olgims pisze: ↑28-04-2022, 12:17
Ascetic pisze: ↑28-04-2022, 12:09
trup pisze: ↑28-04-2022, 12:04
Wniosek z tego jest taki, że nie rozumiesz co to jest wolność.
Idealnie rozumie. Tak po swojemu, kacapsku. Należy pamiętać jakie środowisko przedstawia i jakie patałachy wprowadziły zakaz aborcji. Taka to „wolność”. Według konfpederastów.
ja to w ogole nie rozumiem skad u konfepederastow ta latka wolnosciowcow. kurwin od kiedy pamietam pierdolil farmazony i lizal dupe kremla. cala reszta tego towarzystwa to tez w wiekszosci jakies zlogi pseudo-nacjonalistyczne, dla ktorych idea wolnosci zamyka sie na wolnym rynku, ktorego 21-wiecznego oblicza najwyrazniej nie rozumieja. kurwin monarcha na wiezy zamku z rzadkiego gowna, ekscelencja wsrod ekskremenciarzy, wolnosc wysrana.
Ja to odbieram, że ten kwiatek do brunatnego munduru, to pomysł na oszukanie. Tak jak tutaj. Typ pisze, jeden z drugim: "jestem za wolną Ukrainą", a później post za postem wyciągnięty z partiiZmiana albo konfped, od linijki na modłę antyukraińską. Po prostu, kilku debilom, wydaje się, że po drugiej stronie też są debile. Jak napisze, że jest narodowcem, to nikt nie pomyśli, że jebie od niego onucą. Tym samym, słaby, nieskuteczny zabieg.
Co oczywiste, koło wolnościowych poglądów to to nie stało. Ekonomicznie, w ramach wabiku-lepiku, na nieuków ekonomicznych, to jakiś miks anarchii z XIX wiecznymi konceptami, które jak pokazał świat współczesny, nie mają racji bytu, nie występują zwyczajnie w naturze, bo właśnie nie mają racji bytu, bo gdyby miałym, to by funkcjonowały.