Ban na publikację poglądów

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

Kto z banem na tematy światopoglądowe [max 3]

Czas głosowania minął 21-05-2022, 15:28

Nikt, pełna możliwość wymiany poglądów i bluzgów
16
5%
Bany tylko dla bluzgających na innych bez względu na ich poglądy
54
16%
Pacjent
53
16%
Mariusz Wędliniarz
40
12%
ursus
3
1%
Ozob
57
17%
Nicram
58
17%
Ascetic
31
9%
Bloodcult
4
1%
[V]
10
3%
Kelthuz
2
1%
Olo
2
1%
Sybir
3
1%

Liczba głosów: 333
olgims
weteran forumowych bitew

Re: Ban na publikację poglądów

17-05-2022, 18:58

no i fajnie! zatem udanych imprez!
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
Awatar użytkownika
Olo
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

17-05-2022, 19:54

Ascetic pisze:
17-05-2022, 16:23
agent i manager Bartosiaka
ale od Bartosiaka to Ty się ... !
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

17-05-2022, 19:59

Olo pisze:
17-05-2022, 19:54
Ascetic pisze:
17-05-2022, 16:23
agent i manager Bartosiaka
ale od Bartosiaka to Ty się ... !
Właściwie to detal, więc co mi tam, zgodnie z życzeniem, się ...
Poro
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

17-05-2022, 20:09

Większość głosuje na pacjenta bo jest katolikiem, na mnie bo jestem prostym chłopem ze wsi, który wypróżniał się do wystającej rury w łazience (bo nie miał gdzie) i na ozoba, bo mieszka na emigracji.
Jesteśmy uciśniani przez forumowych użytkowników np. Ascetica, Tatusia czy Olgisa (jarczmarnego odyńca). Niedobrze. Mądre jednostki są zwalczane na forum.
Raz się zje, raz się nie zje.
Bonecrusher
rasowy masterfulowicz

17-05-2022, 21:01

Tak se mów xD
Stay clean! 8)
Awatar użytkownika
Żułek

17-05-2022, 21:12

Sybir pisze:
17-05-2022, 12:25
"Wczasy" wygra jeden użytkownik, ew. grupa (przy zwycięstwie wiadomej opcji w ankiecie).
ja jestem ciekawy kto będzie w tej "grupie" ? ObrazekObrazek
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
iGrinder
postuje jak opętany!

17-05-2022, 21:19

Zagłosowałem na Kelthuza i Sybira. Żeby im nie było smutno.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Awatar użytkownika
Mariusz Wędliniarz
rasowy masterfulowicz

17-05-2022, 21:21

Żułek pisze:
17-05-2022, 21:12
Sybir pisze:
17-05-2022, 12:25
"Wczasy" wygra jeden użytkownik, ew. grupa (przy zwycięstwie wiadomej opcji w ankiecie).
ja jestem ciekawy kto będzie w tej "grupie" ? ObrazekObrazek
Tylko pamiętaj żebyś maliny z krzaka zrywał i jadł, a nie skrótami od chłopa kupował z Żuka przy bloku co chłopina przyjechał se trochę zarobić kurwa na łubiance. Albo w supermarkecie kupuj hiszpańskie za 200 zł za kilo, a nie od polskich chłopów.
Raz się zje, raz się nie zje.
bartwa

17-05-2022, 21:32

iGrinder pisze:
Dobry z ciebie chłop. To ja też wykorzystam swoje dwa pozostałe strzały - "nieodżałowany" bloodcult i V (bo zasługuje na więcej).
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

17-05-2022, 21:38

ozob pisze:
17-05-2022, 18:26
nagrobek pisze:
17-05-2022, 16:17
ty to synek w ogóle masz słabo z pamięcią, tzn pamiętasz to co ci akurat pasuje. koncze z nadzieją na wyjebanie przygłupów przynajmniej z jednego działu. nareszcie zapanuje jedyny właściwy porządek w saloniku(:
No, głosowanie do tego zmierza. Tzn. do tych bluzgajacych. (:

I tak, punk to gówno.
przeciez ty masz koszulkę lidera w tej grupie bluzgajacych. dodatkowo startujesz w konkursie indywidualnym. idealna sytuacja (:
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

17-05-2022, 22:00

Za dużo malin na łeb przyjales. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

17-05-2022, 22:03

będziesz bity po hełmie (:
Awatar użytkownika
Żułek

17-05-2022, 22:07

iGrinder pisze:
to taka propozycja może aby do tej "grupy" dać tych co mają najmniej głosów ?
właśnie po co aby im smutno nie było bo tacy są nie popularni ;)
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

17-05-2022, 22:20

dobra to jeszcze ja kilka slow o nbdb forume.
wkurwia mnie ozob, bo z uporem maniaka wdaje sie w dyskusje na tematy na ktore nie ma pojecia.
wkurwia mnie nicram i ascetic, bo karmia tego powyzej. ilekroc ozob otworzy gebe ze swoimi mądrosciami, zamiast dac mu ignora i zlac cieplym moczem, zlatuja sie i leci na okraglo "ruski agent! ruski agent! kra! kra!, dezinformacja!". nie da sie przebrnac przez taka "dyskusje" .
wkurwia mnie tez pacjent, wojtek cejrowski masterfula. kiedys byl dla mnie mniej widoczny, teraz jego "słowo na niedziele" robi sie meczace w opór.
wkurwia mnie jeszcze trup, kochanica tuskowa, rzecznik prasowy platformy obywatelskiej. powinien tu byc w tej ankiecie, bo też sra tą polityką gdzie popadnie. na forum brudasowym to bardzo wazne ,ok?
olo i sybir mnie nie wkurwiaja. kelthuza tu nie ma od tysiaca lat, wiec bez sensu, nawet nie pamietam co tutaj robiił ze trafil do ankiety.

