III Wojna Światowa

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: III Wojna Światowa

15-05-2022, 19:09

Ascetic pisze:
15-05-2022, 13:38
ban, ban, ban

Jak z 535. Brzydkie słowa były, takie na k ...., wiesz, takie, za jakie panie w przedszkolu stawią do kąta ....

Ale dobrze, że przynajmniej bycie ruską onucą, jest lepiej oceniane. Kanapkę z dżemem od pań można dostać. Dodatkową.
Przy czym gwoli ścisłości dostałem bana za nazwanie ruskiej ściery, ruską ścierą. Co ciekawe, ruska ściera wyzywająca mnie dwa lub trzy dni wcześniej od kurew, bana nie dostała. No cóż, logika Olo jest mniej więcej tam gdzie logika ozozjeba i Pacjenta, czyli w dupie. Ruskiej dupie. Jak ktoś woli mądrości ozozjeba i Pecjenta od wiedzy Drona, 535, Hatefire to lokuje się tam gdzie stoi ścierwo. Chyba proste. :-)
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
nicram

15-05-2022, 19:10

A w temacie:
Awatar użytkownika
Ascetic

15-05-2022, 19:18

nicram pisze:
Ascetic pisze:
15-05-2022, 13:38
ban, ban, ban

Jak z 535. Brzydkie słowa były, takie na k ...., wiesz, takie, za jakie panie w przedszkolu stawią do kąta ....

Ale dobrze, że przynajmniej bycie ruską onucą, jest lepiej oceniane. Kanapkę z dżemem od pań można dostać. Dodatkową.
Przy czym gwoli ścisłości dostałem bana za nazwanie ruskiej ściery, ruską ścierą. Co ciekawe, ruska ściera wyzywająca mnie dwa lub trzy dni wcześniej od kurew, bana nie dostała. No cóż, logika Olo jest mniej więcej tam gdzie logika ozozjeba i Pacjenta, czyli w dupie. Ruskiej dupie. Jak ktoś woli mądrości ozozjeba i Pecjenta od wiedzy Drona, 535, Hatefire to lokuje się tam gdzie stoi ścierwo. Chyba proste. :-)
Słyszałem, że będą banować za interpunkcję LOL. Dobrze, że za ponad tydzień będzie egzamin 8klasisty, się akurat na to przygotowaliśmy xD

Obrażanie też działa w jedną stronę. Tak z biegu, z dziś, dosłownie na podorędziu, żeby nie trzeba było szukać:

Obrazek

Kolo może ile wlezie. A później się dziwić, że tydzień, psa z kulawą nogą na forum nie było ....
Poro
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

15-05-2022, 19:31

Pacjent pisze:
15-05-2022, 11:53
Medard pisze:
15-05-2022, 11:40
Oczywiście towarzyszu @Pacjentow, jesteśmy samowystarczalni bardziej od Rosji.
Nic tylko działać samodzielnie, Świat dyga przed nami.
Rozumujesz jak nastolatek z młodzieżówki PO. Przecież piszę o odrzuceniu unijnego biurokratyzmu i zadłużenia, a nie o wyjściu ze strefy Schengen. Wyjście z UE jest dla Polski de facto pozostawieniem tego co było otwarte otwartym i otwarciem tego co było zamknięte. Oczywiście do tego nie dojdzie, bo PO-PiS do tego nie dopuści.

Tymczasem:
https://www.theamericanconservative.com ... n-ukraine/
Serio sądzisz, że jeżeli wyjdziemy z Unii, to nie będzie ceł na nasze towary oraz zostanie swobodny przepływ ludzi i kapitału, skoro GB nie udało się narzucić swoich warunków? Nie będziemy już po tej samej stronie barykady z UE, tylko, co najwyżej współpracującymi, a to wiele zmienia.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Pacjent

15-05-2022, 19:42

Medard pisze:
Pacjent pisze:
Medard pisze:
15-05-2022, 11:40
Oczywiście towarzyszu @Pacjentow, jesteśmy samowystarczalni bardziej od Rosji.
Nic tylko działać samodzielnie, Świat dyga przed nami.
Rozumujesz jak nastolatek z młodzieżówki PO. Przecież piszę o odrzuceniu unijnego biurokratyzmu i zadłużenia, a nie o wyjściu ze strefy Schengen. Wyjście z UE jest dla Polski de facto pozostawieniem tego co było otwarte otwartym i otwarciem tego co było zamknięte. Oczywiście do tego nie dojdzie, bo PO-PiS do tego nie dopuści.

