Naprawdę powiadasz? Jak był temat kowidowy to próbowałem dyskutować z nimi i jakie to dawało efekty? Żadne. Taką krótką pamięć masz?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Naprawdę powiadasz? Jak był temat kowidowy to próbowałem dyskutować z nimi i jakie to dawało efekty? Żadne. Taką krótką pamięć masz?
A ty potrafisz coś po swojemu? Masz jakieś swoje zdanie? Czy jesteś tak blady intelektualnie, że jedyne co potrafisz to kopiuj/wklej? (:
Śmieszą mnie te żałosne próby obrażenia mojej osoby przez domorosłego #strateg. Masz ty chociaż dziewczynę?
Zbliża się koniec maja, co raz podnoszony jest temat tych już niby legendarnych haubic 777. Zachód się rozpasał w dostawach, tylko zapomina jeden malutki szczegół. Taki niby nic nie znaczący i niewinny. Rosja to mocarstwo atomowe, ale jak sobie zachód już o tym przypomni, to może być najzwyczajniej w świecie za późno.
Dzisiaj nie robiliśmy bo niedziela. Babka była w kościele, a ja gniotłem ciasto na kopytka.
I tak cie wzięło na przypomnienie o punkcie 4? Macie tam jakiegoś ruska na tej wsi, że wam tak cały czas o tym przypomina? Czy jaki ch...?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑15-05-2022, 22:33Dzisiaj nie robiliśmy bo niedziela. Babka była w kościele, a ja gniotłem ciasto na kopytka.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Nie, ciebie się nie da obrazić. To oczywiste. (:
Nie pozbieram sie po takiej ripoście. Jak tam sie trzymacie w Londynie po ruskiej bąbie atomowej?
mundur gwardyjski cccp po pradziadku
Mariusz Wędliniarz pisze: ↑09-04-2022, 20:48Właśnie pytałem się babki. Podobno po dziadku. Może należał do jego ojca. Wyciągnęłe też do tego kubraka takie spodnie materiałowe. Takie dziwne, bez rozporka.Medard pisze: ↑09-04-2022, 20:38może to pamiątka po pradziadku? bolszewicka gwardia takie miała munduryMariusz Wędliniarz pisze: ↑09-04-2022, 19:57
Podobna bluzę ja mam w domu. Z takimi guzikami i zapięciem. Była w szafie od zawsze.
(...)— Na początku maja przejechałem autostopem około 3 tys. km przez Czuwaszję, Tatarstan, Baszkirię, a także obwody samarski, uljanowski i orenburski — wylicza Nikołaj Dubrowski, rosyjski programista, współpracujący z "The Moscow Times".Przejechał 3000 km autostopem w Rosji. "Zabiją Putina, jeśli teraz się podda"
Programista z St. Petersburga przejechał autostopem 3000 km na głębokiej rosyjskiej prowincji. W trakcie jazdy rozmawiał o wojnie z kierowcami. Oto co sądzą o inwazji Rosji na Ukrainę mieszkańcy rosyjskich miast i miasteczek.
ŹRÓDŁO