He he, za dużo białego proszku.
III Wojna Światowa
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
Re: III Wojna Światowa
Sądząc po tym, że Zacharowa pofatygowała się odnieść do tej wypowiedzi- to jednak niekoniecznie.
-
- mistrz forumowej ceremonii
2 lata zmagania się z sytuacja Covidova. I tłumaczenia ludziom, że nie mam wpływu na to kiedy w sądach sprawy się odbędą. Teraz rozjebunnda z wojna. Możecie nie wierzyć ale ja na koncie bankowym trzymam odszkodowania od kilkunastu Ukraińców i nie wiem co dalej. Część z nich pewnie niesyty nie żyje. Dzwoniłem do ministerstwa, bo bardzo chujowo czuje się z tym że te pieniądze u mnie sa na koncie. I tak 2 miesiąc nic się nie dzieje.
Kompletnie nic. A jak ciężka będzie weryfikacja ludzi którzy będą się zgłaszać w imieniu tych co pogineli. Roboty mam z Ukraina na 2 lata do przodu.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Kompletnie nic. A jak ciężka będzie weryfikacja ludzi którzy będą się zgłaszać w imieniu tych co pogineli. Roboty mam z Ukraina na 2 lata do przodu.
Ostatnio zmieniony 12-06-2022, 23:23 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Tatuś
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Amerykanie mogą położyć temat na stół. To jest takie zasygnalizowanie problemu.
Palę się do roboty jak ruska jednostka mobilizacyjna.
-
Amerykanie bardzo mocno się koncentrują u nas na wsi. Jest ich w tej chwili u nas pare tysięcy. Z tego co z nimi pogadałem gotowi na bitkę. Takie mają nastawienie. Odpukać żeby taka sytuacja nie miała miejsca.
To już 10 lat od operacji Sledgehammer
Ale czuć taką zawiesinę ,że krew buzuje.
To już 10 lat od operacji Sledgehammer
Ale czuć taką zawiesinę ,że krew buzuje.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Jeśli Rosji kiedykolwiek miałoby przyjść do głowy, żeby zaatakować Polskę, to Rosja musi wiedzieć, że w Polsce gotowych jest 40 mln Polaków stanąć z bronią w ręku, żeby bronić swojej ojczyzny - powiedział w poniedziałek Mateusz Morawiecki.
No no, to gdzie rozdają te kałachy? Przytuliłbym.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
40ści.... jego ulubiona liczba.bartwa pisze: ↑13-06-2022, 15:13Jeśli Rosji kiedykolwiek miałoby przyjść do głowy, żeby zaatakować Polskę, to Rosja musi wiedzieć, że w Polsce gotowych jest 40 mln Polaków stanąć z bronią w ręku, żeby bronić swojej ojczyzny - powiedział w poniedziałek Mateusz Morawiecki.
Ja bym poszedł dalej. Polaków na świecie w różnych diasporach jest pewnie z 60 mln.
Tylko czekają by oddać życie na skinienie naczelnika państwa i na wezwanie donośnym głosem rezydenta dupy.
Ja poproszę Grota. Jestę patriotĘ.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
Córka 5 letnia mowi, że nie chce. Gdzie to zgłosić?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- trup
Do najbliższego biura proboszcza.
- trup
Co w Rosji piszczy? Kupa Putina najściślej strzeżoną tajemnicą kraju
der Onet.pl

der Onet.pl
Pan Kremla, bawiąc za granicą, nigdy nie chodzi sam do toalety. Asystują mu ochroniarze i specjalny strażnik monarszych odchodów, dbający o to, by nie wpadły one w ręce wroga.
Na gościa w eleganckim garniturze i z torbą, który za Putinem zachodzi do toalet goszczących go „partnerów" (w Rosji to słowo stało się synonimem słowa „przeciwnik"), zwrócili uwagę dziennikarze francuskiego tygodnika „Paris Match".
Nie jest to jednak specjalna nowość. Gdy trzy lata temu Putin w czasie rozmów w Pałacu Elizejskim wybrał się za potrzebą, przed nim do łazienki poszło trzech rosłych agentów, a za nimi trzech kolejnych. Jeden z nich niósł czarną torbę. Nie był to więc ochroniarz, bo ich dłonie muszą być wolne i zawsze gotowe do wyciągnięcia broni.
A to, co tajemniczy towarzysz prezydenckich procedur toaletowych taszczył ze sobą, nie było też „walizeczką atomową", bo wygląda ona inaczej, a i rozmiary ma większe.