Tymczasem:
Serio sądzisz, że jeżeli wyjdziemy z Unii, to nie będzie ceł na nasze towary oraz zostanie swobodny przepływ ludzi i kapitału, skoro GB nie udało się narzucić swoich warunków? Nie będziemy już po tej samej stronie barykady z UE, tylko, co najwyżej współpracującymi, a to wiele zmienia.
Serio nie wiesz, że Wielka Brytania nie była w strefie Schengen?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Medard

15-05-2022, 19:57

Pacjent pisze:
15-05-2022, 19:42
Medard pisze:
Pacjent pisze:

Tymczasem:
Serio nie wiesz, że Wielka Brytania nie była w strefie Schengen?
nie piszę o strefie Schengen, tylko o tym, że GB nie ugrała przy wyjściu tego, czego chciała i my nie ugramy tym bardziej
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

15-05-2022, 19:59

Medard pisze:

nie piszę o strefie Schengen, tylko o tym, że GB nie ugrała przy wyjściu tego, czego chciała i my nie ugramy tym bardziej
Nie mówiąc już o tym, że argumentem na stwierdzenie, że jak wyjdziemy z UE to mogą nas równie dobrze wykopać z Schengen, są 4 państwa które nigdy nie były w UE. Nie spina się logicznie zupełnie.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Medard

15-05-2022, 20:02

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
15-05-2022, 19:59
Medard pisze:

Nie mówiąc już o tym, że argumentem na stwierdzenie, że jak wyjdziemy z UE to mogą nas równie dobrze wykopać z Schengen, są 4 państwa które nigdy nie były w UE. Nie spina się logicznie zupełnie.
już byli tacy, którzy twierdzili, że fundusze norweskie nie zostaną wstrzymane dla gmin od sławetnych uchwał, nigdy nie zapłacimy za Turów, czy nie wstrzymają nam KPO, ale niestety pewne sprawy poszły inaczej
Awatar użytkownika
hcpig

15-05-2022, 20:23

Heh wytrzymałem pierwsze 20 minut, w których skomasowano...

- biedna Rosja realizuje swoje interesy i broni się tylko, bo co by zrobiło USA gdyby chciała montować rakiety na Kubie
- Niemcy większym zagrożeniem niż Rosja
- nawoływanie do tworzenia obozów dla uchodźców
- potrzeba normalizacji stosunków ze 'wszystkimi sąsiadami RP'
- Polska ingeruje w wewnętrzne sprawy Białorusi i Rosji
- USA kroją teatr wojny z Rosją na terenie PL

,,, a została jeszcze prawie godzina :/
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

15-05-2022, 20:47

Pacjent pisze:
15-05-2022, 17:03
Kilka lat temu amerykańscy politycy i wojskowi rozważali jak Rosja powinna wyprztykać się ze swojego potencjału militarnego. Wtedy też wydawało się, że to gadki z dupy.
Co do Schengen to nie usuwa się stamtąd za opuszczenie UE, bo w tej strefie jest 4 państwa spoza wspólnoty.
Rosja sama się podała Stanom na tacy, przeceniając własny potencjał oraz zupełnie nie uwzględniając możliwości reakcji Zachodu. Przecież to bredzenie o "światowej rusofobii" nie wzięło się z powietrza. Dostali po nosie, a teraz płaczą. Natomiast opisany przez Ciebie scenariusz w ogóle nie jest w USA poruszany, poza paroma ludźmi związanymi z Trumpem, którzy w ten sposób podgrzewają co bardziej izolacjonistyczną część elektoratu ("to nie nasza wojna"). Nasze wojska wystarczą tam, gdzie są - stoją sobie na granicy z Białorusią, a biedny Baćka nie może ani nic z tym zrobić, ani tym bardziej ruszyć na Kijów.

Co do Schengen, NIE TRZEBA, ale MOŻNA stamtąd usunąć za opuszczenie UE. Zresztą, po co nam Schengen, jak już stracimy dostęp do rynku unijnego oraz nie będziemy mogli swobodnie pracować w krajach UE? Twoje bajanie to przepis na potężne tąpnięcie gospodarki.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

15-05-2022, 20:55

nicram pisze:
Przy czym gwoli ścisłości dostałem bana za nazwanie ruskiej ściery, ruską ścierą. Co ciekawe, ruska ściera wyzywająca mnie dwa lub trzy dni wcześniej od kurew, bana nie dostała.
gdzie konkretnie wyzywano Cię od kurew?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Pacjent

