Ban na publikację poglądów

info o masterfulu / wasze propozycje i uwagi

Moderator: Gore_Obsessed

ODPOWIEDZ

Kto z banem na tematy światopoglądowe [max 3]

Czas głosowania minął 21-05-2022, 15:28

Nikt, pełna możliwość wymiany poglądów i bluzgów
16
5%
Bany tylko dla bluzgających na innych bez względu na ich poglądy
54
16%
Pacjent
53
16%
Mariusz Wędliniarz
40
12%
ursus
3
1%
Ozob
57
17%
Nicram
58
17%
Ascetic
31
9%
Bloodcult
4
1%
[V]
10
3%
Kelthuz
2
1%
Olo
2
1%
Sybir
3
1%

Liczba głosów: 333
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

Re: Ban na publikację poglądów

17-05-2022, 23:37

Mhm. Ok. Możesz wierzyć, w co chcesz. To miejsce nigdy nie było idealne, ale obecnie jest nieznośne. Co do powiewu świeżego powietrza, to jednak się nie zgodzę. Ono nie jest świeże. Perspektywa też nie jest świeża. I jakby słabo znosi konfrontację z rzeczywistością.

(: (: (:
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
tomaszm
mistrz forumowej ceremonii

17-05-2022, 23:41

Nieprawda Ozob. Prosty przykład - ja kwestionowałem funkcjonowanie służby zdrowia w czasie Covidu(nawet z szpitala spierdolilem i leczylem się na swój poganski sposob alchemia zielarska) , Satyros amantadyna i sie kultularnie wszyscy wymieniali poglądami. Bywało ostro i nikt po jajkach się nie smyrał. Mimo że kłócący znają się na stopie osobistej.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

17-05-2022, 23:44

Lukass pisze:
Mhm. Ok. Możesz wierzyć, w co chcesz. To miejsce nigdy nie było idealne, ale obecnie jest nieznośne. Co do powiewu świeżego powietrza, to jednak się nie zgodzę. Ono nie jest świeże. Perspektywa też nie jest świeża. I jakby słabo znosi konfrontację z rzeczywistością.

Wręcz przeciwnie. Pandemia i wojna pokazały, że rzeczywistość jest odmienna niż to starał i stara się nakreślać forumowy salonik. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
tomaszm

17-05-2022, 23:52

Tak swoją drogą u mnie w robocie covid podzielił biuro na trzy obozy :tych którzy od razu poszli się zaszczepic, tych co podchodzą z dystansem i totalnych antyszczepionkowcow. W temacie wojny jest pełna Solidarność, pomoc, współczucie i działanie co bardzo mnie cieszy. Wrażliwość na ludzką krzywdę.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Wódka i Piwo
weteran forumowych bitew

18-05-2022, 09:10

ozob pisze:
Lukass pisze:

Wręcz przeciwnie. Pandemia i wojna pokazały, że rzeczywistość jest odmienna niż to starał i stara się nakreślać forumowy salonik. (:
Chłopie, przecież w obecnej chwili to właśnie ty i paru frustratów życiowych tworzycie na tum forum swoisty salonik. Tylko taki z którego nie czuć zapachu cygar i przeintelektualizowanego gwaru. Ale taki z którego po otwarciu drzwi smierdzi szambem a jedyne co słychać to wrzask dzieciaków z piaskownicy. Czytając niektóre Twoje i przychylnych twym wizjom świata biedaków komentarze, dochodzę do wniosku że piszecie je na zasadzie, nie wiemy, nie lubimy, nie interesuje nas to , więc tym bardziej musimy się wypowiedzieć bo w nocy nie zaśniemy. Potwierdzeniem tego jest powyższa ankieta. Moim zdaniem robisz z kilkoma osobnikami totalne bagno z tego forum . Bagno, w ktorw niestety kilka razy sam dałem się wciągnąć. Nawet jeśli nie obrzucanie bluzgami ludzi w koło, to i tak robicie syf, który powoduje że coraz mniej mam ochotę tu zaglądać. Bo i po co? Muzyka zeszła na trzeci plan, a na pierwszy weszło polskie piekiełko polityczo obyczajowe, okraszone wojną.
Jak mam ochotę na zajrzenie w czeluści kloaki to włączam sobie jakieś program informacyjny, którejś z pralni mózgów zwanych telewizją. A to forum zawsze kojarzyło mi się z tematami około muzycznymi i kilkoma ciekawymi wątkami spoza świata muzyki.
Od czasu pandemi poprzewracało się w głowach wielu ludziom. Także tutaj. A forum stało się jakimś ringiem do wywlekania ze swych bebechów wszystkich swoich frustracji, fobii i urojeń .
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