Putin przyznaje, że „często oddaje krew do analizy"
Obciążony torbą mężczyzna jest jednak strażnikiem jednej z największych tajemnic Kremla. Strzeże, by to, co organizm prezydencki wyprodukował, nie wpadło we wrogie ręce. Ten osobisty asenizator przywódcy starannie pakuje ekskrementy przywódcy do torby, a potem wywozi je, jak teraz zapewniają ludzie z „Paris Match", do Moskwy.
Rosja ma w tej kwestii długą tradycję. W czasach carskich wielce cenioną i powierzaną tylko najbardziej zaufanemu arystokracie funkcją była praca postielniczego. Miał on obowiązek (według niektórych będący przywilejem wywołującym zawiść konkurentów) wynoszenia nocnika z monarszej sypialni.
Język musiał trzymać za zębami, bo wtedy, jak i dziś, wraże siły zamorskie i rodzime piąte kolumny bardzo chciały się dowiedzieć, co dolega carowi i kiedy spełnią się nadzieje na to, że wkrótce zejdzie. A z takiego nocnika można było to przecież wywąchać.
(...)

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Za przykład jako pierwszy powinni z Dudą w pierwszej linii ognia iść. Ależ ten Morawiecki to jest żmija. Żmija, tryskająca złą energią. Złym jadem. Ogromnie toksyczny człowiek. Wszystko co najgorsze mi się z nim kojarzy.trup pisze: ↑13-06-2022, 15:5140ści.... jego ulubiona liczba.bartwa pisze: ↑13-06-2022, 15:13Jeśli Rosji kiedykolwiek miałoby przyjść do głowy, żeby zaatakować Polskę, to Rosja musi wiedzieć, że w Polsce gotowych jest 40 mln Polaków stanąć z bronią w ręku, żeby bronić swojej ojczyzny - powiedział w poniedziałek Mateusz Morawiecki.
Ja bym poszedł dalej. Polaków na świecie w różnych diasporach jest pewnie z 60 mln.
Tylko czekają by oddać życie na skinienie naczelnika państwa i na wezwanie donośnym głosem rezydenta dupy.
Ja poproszę Grota. Jestę patriotĘ.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Medard
UKR podobnież ma niewielkie sukcesy w okolicach Izium:
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No, dziś konkretny gość u Zychowicza w Historii Realnej. Marcin Wyrwał - ten, który ostatnio twierdził, że Ukraińcy przegrywają tę wojnę. Tatuś, Medard i inni. Obejrzycie?
- Medard
Dzięki za info, zerknę, ale mam pytanie, bo jest pewna analogia, czy Finlandia przegrała wojnę zimową, a potem dogrywkę?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-06-2022, 20:46No, dziś konkretny gość u Zychowicza w Historii Realnej. Marcin Wyrwał - ten, który ostatnio twierdził, że Ukraińcy przegrywają tę wojnę. Tatuś, Medard i inni. Obejrzycie?
Czy Ukraina przegra, gdy utraci część terytorium, a być może, a nawet zapewne utraci?
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Też właśnie oglądam. Ten Wyrwał bardzo ciekawie mówi. O tej wojnie zimowej też coś gadają.Medard pisze: ↑13-06-2022, 21:08Dzięki za info, zerknę, ale mam pytanie, bo jest pewna analogia, czy Finlandia przegrała wojnę zimową, a potem dogrywkę?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑13-06-2022, 20:46No, dziś konkretny gość u Zychowicza w Historii Realnej. Marcin Wyrwał - ten, który ostatnio twierdził, że Ukraińcy przegrywają tę wojnę. Tatuś, Medard i inni. Obejrzycie?
Czy Ukraina przegra, gdy utraci część terytorium, a być może, a nawet zapewne utraci?
Ruscy wojnę zimową wprawdzie technicznie wygrali, ale było to pyrrusowe zwycięstwo okupione ogromnymi stratami. Finlandia mimo utraty terytorium zachowała suwerenność.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Tak po prawdzie to sowieci całą II WŚ okupili ogromnymi stratami, ale czy było to pyrrusowe zwycięstwo... no nie wiem.
Wg mnie było, bo nie zakończyło się zniewoleniem Finlandii, co było głównym celem.Jimmy Boyle pisze: ↑13-06-2022, 21:48Tak po prawdzie to sowieci całą II WŚ okupili ogromnymi stratami, ale czy było to pyrrusowe zwycięstwo... no nie wiem.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Przede wszystkim gdyby nie Rosja to by Hitler wojnę wygrał i należą im się za to podziękowania.bartwa pisze: ↑13-06-2022, 21:51Wg mnie było, bo nie zakończyło się zniewoleniem Finlandii, co było głównym celem.Jimmy Boyle pisze: ↑13-06-2022, 21:48Tak po prawdzie to sowieci całą II WŚ okupili ogromnymi stratami, ale czy było to pyrrusowe zwycięstwo... no nie wiem.