15-05-2022, 21:11

Olo pisze:
nicram pisze:
Przy czym gwoli ścisłości dostałem bana za nazwanie ruskiej ściery, ruską ścierą. Co ciekawe, ruska ściera wyzywająca mnie dwa lub trzy dni wcześniej od kurew, bana nie dostała.
Pewnie w pracy. Koleś nie panuje nad bluzgami i wszystko mu się miesza.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

15-05-2022, 21:12

Olo pisze:
nicram pisze:
Proszę tutaj:
ozob pisze:
26-04-2022, 20:26
Nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund
XD

Masz kurwo farta, że temat covidowy został skasowany. Tam to byla dopiero skarbnica twoich mądrości. (:

A teraz idź się przeloguj.
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

15-05-2022, 21:39

Nie widziałem tego wcześniej, wyszukałem teraz i warto chyba zaznaczyć, że wpis ozoba był odpowiedzią na Twój post, w którym pisałeś "JEdna zakłamana k*rwa cytuje inną zakłamaną k*rwę. :-D Zabawne, że pierwsze dwa punkty odnoszą się do cytatu już przez oZobowego śmiecia zmanipulowanego." Za ten wpis tez nie miałeś żadnych konsekwencji. Po prostu nie czytam wszystkiego. Obaj powinniście dostać wtedy po łapach.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

15-05-2022, 21:46

Chciałbym zaznaczyć, że ja nigdy nie startuje z epitetami pierwszy. Jednakże wszystko ma swoje granice i czasem trzeba w odpowiedzi nazwac typa po imieniu. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Pacjent

15-05-2022, 21:55

ozob pisze:
15-05-2022, 21:46
Chciałbym zaznaczyć, że ja nigdy nie startuje z epitetami pierwszy. Jednakże wszystko ma swoje granice i czasem trzeba w odpowiedzi nazwac typa po imieniu. (:
Jest tu kilku cierpiących na koprolalię i niestety trzeba im czasami odpowiedzieć w sposób dla nich zrozumiały.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

15-05-2022, 21:57

To oczywiste.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
nicram

15-05-2022, 22:00

Olo pisze:
15-05-2022, 21:39
Nie widziałem tego wcześniej, wyszukałem teraz i warto chyba zaznaczyć, że wpis ozoba był odpowiedzią na Twój post, w którym pisałeś "JEdna zakłamana k*rwa cytuje inną zakłamaną k*rwę. :-D Zabawne, że pierwsze dwa punkty odnoszą się do cytatu już przez oZobowego śmiecia zmanipulowanego." Za ten wpis tez nie miałeś żadnych konsekwencji. Po prostu nie czytam wszystkiego. Obaj powinniście dostać wtedy po łapach.
Zabawne jest to co piszesz w tym temacie i w temacie o dezinformacji. Krótko pisząc, śmieć zmanipulował moją wypowiedź tak aby pasowało pod jego debilną tezę. To odnośnie prób dyskusji z tym ścierwem. I kultury. Widzę, że lubisz robienie kurwy z logiki. 535, Hatefire i inni nie lubią tego. Ale masz co chciałeś, prorosyjskich śmieci, którzy wklejając nienawistną ruską propagandę, a nie masz przyzwoitych ludzi na forum. Good, goood. :-D
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

15-05-2022, 22:15

Niestety "prorosyjskie śmiecie" to nasza rzeczywistość i prawdopodobnie stykasz się z nimi na co dzień też poza forum. Trzeba umieć z nimi rozmawiać inaczej niż tylko "kurwo, śmieciu, ścierwo, zjebie, spec od frytury" bo to zdecydowanie wskazuje na Twoją bezsilność i sugeruje brak argumentów. A te ISTNIEJĄ tylko trzeba odrobinę bardziej się wysilić niż tylko wyrzygać z siebie kolejny, niekontrolowany zbiór, zazwyczaj tych samych, powtarzanych w kółko bluzgów.

Serio uważasz, że jesteś tu jakimś "sumieniem tego forum"??? Że zmieniasz świat na lepsze nazywają oponentów kurwami i smieciami?
Awatar użytkownika
empir
zahartowany metalizator

15-05-2022, 22:26

Olo pisze:
15-05-2022, 22:15
trzeba odrobinę bardziej się wysilić niż tylko wyrzygać z siebie kolejny, niekontrolowany zbiór, zazwyczaj tych samych, powtarzanych w kółko bluzgów.
Olo, wiele razy tu się wysiliłeś. Czy to coś dało?
Tylko tyle, że olali temat, udali że nie widzą a następnego dnia od nowa srali ruskim syfem.
Trzeba bluzgać i banować. Inaczej się nie da.
ODPOWIEDZ