18-05-2022, 09:41

Nikos mawiecej głosów niż niby znienawidzony (niesłusznie!) na forume według salonikowej narracji Pacjent. Przekrovzyliscie rubicon chłopaki. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

18-05-2022, 10:01

ty też masz więcej i cały czas na to pracujesz, nawet w tym temacie. no i bdb 8)
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

18-05-2022, 10:09

Jak jeszcze odchodzi prometheus to forume naprawdę dochodzi do etapu rozmontowywania, dla mnie o tyle smutne że wiem, że już nigdy z nim nie pogadam.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Pelson
rasowy masterfulowicz

18-05-2022, 10:11

pr0metheus pisze:
17-05-2022, 22:20
dobra to jeszcze ja kilka slow o nbdb forume.
wkurwia mnie ozob, bo z uporem maniaka wdaje sie w dyskusje na tematy na ktore nie ma pojecia.
wkurwia mnie nicram i ascetic, bo karmia tego powyzej. ilekroc ozob otworzy gebe ze swoimi mądrosciami, zamiast dac mu ignora i zlac cieplym moczem, zlatuja sie i leci na okraglo "ruski agent! ruski agent! kra! kra!, dezinformacja!". nie da sie przebrnac przez taka "dyskusje" .
wkurwia mnie tez pacjent, wojtek cejrowski masterfula. kiedys byl dla mnie mniej widoczny, teraz jego "słowo na niedziele" robi sie meczace w opór.
wkurwia mnie jeszcze trup, kochanica tuskowa, rzecznik prasowy platformy obywatelskiej. powinien tu byc w tej ankiecie, bo też sra tą polityką gdzie popadnie. na forum brudasowym to bardzo wazne ,ok?
olo i sybir mnie nie wkurwiaja. kelthuza tu nie ma od tysiaca lat, wiec bez sensu, nawet nie pamietam co tutaj robiił ze trafil do ankiety.

zreszta "wkurwiają" to zbyt duże słowo. bardziej by pasowało "zniechęcają do zaglądania tutaj".

gwoli ciekawostki jedynym userem ktory kiedys wkurwił mnie tak naprawde to byl mariusz kielbasiarz kutasiarz. czasem nawet lubilem tą jego kreacje glupka ze wsi, dopoki jednym postem na temat wojny mnie wyprowadzil z rownowagi. udalo ci sie kurwo, gratuluje. przemilczalem to zeby syfu nie robic wiekszego niz jest.
wojna na ukrainie niestety wplywa na mnie osobiście, wiec mial tu szerokie pole do popisu.

dlatego ten plebiscyt mnie juz nawet nie bawi. podobnie jak hatefire , glosuje na opcje "wyloguj". starczy.
aha, i niech wyzej wymienieni nie biorą za mocno do siebie moich słów. nic osobistego.
Bez zlosliwosci- Jezeli wam pasuje taka forma to bawcie sie dobrze.
co złego to ja.
Pax Vobiscum.

Szkoda, bo kolega wraz z Pestenem, który notabene również był zaprzestał ciągu na bramkę, ciągnęli za uszy tematy BM. Z punktu widzenia muzycznego - spora strata. Rozumiem, że zabawki zabrane nieodwracalnie?
Rejwan pisze:
29-05-2025, 22:19
polecam poczytać Rothbarda
Pacjent

18-05-2022, 10:15

ozob pisze:
Nikos mawiecej głosów niż niby znienawidzony (niesłusznie!) na forume według salonikowej narracji Pacjent. Przekrovzyliscie rubicon chłopaki. (:
Demokracja pożera własne dzieci.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

18-05-2022, 10:24

Wódka i Piwo pisze:
18-05-2022, 09:10
ozob pisze:
Lukass pisze:

Chłopie, przecież w obecnej chwili to właśnie ty i paru frustratów życiowych tworzycie na tum forum swoisty salonik. Tylko taki z którego nie czuć zapachu cygar i przeintelektualizowanego gwaru. Ale taki z którego po otwarciu drzwi smierdzi szambem a jedyne co słychać to wrzask dzieciaków z piaskownicy. Czytając niektóre Twoje i przychylnych twym wizjom świata biedaków komentarze, dochodzę do wniosku że piszecie je na zasadzie, nie wiemy, nie lubimy, nie interesuje nas to , więc tym bardziej musimy się wypowiedzieć bo w nocy nie zaśniemy. Potwierdzeniem tego jest powyższa ankieta. Moim zdaniem robisz z kilkoma osobnikami totalne bagno z tego forum . Bagno, w ktorw niestety kilka razy sam dałem się wciągnąć. Nawet jeśli nie obrzucanie bluzgami ludzi w koło, to i tak robicie syf, który powoduje że coraz mniej mam ochotę tu zaglądać. Bo i po co? Muzyka zeszła na trzeci plan, a na pierwszy weszło polskie piekiełko polityczo obyczajowe, okraszone wojną.
Jak mam ochotę na zajrzenie w czeluści kloaki to włączam sobie jakieś program informacyjny, którejś z pralni mózgów zwanych telewizją. A to forum zawsze kojarzyło mi się z tematami około muzycznymi i kilkoma ciekawymi wątkami spoza świata muzyki.
Od czasu pandemi poprzewracało się w głowach wielu ludziom. Także tutaj. A forum stało się jakimś ringiem do wywlekania ze swych bebechów wszystkich swoich frustracji, fobii i urojeń .

I pisze to typ, który miał dwa konta. XD
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

18-05-2022, 10:34

Pacjent pisze:
ozob pisze:
Póki co na liczbę i użytkowników forume wpływają zwyczajne procesy rynkowe - jak widać wielu już uznało, że przekaz z Russia Today mogą sobie odpalić sami z innych źródeł jeśli w ogóle będą mieli ochotę zamiast być nim tutaj spamowanymi przez różnej maści debili :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Pacjent

18-05-2022, 11:09

Nerwowy pisze:
Pacjent pisze:
ozob pisze:
Póki co na liczbę i użytkowników forume wpływają zwyczajne procesy rynkowe - jak widać wielu już uznało, że przekaz z Russia Today mogą sobie odpalić sami z innych źródeł jeśli w ogóle będą mieli ochotę zamiast być nim tutaj spamowanymi przez różnej maści debili :D
Użytkownik Bartwa nazwał Was w wiadomym temacie szalonymi małpami. Nie protestowaliście, więc była milcząca zgoda. Jak szalona małpa może coś ocenić poza tym co opiekun wrzuci jej do klatki? Tak właśnie podejmujecie tematy. Z jednej strony agresja, z drugiej małpie szufladkowanie.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

18-05-2022, 11:26

Pacjent pisze:
Nerwowy pisze:
Pacjent pisze:

Użytkownik Bartwa nazwał Was w wiadomym temacie szalonymi małpami. Nie protestowaliście, więc była milcząca zgoda. Jak szalona małpa może coś ocenić poza tym co opiekun wrzuci jej do klatki? Tak właśnie podejmujecie tematy. Z jednej strony agresja, z drugiej małpie szufladkowanie.
Co ty pierdolisz, człowieku? Znowu jakieś chore projekcje bez związku z tematem. Idź się leczyć :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Sybir

18-05-2022, 11:36

ozob pisze:I pisze to typ, który miał dwa konta. XD
Nie miał. O sprawie pisał Olo, można łatwo wyszukać ten komentarz.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
olgims
weteran forumowych bitew

18-05-2022, 12:25

Nerwowy pisze:
18-05-2022, 11:26
Pacjent pisze:
Nerwowy pisze:

Co ty pierdolisz, człowieku? Znowu jakieś chore projekcje bez związku z tematem. Idź się leczyć :D
no kurwa projekcje tej antypolskiej szmaty sa coraz bardziej odjechane :) Pacjent kurwiu ja sie po raz kolejny pytam kto jest twoim premierem ???? bo w temacie 3w jak zwykle unikasz odpowiedzi!
Seein' me is def not repeated or done twice
I laugh as I cast the first stones at Christ
bartwa

18-05-2022, 12:30

Dobre. Teraz już wiecie czemu typ ma u mnie ignora. Niestety przebija się w cytatach.
Awatar użytkownika
Żułek

Sybir pisze:
może warto skrócić termin ankiety ? chyba cos się wymkło z pod kontroli jak na moje oko :wink:
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.

memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
Awatar użytkownika
Ascetic

18-05-2022, 12:35

Żułek pisze:
Sybir pisze:
może warto skrócić termin ankiety ? chyba cos się wymkło z pod kontroli jak na moje oko :wink:

Zmiana terminu, to jednak byłaby zmiana ustaleń. 3 razy? No chyba już jednak nie.
Ostatnio zmieniony 18-05-2022, 12:44 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
bartwa

18-05-2022, 12:38

Ascetic pisze:
18-05-2022, 12:35

Jeżeli masz na uwadze, swoistego rodzaju, dziwne, nietypowe zmiany, to racja.
Wygląda że w ostatnich dwóch dniach przybyło paru nowych członków.
ODPOWIEDZ