Z tego co pamiętam to był jako pierwszy koncert.maciek z klanu pisze: ↑12-03-2022, 19:35Ale z tego co pamiętam to Funerus grał chyba tylko w Zabrzu i jeszcze 2 lokacjach. Był w ZG?
KRISIUN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- DST
- rasowy masterfulowicz
Re: KRISIUN
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
na odwrót

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- rasowy masterfulowicz
Assasination jest fajne bo cała płyta w średnim tempie, ale za to mocarnie brzmi, brakuje mi solówek których mało wyłapałem podczas odsluchu za to tak jak Tomasz napisał, każda kompozycja jest mocna, bardzo równa płyta
Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Forever outlaw. Never junkie again !
Straight Edge Society
AS <3
- DST
- rasowy masterfulowicz
Jak widziałem ich już przytomny i starszy na Brutal Assault to aż się łezka w oku kręciła. Dwa słowa które opisują ich koncerty to po prostu DEATH METAL. Zaczynając od grafik na scenie (promowali wtedy "Scourge..."), po bezkompromisowość artyleryjnych bębnów, kakofoniczne, pełzające solówki, ciężar riffów a kończąc na ich zakapiorskim wyglądzie. To może sztampowe bzdety, które wypisuję, nie śledzę teraz na bieżąco ich muzy, ale tamten koncert był tak "rasowy", że poczułem się emocjonalnie związany z tą sceną tamtego wieczoru. Synteza wszystkiego co od młodości kojarzyło mi się z DM.
Starsze płyty uważam za dość monotonne i nie podnieca mnie super taki uwielbiany COA, ale wspomniany "Assassination" i "Southern Storm" to miazga.
Starsze płyty uważam za dość monotonne i nie podnieca mnie super taki uwielbiany COA, ale wspomniany "Assassination" i "Southern Storm" to miazga.
-
- rasowy masterfulowicz
Southern bezapelacyjnie wygrywa 

Stay clean!
Straight Edge Society
AS <3
Straight Edge Society
AS <3
-
Z nowej płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Block69
- zahartowany metalizator
Taki se. Numery promujące poprzednią "Scourge of the Enthroned" podobały mi się zdecydowanie bardziej.
PENIS METAL
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Zacny track. Trochę pomieszali w kompozycji, nieco odeszli od ich klasycznego 'bang bang bang i wypierdalać'.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Dobry kawałek. Nie czekam, jak kiedyś, z wypiekami ale na pewno bedzie słuchane a pewnie i kupowane.
- maciek z klanu
Te brzmienie jest tak biedne ze szkoda slow
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Żułek
nic ciekawego 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
-
Faktycznie utwór brzmi dziwnie. Przy bardziej masywnej produkcji takie bardziej, jak na nich, techniczne granie brzmiałoby o wiele lepiej.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- 987654321k
- postuje jak opętany!
Od Forged in Fury słychać u nich zmęczenie materiału. W sumie trudno się dziwić jak mielą już tyle lat w tym samym składzie.
-
Można gdzieś u nas kupić ich mercz? Kupiłbym.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- postuje jak opętany!
Numer typowy dla nich. Jak zawsze z chęcią posłucham całości.
-
- weteran forumowych bitew
Jest dobrze. Wyżej dupy nie podskoczą. I właśnie tego od nich oczekuję .
- Gore_Obsessed
Niecałe pół godziny dla Incantation to była Z-B-R-O-D-N-I-A! Zagrali 5 numerów, o ile dobrze pamiętam. W Warszawie chyba grał Funerus. Krisiun wypadł wtedy świetnie. Gadałem po koncercie z Alexem i komplementowałem zdrowo.DST pisze: ↑12-03-2022, 18:07Byłem na tej trasie w Zielonej Górze. 17 lat miałem i napierdoliłem się jak Messerschmittmaciek z klanu pisze: ↑12-03-2022, 11:42To była zajebista impreza z świetnym składem. Oprócz Vadera i krisiun grali jeszcze rotting christ, incantation i funerus. Miazga. Rok 2007.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Block69
Ja tam myślę, że jeszcze podskoczą. Mają ku temu wszystkie niezbędne narzędzia.Wódka i Piwo pisze: ↑01-06-2022, 09:09Jest dobrze. Wyżej dupy nie podskoczą. I właśnie tego od nich oczekuję .
PENIS METAL
- Żułek
- immortal69
- postuje jak opętany!