zreszta "wkurwiają" to zbyt duże słowo. bardziej by pasowało "zniechęcają do zaglądania tutaj".

gwoli ciekawostki jedynym userem ktory kiedys wkurwił mnie tak naprawde to byl mariusz kielbasiarz kutasiarz. czasem nawet lubilem tą jego kreacje glupka ze wsi, dopoki jednym postem na temat wojny mnie wyprowadzil z rownowagi. udalo ci sie kurwo, gratuluje. przemilczalem to zeby syfu nie robic wiekszego niz jest.
wojna na ukrainie niestety wplywa na mnie osobiście, wiec mial tu szerokie pole do popisu.

dlatego ten plebiscyt mnie juz nawet nie bawi. podobnie jak hatefire , glosuje na opcje "wyloguj". starczy.
aha, i niech wyzej wymienieni nie biorą za mocno do siebie moich słów. nic osobistego.
Bez zlosliwosci- Jezeli wam pasuje taka forma to bawcie sie dobrze.
co złego to ja.
Pax Vobiscum.

niech to miejsce niebawem zniknie
bartwa

17-05-2022, 22:25

Szkoda prometheus, aczkolwiek chyba rozumiem. Zajrzyj czasem.
Ostatnio zmieniony 17-05-2022, 22:26 przez bartwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Żułek

17-05-2022, 22:26

łeeeee i z kogo bede się śmiał jak znowu Pingwiny zaliczą gonga ? :roll:

Awatar użytkownika
Ascetic

17-05-2022, 22:28

pr0metheus pisze:
wkurwia mnie ozob, bo z uporem maniaka wdaje sie w dyskusje na tematy na ktore nie ma pojecia.
wkurwia mnie nicram i ascetic, bo karmia tego powyzej. ilekroc ozob otworzy gebe ze swoimi mądrosciami, zamiast dac mu ignora i zlac cieplym moczem, zlatuja sie i leci na okraglo "ruski agent! ruski agent! kra! kra!, dezinformacja!". nie da sie przebrnac przez taka "dyskusje" .
wkurwia mnie tez pacjent, wojtek cejrowski masterfula. kiedys byl dla mnie mniej widoczny, teraz jego "słowo na niedziele" robi sie meczace w opór.
wkurwia mnie jeszcze trup, kochanica tuskowa, rzecznik prasowy platformy obywatelskiej. powinien tu byc w tej ankiecie, bo też sra tą polityką gdzie popadnie. na forum brudasowym to bardzo wazne ,ok?
olo i sybir mnie nie wkurwiaja. kelthuza tu nie ma od tysiaca lat, wiec bez sensu, nawet nie pamietam co tutaj robiił ze trafil do ankiety.

zreszta "wkurwiają" to zbyt duże słowo. bardziej by pasowało "zniechęcają do zaglądania tutaj".

gwoli ciekawostki jedynym userem ktory kiedys wkurwił mnie tak naprawde to byl mariusz kielbasiarz kutasiarz. czasem nawet lubilem tą jego kreacje glupka ze wsi, dopoki jednym postem na temat wojny mnie wyprowadzil z rownowagi. udalo ci sie kurwo, gratuluje. przemilczalem to zeby syfu nie robic wiekszego niz jest.
wojna na ukrainie niestety wplywa na mnie osobiście, wiec mial tu szerokie pole do popisu.

dlatego ten plebiscyt mnie juz nawet nie bawi. podobnie jak hatefire , glosuje na opcje "wyloguj". starczy.
aha, i niech wyzej wymienieni nie biorą za mocno do siebie moich słów. nic osobistego.
co złego to ja.
Pax Vobiscum.

Podpinanie się pod hatefire, które zrezygnował z pisania tutaj ze względu na przyzwalanie na kacapowanie to akcja zdecydowanie nie na miejscu. Słabe AF. Pomijam mylenie przyczyn ze skutkami, ale to jakby sporej ilości osób tutaj się zdarza, więc luz.
Poro
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

17-05-2022, 23:21

pr0metheus pisze:

co złego to ja.
Pax Vobiscum.

Tylko dobrze zamknij za sobą drzwi. Zawsze mnie zastanawiał sens takich gorzkich żalów na pożegnanie. Co to niby ma być? Internetowe samobójstwo na pokaz? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

17-05-2022, 23:23

ozob pisze:
17-05-2022, 23:21
Tylko dobrze zamknij za sobą drzwi. Zawsze mnie zastanawiał sens takich gorzkich żalów na pożegnanie. Co to niby ma być? Internetowe samobójstwo na pokaz? (:
Próba pokazania niektórym użytkownikom, że zmienili fajne miejsce w śmierdzące gównem szambo?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

17-05-2022, 23:27

To miejsce zawsze takie było. Problem jest jednak w tym, że niektorzy przez lata tak dobrze okopali się we własnym gównie, że każdy powiem świeżego powietrza budzi niezadowolenie i złość. Bo jak to możliwe, że my tu się lizalismy po jajkach i nagle ktoś ma inną perspektywę na pewne sprawy.

Dokładnie taki mechanizm tutaj zachodzi. (:
ODPOWIEDZ