie ma, a co mówić o gazetach. Najbardziej to piwo schodzi. Wszystko zdrożało, siać nie ma czym, nawozów nie ma bo drogie. Ja to buta nowego z 10 lat nie kupowałem. Majtki przesiany. Wszystko się pokończyło.
Raz się zje, raz się nie zje.
- ozob
Uderz w stół jak to mawiają. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Ascetic
Nie mam żadnego dubla fryto.
Moja radość jest tym bardziej przeogromna, że z 3, może 4 kolejne, nowe osoby się tutaj zalogowały, i obok pisania o muzyce strzela je huj, albo co innego, w przypadku jednej użytkowniczki i jadą jak po burej suce po takich frajerach jak ty i twoja brązowa dziewczyna. wam frajerzy został jeden, co, co tydzień dostaje bana i jakiś troll od bredzenia o miskach i babkach (: No i jeszcze z irokezem dubel, i dwóch pożytecznych. Żenad (:
Dodając do tego te rozpaczliwe wpisy fryty, "sprawdźcie dublow!", "ile tych dublow?!" to moja radocha jest niezmierna, frajerzyno LOL&xD
No a teraz wypad do "sprawdzania" i wklejek kacapskich, ewentualanie kowidowych.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
- Czarownica
- rozkręca się
prostak i tchórz
nie potrzebuję

mam męża

- ozob
Żona 535. (:
-
- rasowy masterfulowicz
-
- mistrz forumowej ceremonii
Uzgodniliśmy ,że najebany nie będę się logował i pisał to i Ona mi odpuści i nie będzie mi tu włazić. W związku partnerskim trzeba się dogadywać:)
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
https://www.kancelaria-pionier.pl/
https://www.forbes.pl/diamenty/wizytowk ... er/q5mg1dm
-
- rasowy masterfulowicz
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
To oczywiste. Cipy są absolutnie obrzydliweMariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:57
A ja tam lubię bardziej damskie odbyty. Każda baba ma odbyt tak samo jak I psite. Psity to takie rozchlapane są. Takie rozchlaptusy. A jak się jej pewnie nie umyją to na pewno śmierdzi z nich jak z jakiejś skurupy żółwia.

-
- rasowy masterfulowicz
Wgl kobiety są pedalskie bo lubią penisy, masakrayossarian84 pisze: ↑10-04-2022, 02:03To oczywiste. Cipy są absolutnie obrzydliweMariusz Wędliniarz pisze: ↑06-04-2022, 20:57
A ja tam lubię bardziej damskie odbyty. Każda baba ma odbyt tak samo jak I psite. Psity to takie rozchlapane są. Takie rozchlaptusy. A jak się jej pewnie nie umyją to na pewno śmierdzi z nich jak z jakiejś skurupy żółwia.![]()
Stay clean! 

- Ascetic
Pierdolenie, nie ma nic lepszego na sen jak/niż blacha+zrzut. Przynajmniej dla zdrowego chłopa. No chyba, że ktoś woli inne zabawy, to już jego brocha.
Poro
-
- rasowy masterfulowicz
-
Bardzo interesujące są te nowe konta, które reprezentują znaną tu agresywną linię polityczną i, bez żadnej gry wstępnej jakby tu były od lat, z miejsca wzięły się za grillowanie użytkowników "wyklętych". Wszystko okraszone tą samą retoryką i inwektywami. Przypadek? Nie sądzę.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
To oczywiste. I rzecz jasna nawoluja do sprawdzenia IP i VPN jakby nie dało się tego obejsc. (:
-
Tak. Na zasadzie: sprawdzajcie to konto - o, już sprawdzili, możemy pisać dalej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- nicram
Dwa bezmózgi czują się oblężone przez istoty posiadające mózg. Tak zawsze się kończy. 

all the monsters will break your heart