SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- -=(Evil_Zoom_B)=-
- starszy świeżak
- Kontakt:
dla mnie Satyricon wlaśnie załapał jaja w okolicach Extravaganzy - I nie chodzi mi o to ze poprzednie płyty są złe - to porządny, dobrze zagrany black - ale na extravaganzie zespoł wynalazł wg mnie coś co ich wyraźnie wyróżnia, czyni tą muzykę charakterystyczną (a poza tym takie black-rockowe, stonerowo-chuj-wie-jakie kołysanie mi bardzo leży)
Per rectum ad astra!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- -=(Evil_Zoom_B)=-
- starszy świeżak
- Kontakt:
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
[quote][i]Wysłane przez Bonny[/i]
Nigdy jakoś nie szalałem za tym zespołem, a kiedyś to nawet na kasetkach miałem ich wszystkie albumy, tyle że wszystko rozdałem zostawiając sobie jedynie Rebel. Ostatnia płyta jest taka pedalska, że szkoda gadać. [/quote]
o to, to...
Nigdy jakoś nie szalałem za tym zespołem, a kiedyś to nawet na kasetkach miałem ich wszystkie albumy, tyle że wszystko rozdałem zostawiając sobie jedynie Rebel. Ostatnia płyta jest taka pedalska, że szkoda gadać. [/quote]
o to, to...
Ludwiku Dorn i Sabo, nie idźcie tą drogą !!!
- Nunfucker
- rozkręca się
Ten nowy fragment zamieszczony na www.satyricon.no brzmi jak krzyżówka kurwy z mułem.Ten zespół się stacza zarówno mentalnie, jak i muzycznie i nie zanosi sie niestety na poprawę.Bardzo lubiłem ich dokonania do 'Rebel',jednak już na 'Volcano' się bardzo zawiodłem...
Suck my dick you old whore!
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
"Now, Diabolical"
Oczywiście słyszałem to u kolegi na mp3, które niecnie był ukradł wielkiemu koncernowi medialnemu, do którego przynależy teraz Satyricon
i muszę powiedzieć, że płyta jest wporzo i według mnie lepsza od "Volcano". Szacun i da'krieg dla nowego opusu S.!!!!
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
- Brzachwo Wój
- w mackach Zła