Lord Gieroj sie po angielsku ulotnil bez rozdzieralnia szat i biadolenia nad upadkiem forum, to wrocil. Kota nie ma, myszy harcuja
Ostrzezenia/Bany
Moderator: Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Ostrzezenia/Bany
woodpecker from space
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Skoro Mariusz jest taki zabawny, to nie odbieraj mu chleba. Niech napisze jakąś historię odwołującą się do tych mrocznych czasów.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Ok daj znać żebym wiedział kiedy będzie. Zresztą znając cie prędzej zdążysz zasrać wszystkie możliwe tematy swoim smutnym pierdoleniem na ww tematPacjent pisze: ↑01-06-2022, 18:31Bo nie było komunikatu z mediów, że macie się bać. Będzie to pierwszy ruszysz z krytyką tych, którzy nie ufają w objawienia WHO i ministerstwa zdrowia.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ciebie chyba zruchał Zygmunt jakiś. Czy ty trzymałeś kiedykolwiek widły w ręce? O wsi masz pojęcie takie, że u wujka na balkonie byłeś w domku jednorodzinnym na grillu pod piżdzinem przy Warszawie i jedliście kaszanke z biedronki. Z keczupem. I był tam pies, który nawet budy nie miał !
Raz się zje, raz się nie zje.
-
Wejdź sobie w tematy covidowe i zobacz kto był obsrany i wierzył w te wszystkie bzdury, a się od tego dystansował.Nerwowy pisze: ↑01-06-2022, 23:03Ok daj znać żebym wiedział kiedy będzie. Zresztą znając cie prędzej zdążysz zasrać wszystkie możliwe tematy swoim smutnym pierdoleniem na ww temat![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- empir
W temacie covidowym przede wszystkim widać, kto jest największym dzbanem. Tego osiągnięcia tobie nikt nie zabierze.Pacjent pisze: ↑02-06-2022, 08:08Wejdź sobie w tematy covidowe i zobacz kto był obsrany i wierzył w te wszystkie bzdury, a się od tego dystansował.
-
Na szczęście Twoje kłamstwa i oszczerstwa można łatwo zweryfikować. Temat nie zginął.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
Złoto. (:Nicram pisze:Szczepionka chroni także przed infekcją. U około 0.1-0.5% zaszczepionych faktycznie dochodzi do zakażenia. To dużo według ciebie śmieciu? Po trzecie szczepionka także chroni przed przenoszeniem wirusa. Jeżeli nawet osoba zaszczepiona zakazi się kurwiu lubiący rowy, to te osoby mają znacznie mniejszą i ograniczoną wiremię, w związku z czym, emitują znacznie mniej wirusa do otoczenia i prawdopodobieństwo, że kogoś zarażą jest mniejsze.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Kiedy wam się to znudzi? (:
- ozob
Nigdy. Takie kłamstwa trzeba piętnować. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Pewnie po wakacjach będziesz miał powtórkę z rozrywki. Czy zadać Ci wtedy podobne pytanie?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ale jest zrozumiałe ze ten wirus mutował?ozob pisze: ↑02-06-2022, 10:16Złoto. (:Nicram pisze:Szczepionka chroni także przed infekcją. U około 0.1-0.5% zaszczepionych faktycznie dochodzi do zakażenia. To dużo według ciebie śmieciu? Po trzecie szczepionka także chroni przed przenoszeniem wirusa. Jeżeli nawet osoba zaszczepiona zakazi się kurwiu lubiący rowy, to te osoby mają znacznie mniejszą i ograniczoną wiremię, w związku z czym, emitują znacznie mniej wirusa do otoczenia i prawdopodobieństwo, że kogoś zarażą jest mniejsze.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Nie miałbym nic przeciwko pytaniom, ale, prawdę mówiąc, mam już dzisiaj w "takie" akcje zwyczajnie po ludzku wysrane, i jestem tu raczej przelotem ; )
- bartwa
Zauważyłem, że anty-szczepionkowość stała się religią. Wielu ludzi ma skłonności do jednoczenia się przy jakiejś idei, zwykle im głupszej tym lepiej.
PLASTIK NIE JEST METALEM
-
Faktem jest, że na forum miała miejsce akcja grupowego szkalowania covidowych sceptyków. Tymczasem rzeczywistość, w tym wydany cichaczem, w czasie wojny raport Horbana, potwierdziła, że mieli rację.
-
Szczepilem siebie i nawet ostatnio dziecko. Jestem antyszczepionkowcem?
- ozob
To oczywiste, ale wedle tego co tu wysrywal Nicram miała zatrzymać mutowanie wirusa a także gdyby do mutacji doszło chronić także przed nią w sensie, że zmutowany wirus dzięki szczepionce nie będzie się przenosił bądź powtórnie zarżał osób które już wcześniej zarażone były. Cytaty na to są, a przed wszystkim przykłady jak ten z Izraela, gdzie po zaszwpionej populacji przelała się kolejna fala zarazen.maciek z klanu pisze: ↑02-06-2022, 10:39Ale jest zrozumiałe ze ten wirus mutował?ozob pisze: ↑02-06-2022, 10:16Złoto. (:Nicram pisze:Szczepionka chroni także przed infekcją. U około 0.1-0.5% zaszczepionych faktycznie dochodzi do zakażenia. To dużo według ciebie śmieciu? Po trzecie szczepionka także chroni przed przenoszeniem wirusa. Jeżeli nawet osoba zaszczepiona zakazi się kurwiu lubiący rowy, to te osoby mają znacznie mniejszą i ograniczoną wiremię, w związku z czym, emitują znacznie mniej wirusa do otoczenia i prawdopodobieństwo, że kogoś zarażą jest mniejsze.
- maciek z klanu
Wg mnie wynikała ta niższa skuteczność z wolnego i niecałkowitego procesu szczepienia. Ale nie jestem specjalistą, więc nie ma co gdybać.
Ciekawe jest natomiast korelacja między wykształceniem a szczepieniem. To jest bardzo zastanawiające. Jednak druzgocącą przewaga ludzi wykształconych była zwolennikami szczepień.
Ciekawe jest natomiast korelacja między wykształceniem a szczepieniem. To jest bardzo zastanawiające. Jednak druzgocącą przewaga ludzi wykształconych była zwolennikami szczepień.
Ostatnio zmieniony 02-06-2022, 11:02 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
- ozob
Przecież Izrael był bardzo szybki w tej kwestii.
- maciek z klanu
Tak, ale chyba za wolny i niezaszczepili się wszyscy, plus nie został zamknięty na ludzi z zewnątrz