Ty niee :)) Ty znasz. Do baby mówie jak chce troche black metalu i ciezaru :)Morph pisze:A po co?
KHOLD
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Re: KHOLD
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
Jedynkę i dwójkę katowałem kiedyś dosyć ostro - dwójka zdecydowanie najlepsza. Potem już jakoś mnie to przestało brać, a najnowszej nie słyszałem - może to dziś nadrobię, ale niewiele sobie obiecuję, chociaż kto wie.
- maciek z klanu
Sluchaj sluchaj, bo taka pogoda, że znow Cie może zalać jak 2 lata temu w chacie :)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- PrzemoC
- postuje jak opętany!
To sąsiadów z parteru wtedy zalało, a nie mnie. Koczowaliśmy 2 dni u mnie jedząc kotlety z ich lodówki i pijąc wódkę. Było na swój sposób fajnie. Potem jeszcze dostałem od nich łychę i szampana w nagrodę za bohaterską akcję.
Warto jest czynić dobro dla swoich bliźnich.
Warto jest czynić dobro dla swoich bliźnich.
- twoja_stara_trotzky
mam na półce ich dwie płyty - jedną promówkę, drugą kupioną w dyskoncie za 10 zł. w sumie obie lubię, ale za chuja nie wiem, które to płyty, bo faktycznie są takie same, mają takie same okładki... poza tym to ponoć dziwni ludzie...
- Skaut
http://www.metalsucks.net/2014/08/20/ti ... ty-indeed/" onclick="window.open(this.href);return false;
lubię ten band
lubię ten band
Coś tam było! Człowiek!
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
to ,że nie robią gangbangów w autokarze nie znaczy, że od razu są dziwni...twoja_stara_trotzky pisze:mam na półce ich dwie płyty - jedną promówkę, drugą kupioną w dyskoncie za 10 zł. w sumie obie lubię, ale za chuja nie wiem, które to płyty, bo faktycznie są takie same, mają takie same okładki... poza tym to ponoć dziwni ludzie...
O khold przez lata miałem zdanie, że nie warto się zabierać za tę kapele, bo wszystkie płyty są takie same, pozbawione pazura i nudne. Dopiero w zeszłym roku się wsłuchałem i odkryłem fajność Masterpiss of Pain, bardzo chłodne i jadowite granie inspirowane satyricon i trochę darkthrone. Potem dużo nudnych takich samych płyt i w końcu powrót z bardzo dobrym Hundre år gammal. Nową tknę tylko jeśli wprowadzili coś nowego do swojej muzyki...
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- lysstay
- zaczyna szaleć
Lubię i cenię Khold, zwłaszcza debiut, na którym zachwycili mnie moco wyeksponowaym basem. Na żywo miałem przyjemność ich widzieć na BA 2 lub 3 lata temu.
Czekam z niecierpliwością na nowy materiał, tym bardziej, że mija 6 lat od ostatniego materiału...
Czekam z niecierpliwością na nowy materiał, tym bardziej, że mija 6 lat od ostatniego materiału...
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
ten kower Sepy morduje!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- postuje jak opętany!
W ogóle fajna ta płyta nowa, dobrze się słucha. Porównań z poprzedniczkami się nie podejmę, bo w sumie za wiele się nie zmieniło - może trochę bardziej przebojowo jest, może nieco czyściej? Basu w każdym razie nie brakuje, dobrze to wszystko buja :)
Ja do nich dużo sympatii nabrałem po Brutalu tegorocznym - rewelacyjnie zagrali, technicznie, ale z luzem i odpowiednim pierdolnięciem, fajna ekipa koncertowa.
Ja do nich dużo sympatii nabrałem po Brutalu tegorocznym - rewelacyjnie zagrali, technicznie, ale z luzem i odpowiednim pierdolnięciem, fajna ekipa koncertowa.
- tommek
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
- maciek z klanu