W tym roku nie dam rady, ale w przyszłym pomyślę o otworzeniu polowego OLAZA.
trzymję za słowo...przyda się medyk z medykamętem (byle nie z pavulonem XD). Sybir ciongle w robocie, przecież 6 fala,
dopiero na jesień.... Małpia ospa (Aspa chyba : ) nadcionga....
Karnecik zakupion, będe gdzieś tam lewitował w okolicy. Kumpel załatwił kuchenkę gazową na wypad, co cieszy, bo kawoszy i jajówy na kiełbasie będzie w opór.
AlkoHOLOCAUSTO, że tak się , że tak powiem wproszę na party (jeśli nie dojdę, poproszę o donos .....nie, nie na milicję XD).
Mogę donieść knura z wybiegu..., o ! ten był ostatnio dorodny luj....ale trochę minło lat....Albo go wjebali już lub nie uniosę masy XD
Karnecik zakupion, będe gdzieś tam lewitował w okolicy. Kumpel załatwił kuchenkę gazową na wypad, co cieszy, bo kawoszy i jajówy na kiełbasie będzie w opór.
AlkoHOLOCAUSTO, że tak się , że tak powiem wproszę na party (jeśli nie dojdę, poproszę o donos .....nie, nie na milicję XD).
Mogę donieść knura z wybiegu..., o ! ten był ostatnio dorodny luj....ale trochę minło lat....Albo go wjebali już lub nie uniosę masy XD
kohane dzieci, witamy w Byczynu.....
"Dzieeeń dooobryyyy !!!! " , czy chcecie posuhać najgłośniejszego człowieka na świecie ? XD
kuuuuuurrrrvvvvvvaaaaaaa !!!!!!!!
......."ale ten pan był fajnyyyyy.... "
rozpiska najważniejszego wydarzenia koncertowego na naszej ziemi od kilkunastu godzin wisi na fejsie organizatora, a na forume cisza...
ponawiam petycję - zamknąc tematy światopoglądowe bo zamiast o rzeczach ważnych piszecie o chujwieczym...
rozpiska najważniejszego wydarzenia koncertowego na naszej ziemi od kilkunastu godzin wisi na fejsie organizatora, a na forume cisza...
ponawiam petycję - zamknąc tematy światopoglądowe bo zamiast o rzeczach ważnych piszecie o chujwieczym...
Popieram petycję. Wchodzę dzisiaj na forume a tam tematy "muzyczne" : życie na wsi, II wojna światowa i kurwa Hokej! Co to ma być? koło gospodyń wiejskich się robi zamiast porządnego forum o muzyce metalowej!
Hodopelagyal o 14:30? tak w biały dzień... skandal!
Kurde już się doczekać nie mogę tej pato imprezy!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
W tym roku darujcie sobie zapasy z biedry - oprawą piwną festiwalu zajmie się w całości Browar w cieniu.
Maly lokalny browar rzemieślniczy mający siedzibę dosłownie rzut beretem od Grodu w całości podejmie się niełatwego zadania upojenia Was - będzie lokalnie, rzemieślniczo, niedrogo, a przede wszystkim świeżo - piwo będzie rozlane do kegów przed samym festiwalem (aktualnie fermentuje).
Browar w cieniu przygotuje dla Was piwo w dwóch, najlepiej sprawdzających się latem stylach:
JASNE TYPU KOLOŃSKIEGO
ALK. 4,5% | EKSTR. 11%
Piwo górnej fermentacji, typ koloński, warzone w tradycyjny sposób – w otwartych kadziach; wyprodukowane ze słodów jęczmiennych
i pszenicznych. Jasne i lekkie, o złotym kolorze. Aromat jasnego pieczywa z akcentami owocowymi.
Niepasteryzowane. Niefiltrowane.
---
AMERYKAŃSKA PSZENICA
ALK. 5,5% | EKSTR. 13%
Piwo górnej fermentacji, typu american wheat, warzone w tradycyjny sposób – w otwartych kadziach; wyprodukowane ze słodów pszenicznych i jęczmiennych. Naturalnie mętne, o słomianym kolorze. Aromat cytrusowy, lekko biszkoptowy.
Zadowoleni?
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
mam nadzieję, że będą mieli coś z tego jeszcze w Byczynie....
1.Jadę z Tomaszowa Mazowieckiego,wyjeżdżam w piątek ok 10-11
2.Jadę na jeden dzień,wracam w sobotę ok 14
Jakby kogoś taki wariant zainteresował to mogę kogoś z rejonu/po drodze zgarnąć, jak ktoś uzna za stosowne żeby dorzucić się do paliwa to będzie miło.
W razie wu mail bartlomiej.kaluza@wp.pl
W tym roku darujcie sobie zapasy z biedry - oprawą piwną festiwalu zajmie się w całości Browar w cieniu.
Maly lokalny browar rzemieślniczy mający siedzibę dosłownie rzut beretem od Grodu w całości podejmie się niełatwego zadania upojenia Was - będzie lokalnie, rzemieślniczo, niedrogo, a przede wszystkim świeżo - piwo będzie rozlane do kegów przed samym festiwalem (aktualnie fermentuje).
Browar w cieniu przygotuje dla Was piwo w dwóch, najlepiej sprawdzających się latem stylach:
JASNE TYPU KOLOŃSKIEGO
ALK. 4,5% | EKSTR. 11%
Piwo górnej fermentacji, typ koloński, warzone w tradycyjny sposób – w otwartych kadziach; wyprodukowane ze słodów jęczmiennych
i pszenicznych. Jasne i lekkie, o złotym kolorze. Aromat jasnego pieczywa z akcentami owocowymi.
---
AMERYKAŃSKA PSZENICA
ALK. 5,5% | EKSTR. 13%
Piwo górnej fermentacji, typu american wheat, warzone w tradycyjny sposób – w otwartych kadziach; wyprodukowane ze słodów pszenicznych i jęczmiennych. Naturalnie mętne, o słomianym kolorze. Aromat cytrusowy, lekko biszkoptowy.
Zadowoleni?
BDB browar od serca!
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Browarka to sie regionalnego z miłą chęcią napije. Kobita będzie się wkurwiac jak w sobotę nawet nad ranem nie wrócę. Więc wrócę a dwójka Kolegów przyjedzie w nocy po mnie i mnie zagarną i mój samochód i mnie samego ;D